elciaj 08.01.05, 18:50 Witam. Boli mnie dół brzucha w 36tc. Czy to normalne, może któraś też tak ma albo posiada jakąś wiedzę czy to normalne i bezpieczne. Dzięki za każdy odzwe... Boję się trochę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmala6 Re: BÓLE PODBRZUSZA - 36TC 08.01.05, 23:14 Nie napisalas dokladnie jaki to bol i kiedy. Mnie tez boli (koniec 36tc), bo mam czasem skurcze (normalne, macica cwiczy) i bole podbrzusza, ktore, jak mi wczoraj powiedzial moj gin, spowodowane sa wstawianiem sie glowki do kanalu rodnego i jednoczesnym uciskaniu na pecherz!jakze milo, prawda? co on facet moze wiedziec o glowce uciskajacej na pecherz??!Poza tym wieczorem czy w nocy moze bolec "po calym dniu", tak pwowiedziala polozna jak robilam ktg. Na wszelki jednak wypadek zapytaj lekarza, pewnie zbada czy sie szyjka nie skraca, bo to chyba tez boli. U mnie sie nie skraca. Pozdrawiam, Magda i 36 (prawie 37) tyg, Mateuszek Odpowiedz Link Zgłoś
blablatka Re: BÓLE PODBRZUSZA - 36TC 09.01.05, 11:21 Ja mam podobnie...z tym, że te bóle określiłabym raczej jako kłucie w podbrzuszu...do tego ucisk na pęcherz okrutny (w nocy kursuję kilkanaście razy do wc), byłam u gina 2 dni temu i wszystko ok, zbliża się poród więc tych "miłych" dolegliwości będzie chyba coraz więcej...męczące Odpowiedz Link Zgłoś
elciaj Re: BÓLE PODBRZUSZA - 36TC 10.01.05, 12:14 Dzięki przynajmniej wiem że nie jestem sama) Odpowiedz Link Zgłoś
justinewal Re: BÓLE PODBRZUSZA - 36TC 10.01.05, 14:20 Ja też mam ten problem. Boli mnie często jak przy okresie, i do tego to nieprzyjemne kłócia jakby mi ktoś cewkę moczową ściskał brrr. Jak widzę to normane. Mój gin radzie nospa 3 x dziennie. Trochę pomaga... Pozdrawiam, Justynai Kasia 37 tc Odpowiedz Link Zgłoś
elciaj Re: BÓLE PODBRZUSZA - 36TC 10.01.05, 16:56 Też wcinam nospe trzy razy dziennie i też trochę pomaga ale wolałabym aby przeszło całkowicie. Martwi mnie to troche i dlatego jutro wybieram się do lekarza... Elcia i 36tc bobo Odpowiedz Link Zgłoś
celka_s Re: BÓLE PODBRZUSZA - 36TC 14.01.05, 10:16 Ja jestem w 35 tc. i ostatni tydzień spędziłam w szpitalu, właśnie przez ból podbrzusza, skurcze... Ale najlepiej powie Ci to Twój gin., bo u mnie po badaniu okazało sie, że mam szyjkę skrócona w 80% i rozwarcie na 2 cm. Już dużo wczesniej mnie lekko pobolewał. Odpowiedz Link Zgłoś
ania28.1 Re: BÓLE PODBRZUSZA - 36TC 14.01.05, 10:22 mnie tez boli, czasami dopada mnie taki skurcz ze az mnie skreca... rowniez biore nospe x3 pozdrawiam 36t. Odpowiedz Link Zgłoś