monika277 Re: MAJTKI POPORODOWE HARTMANN 13.01.05, 11:35 ups, uciekl mi watek te same majtki ktore reklamuje mimi na allegro sa w kazdej aptece SUPER PHARM za 3zl za sztuke, w rozmiarach M i L . Niemieckie firmy Hartmann pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dziobas79 Re: MAJTKI POPORODOWE HARTMANN 13.01.05, 12:39 Czesc dziewczyny, a ja Wam mowie zeby jak najzadziej nosic majtki. Im wiecej rana ma powietrza tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
edytafg1 Re: MAJTKI POPORODOWE HARTMANN 13.01.05, 13:05 A przepraszam do czego doczepic tę mega podpaske??????? Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 handlarzom z Allegro mowimy NIE 15.01.05, 10:49 Potwierdzam, majtki Hartmann sa w kazdej aptece SUPER PHARM za 3zl za sztuke. Nie badzcie naiwne, nie przeplacajcie kupujac u cwaniakow. Odpowiedz Link Zgłoś
mkrzatala Re: MAJTKI POPORODOWE HARTMANN 13.01.05, 13:42 Ja kupowałam jednorazowe majtki 2 lata temu na przecenie w Chicco. Poza tym są w niektórych aptekach, nawet nie wiem jakiej firmy. Moja koleżanka polecała mi jednak takie kupione w Krakowie jakby z siatki (czyli bardziej przewiewne). W W-wie jeszcze nie spotkałam takich. Odpowiedz Link Zgłoś
kulka50 Re: MAJTKI POPORODOWE HARTMANN 13.01.05, 15:11 nie przesadzajcie z tymi firmowymi majtkami! zwykle flizelinowe z apteki wystarcza na kazdy dzien inna para widzialam w szpitalu dziewczyny usilujace wietrzyc rane i cieknące im po nogach odchody okropnosc przewiewne majtki + pielucha Belli = b. dobre rozwiazanie szczegolnie, ze w szpitalach jest zalecenie aby po porodzie jak najwiecej chodzic Odpowiedz Link Zgłoś
monika277 Re: MAJTKI POPORODOWE HARTMANN 13.01.05, 15:49 moim zamiarem nie jest wcale przesadzac z firmowymi majtkami moim zamiarem bylo powiedziec wam ze nie musicie kupowac tych gaci na alegro i dawac zarobic jakiemus facetowi ze szczecina i sluchac kogos kto Ci wmawia ze tylko u niego, tylko na alegro, tylko te niemieckie i ze te w aptekach inne itd. Ja nie lubie reklam. Chce tylko pomoc wszystkim naiwnym jak ja ciezarowkom bo juz mialam sama je kupowac te flizelinowe za zlotowke mozna owszem kupic, tylko ze one nie sa ani tak elastyczne ani przewiewne ani sie wyprac nie da. Wiec lepiej chyba te? Odpowiedz Link Zgłoś
grochalcia Re: MAJTKI POPORODOWE HARTMANN 13.01.05, 20:49 o kurcze, widzilam te majtki na allegro, kosztuja cos okolo 12 zlotych, prawda????Koszmar, tak naciagac ludzi!!!!!ja zawsze sprawdzam ofert z allegro z cenami w sklepie. Dziekujemy za ostrzeżenie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jagodasoft2 Re: MAJTKI POPORODOWE HARTMANN 13.01.05, 22:01 Mam pytanko? zamierzasz prac majtki w szpitalu bo ja chyba niebede miala na to ochoty, czasu ani sily, wole kupic zwykle i wyrzucic Odpowiedz Link Zgłoś
kulka50 do moniki 277 14.01.05, 09:23 posłuchaj doświadczonej kobiety rodziłam w sierpniu w najwieksze upały majtki flizelinowe były super, i przewiewne i chłodne a z tym praniem to chyba żart, prawda? po to one sie nazywają jednorazowe aby je używac jeden raz w opakowaniu jest chyba 7 sztuk i wystarczają w sam raz na pobyt w szpitalu wiem, że przyszłe mamusie są bardzo przewrażliwione jeśli chodzi o przygotowania do porodu, ale naprawdę nie ma co przesadzać Odpowiedz Link Zgłoś
monika277 Re: do moniki 277 14.01.05, 10:14 no to tym bardziej, jak nie sa takie rewelacyjne i nie pierze sie ich i sa na jeden raz to po co przeplacac na alegro? chyba nie sadzisz ze chce zareklamowac gacie poporodowe? chce tylko zeby nikt nie musial za to cudo przeplacac. A Ty kulka widzialas je w ogole? Mialas w raczce? I czemy nam flizeline reklamujesz? placa Ci za to? Odpowiedz Link Zgłoś
kulka50 Re: do moniki 277 16.01.05, 09:03 bo są najtańsze, głuptasku powinnaś się cieszyć, że ktoś ci podpowiada jak zaoszczędzić kasę no chyba, że jesteś snobką i nawet majtki poporodowe musisz mieć firmowe...... więc kupuj, twoja sprawa Odpowiedz Link Zgłoś