Dodaj do ulubionych

MAJTKI POPORODOWE - WARTO JE MIEĆ W SZPITALU

21.01.05, 10:42
Wróciły na allegro majtki niemieckiej firmy Hartmann - szczerze je polecam -
skorzystałam z poprzednich dwóch aukcji i sobie kupiłam - sprawdziły się w
100% - wysyłka jest natychmiastowa w ciągu 2 dni sa u Was w domku. Podaję
link bo wiele dziewczyn skorzystało

www.allegro.pl/show_item.php?item=40195800
Obserwuj wątek
    • brzemienna Re: MAJTKI POPORODOWE - WARTO JE MIEĆ W SZPITALU 21.01.05, 10:46
      Tak to prawda majteczki są niczego sobie, a zakup przez internet bardzo
      wygodny - szczególnie jak ktoś leży cały czas w łóżku tak jak ja. Też kupiłam
      na poprzedniej aukcji i też polecam chociarz nie miałam okazji jeszcze ich
      założyć bo jeszcze mam 6 dni do rozwiązania, ale rozmawiałam z lekarzem i mówił
      że są bardzo dobrej jakości.
    • nerwus4 nie rozumiem 21.01.05, 11:05
      powiedzcie mi proszę, o co chodzi z tymi majtakami. One sa okropne, takie typowe
      gacie. Przecież przewiewne czy podtrzymujace podklad nie musza być tak
      odrażające i nogawkami??? co w nich jest takiegi, że sa lepsze od zwykłych np.
      jednorazówek??? czy najnoramlnieszych bawełnianych???
      przecież strach w nich koszulę podciągnąć i spojrzeć na siebiw - nie rozumiem
      wyższości tych majtasów nad innymi?????
      • nati5 A ja rozumiem 21.01.05, 11:15
        Ja ci odpowiem bo już jestem po wszystkim - to są majtki zrobione ze specjalnej
        siatki, która doskonale dopasowuje się do ciała, a jednocześnie jest w 100%
        zrobiona z naturalnych włukien i przepuszcza powietrze przez co dużo lepiej się
        wszystko goi niż w fliselinowych w których Ci się tylko tyłek poci (też takie
        miałam 20 szt. - jednorazówek). Hartmanny to nie jednorazówki i 6 par wystarcza
        w 100 % - Pozatym szpital to nie rewia mody i ważne chyba żeby coś było
        praktyczne. U mnie sprawdziły się w 100%. A co do zwykłych majtek to u mnie w
        szpitalu nie wolno było ich nosić, a trzymanie mega podpaski samymi nogami to
        nielada sztuka.
    • driada2 BEZCZELNOSC HANDLARZY Z ALLEGRO NIE ZNA GRANIC 21.01.05, 11:41
      kOLEZANKO, juz sie nie nazywasz mimik5?wink hihi
      oto link do watku o podobnej tresci

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=585&w=19066991&a=19066991
      gacie Hartmanna mozna dostac w aptekach w cenie ponizej 3 zlote za sztuke...
      Nie ma to jak cwaniaki ze Szczecina dorabiajacy na allegro smile))))))

nati5 napisała:

> Wróciły na allegro majtki niemieckiej firmy Hartmann - szczerze je polecam -
      > skorzystałam z poprzednich dwóch aukcji i sobie kupiłam - sprawdziły się w
      > 100% - wysyłka jest natychmiastowa w ciągu 2 dni sa u Was w domku. Podaję
      > link bo wiele dziewczyn skorzystało
      >
      > www.allegro.pl/show_item.php?item=40195800
      • lubiefora Może i to reklama - ale majtki na prawdę są dobre 21.01.05, 11:51
        Może i to reklama - ale majtki na prawdę są dobre - każdy decyduje sam czy ma
        kupić czy nie smile
        • fruzik Re: Może i to reklama - ale majtki na prawdę są d 21.01.05, 22:35
          Dziewczyny
          do czego te majtki wogóle służą?
          czy przy porodzie trzeba mieć jakies specjalne majtki?

• kulka50 Re: Może i to reklama - ale majtki na prawdę są d 22.01.05, 08:39
          to kup po prostu w aptece smile o połowę taniej
          ja jednak polecam zwykle flizelinowe
          byl juz wątek na ten temat
          pisalam tam ze rodzilam w sierpniu i we flizelinowych z apteki wcale nie bylo
          mi gorąco
          teraz juz wim czemu koleżanka od Hartmanów tak mnie wowczas zawziecie
          krytykowala smile smile
          autoreklama...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka