schaapje 13.01.05, 12:29 czy ktos moze mi polecic miejsce/firme, gdzie moglabym kupic spodnie ciazowe biodrowki w kolorze jasnym/bezowym pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mazuba Re: spodnie biodrowki 13.01.05, 12:46 jasny wycierany dzins z gumka pod brzuch, happymum.pl nosze je jakies 4 miesiace juz. polecam pozdr magdaa, 28/29 tc Odpowiedz Link Zgłoś
kawusia76 Re: spodnie biodrowki 13.01.05, 13:09 zachwalane już kilka razy przez mnie biodrówki dzinsowe bebefielda-elastyczne,miękki dzins,fajny fason,w rozsądnej cenie - ok. 130 zł. kupowałam w smyku na kruczej.wygodne, takie całkiem nieciązowe. Odpowiedz Link Zgłoś
violentlyhappy Re: spodnie biodrowki 13.01.05, 14:16 ja kupilam przez internet w bebefield i jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
marzawa2 Re: spodnie biodrowki 13.01.05, 17:45 ja kupiłam sobie jeansy biodrówki Bebefield za ok 120 złotych i beżowe biodrówki też Bebefielda też jakoś za 119 złotych w sklepie M jak Mama na ul.Kasprzaka. Fajny sklepik, można tam też kupić ciuszki dla maluszka, miła obsługa. Odpowiedz Link Zgłoś
schaapje Re: spodnie biodrowki 14.01.05, 08:22 A jakis adres dokladniejszy? punkty orientacyjne? nie bardzo wiem gdzie i jak dluga t kasprzaka.. a w ogole to dzieki za info - chyba poszukam tego bebefield'a Odpowiedz Link Zgłoś
marzawa2 Re: spodnie biodrowki 14.01.05, 13:44 Znalazłam ich wizytówkę - M jak Mama jest na ul.Kasprzaka 24 www.mjakmama.pl Odpowiedz Link Zgłoś
nis77 Re: spodnie biodrowki 14.01.05, 08:34 Witaj adres dokładny sklepu na Kasprzaka można znaleźć w necie A generalnie sklep znajduje się za teatrem Na Woli (jadąc w kierunku trasy toruńskiej) po porawej stronie (na wysokości przystanku autobusowego); trzeba wejść w bramę pod pawilonem . A jesli chodzi o biodrówki, to bardzo fajne fasony widziałam w sklepie na ul. Mazowieckiej (nie pamiętam numeru ale mniej więcej w połowie długości ulicy po prawej jadąc w kierunku Teatru Wilekiego) Udanych łowów Pozdrawiam Nika 32tc Odpowiedz Link Zgłoś