Dodaj do ulubionych

mdłosci w 35tyg

08.01.05, 10:26
mam mdlosci i slabo mi. koncze 35tydz. wiem,ze to moga byc objawy
zblizajacego sie porodu. czy rzeczywiscie?
Obserwuj wątek
    • koleandra Re: mdłosci w 35tyg 08.01.05, 10:29
      Może to byc też objaw zatrucia ciążowego... tak słyszałam, lekarz mnie zawsze
      pytał przy wizycie czy mdłości ustąpiły - w wyższej ciązy. A moja mama
      rzeczywiście wymiotowała w przeddzień porodu i w dzień porodu. Ale w 35 tc?
      • iwcia75 Re: mdłosci w 35tyg 08.01.05, 10:45
        na rzie nie wymiotowalam,ale zbiera mi sie na wymioty, za to zalatwialam sie
        juz kilka razy. no i leze w lozku, bo nie mam sily. od jutra zaczynam 36tydz.
        • olanowak24 Re: mdłosci w 35tyg 08.01.05, 11:20
          Ja tez jutro zaczynam 36tc, i mam mdłości wieczorne (straszne) od jakis dwóch
          tygodni, ale mysle że to nie symbolizuje zbliżającego sie porodu, chociaż
          brzuszek obniżył mi sie tydzien temu, ale teraz moge przynajmniej swobodnie
          oddychac smileA skoro obydwie rozpoczynamy jutro 36tc to czy Twój wyznaczony
          termin to tez 14luty??smilePozdrawiamy ciepło Ola i Mikołaj
        • koleandra Re: mdłosci w 35tyg 08.01.05, 11:21
          Iwcia, to Ty pewnie zjadłas coś i masz zwykłą niestrawność. Pij dużo.
          • iwcia75 Re: mdłosci w 35tyg 08.01.05, 11:28
            mam nadzieje,ze nie rodze i ze to rzeczywiscie tylko mala niestrawnosc, bo
            porod to byloby za wczesnie- musze w przyszlym tygodniu udac sie dp pracy i
            wystawic oceny (wystawilam olowkiem cyferkami,zeby pod koniec semestru
            wychowawcy wstawili dlugopisem ocene slowna,ale teraz nagle slysze,ze mam
            wstawic pisemne oceny dlugopisem!!!)

co do terminu, to wg ostatniej miesiaczki mam wyznaczony na 10 lutego,a wg usg
            na 4. i chyba zle napisalam,bo jutro jest niedziela,a nie poniedzialek, aja
            licze kolejne tygodnie od poniedzialku,wiec od poniedzialku zaczyna sie 36
            tydzien. pozdrwiam wszystkie przyszle mamusie. iwona i maly Paweł
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka