asienka01 11.01.05, 16:49 Czy mozna je stosować?Niedługo mam ślub i nie chciałabym być taka blada.Czy któraś z was stosowała samopalacz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mimi261 Re: kremy samoopalajace w ciąży 11.01.05, 17:08 co się martwisz, ja stosuję od chwili jak słońce juz nie opala!! kosmetyczka mi mówiła że mozna bez obaw stosować, pozdrawiam! na swoim slubie tez byłam "pięknie" opalona.. Odpowiedz Link Zgłoś
aba001 Re: kremy samoopalajace w ciąży 11.01.05, 17:47 Spokojnie możesz używać samoopalacza. Ja brałam ślub dokładnie miesiąc temu i gdyby nie samoopalacz byłabym blada jak prześcieradło. Pozdrawiam i życzę wszystkiego naj... na nowej drodze życia. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka01 Re: kremy samoopalajace w ciąży 12.01.05, 16:51 Dziękuje bardzo za odpowiedzi.Napewno trochę się posmaruję samoopalaczem i będę spokojniejsza że z dzieckiem wszystko o.k. Odpowiedz Link Zgłoś
magda.holdun Re: kremy samoopalajace w ciąży 14.01.05, 12:35 mozesz tez zafundowac sobie zabieg w salonie kosmetycznych o nazwie bronzing. niezbyt tania impreza ale swietny efekt (100 -150 zl). moze warto na ten specjalny dzien wydac troche wiecej? Opalenizna utrzymuje sie ok. 10 -14 dni i jest naprawde wspaniala. Znacznie lepszy efekt niz samoopalacz - bardzo bardzo naturalny. Poza tym nawilza. Nie wiem skad jestes ale w wawie moge polecic spasalon na zajaczka - zespol przeszkolony do obslugi kobiet w ciazy, duza wiedza. Pozdrawiam Magda p.s. ja ide w poniedzialek - bede pieknie opalona Odpowiedz Link Zgłoś
asienka01 Re: kremy samoopalajace w ciąży 16.01.05, 16:48 Super sprawa,nigdy nie słyszałam o takim zabiegu. Może ktoś wie gdzie można taki wykonac w trójmieście. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka01 Re: kremy samoopalajace w ciąży 18.01.05, 21:11 A moze któraś z was ma numer telefonu do tego salonu w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka01 Re: kremy samoopalajace w ciąży 20.01.05, 08:12 Nie znacie numeru telefonu tego zakładu w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś
kanis1 Re: kremy samoopalajace w ciąży 20.01.05, 08:31 hmmm... niby kosmetyczka mówiła, ale zapytaj lekarza. ja wychodziłam za mąż jeszcze opalona z lata - też chciałam się wspomóc samoopalaczem, ale mój lekarz powiedział, że jeśli to nie jest priorytet, to lepiej sobie podarować - w końcu wszystko co wsmarowywujemy w skórę przenika do łożyska. Odpowiedz Link Zgłoś