Dodaj do ulubionych

BOLESNE KOPNIACZKI!!!

07.02.05, 10:17
WITAM!!!
Jestem w 21 tc i mam bolesne kopniaki tuż nad kością łonową!!!
Czy któraś z Was też tak miała? Proszę o odpowiedź i z góry dziękuję!
Obserwuj wątek
    • agnesm1 Re: BOLESNE KOPNIACZKI!!! 07.02.05, 10:30
      Jedna bedzie czula kopniaki tak jak Ty a inna np. pod rzebrami, co tez nie
      nalezy do przyjemnosci wink a jak maluszek zacznie rozpychac brzuszek to
      zobaczysz ile potrafi miec energi wink
      Pozdrawiam i glowa do gory - to tylko oznaka, ze masz silne dziecko
      Agnesm i 40 tyg. Dominik
      • iwcia75 Re: BOLESNE KOPNIACZKI!!! 07.02.05, 17:57
        kochana, ja mam i nisko, i pod zebrami i po bokach- moje dziecko jest wszedzie,
        ma bardzo malo miejsca, glowke ma nisko i ja wkreca. pozdrawiam iwona 40tydzien
    • jag26 Re: BOLESNE KOPNIACZKI!!! 07.02.05, 11:10
      ja tez tak mam, kopie mnie tez nisko, ale to nic zlego. pozdrawiam
    • koleandra Re: BOLESNE KOPNIACZKI!!! 07.02.05, 11:30
      Ja tez jestem w 21 tc a kopniaki mnie wcale nie bolą choc występują też czasami
      bardzo nisko. Może sie to wydawać lekko nieprzyjemne jak np. sie dostanie po
      pęcherzu ale nie boli. Tak na prawdę to w poprzedniej ciązy też mnie to nie
      bolało choc Ada rozpychała sie strasznie. Ja to lubię smile
    • gumecka Re: BOLESNE KOPNIACZKI!!! 07.02.05, 11:37
      Ja tez tak mam, czasem jak kopnie to zaboli zwlaszcza tak nisko albo po
      pecherzu jak juz jest pelen o jejku to jest dopiero straszne. Ja obecnie tez w
      21tc.
    • sonnya Re: BOLESNE KOPNIACZKI!!! 07.02.05, 11:40
      U mnie na poczatku, czyli dokladnie w polowie wink kazdy kopniak byl jak
      najslodsze "glaski"...
      Teraz moj maly bokser zdobi w siniaki cale moje wnetrze, potrafi naraz kopnac
      mnie w pecherz i zebra, tak jakby sie energicznie przeciagal! A to potrafi
      zabolec, ze hej!!! Najgorzej jak probuje glowka walic o podwozie..., skrecam
      sie z bolu, ale co zrobic, ze to takie silne i zwawe wink
      Pocieszam sie, ze to jeszcze tylko 2 tygodnie, ale juz wiem, ze bedzie mi tego
      brakowalo... wink
      Pozdrawiam
      • madziara25 Re: BOLESNE KOPNIACZKI!!! 07.02.05, 11:58
        ja nie cierpię na bolesne kopniaczki ale ... w piątek (4 luty) poczułam
        pierwsze "kopniaczki" są niezmienie delikatne i przypominają raczej
        mocniejszy 'puls" , problem poga na tym ze czuje je TYLKO po prawej stronie i
        to bardzo nisko,(występują jednak codziennie od piątku), z mojej karty ciąży
        wyczytałam iż mam łożysko "przednie" - czy to jest to samo co "przodujące",
        jeżeli faktycznie łożysko mam umiejscowione na przedniej ścianie to oznacza ze
        bede czuła delikatniejsze ruchy bądź też żadsze ? dodam iż jestem w 17 tyg
        ciaży i jest to moja 2 ciaża (pierwsza skonczona przez cc )
        pozdrawiam
        • pampeliszka Re: BOLESNE KOPNIACZKI!!! 07.02.05, 13:16
          Nie, przodujace lozysko (placenta praevia) to cos innego niz przednie. Ja mam to
          pierwsze i musze lezec, bo sie odkleja. Juz mam zapowiedziane cc. A moja mala
          kopie jak szalona, zupelnie sie nie przejmujac moimi problemami z lozyskiem...,
          wiec chyba to nie ma zwiazku. Ale w 17tc tez to byly tylko lagodne ruchy,
          ostrzej zaczela sie wiercic tak od 28-29 tc, wiec jeszcze wszystko przed Toba.
          Ja sie w sumie ciesze, ze ja tak caly czas czuje, bo sie nie zamartwiam, czy
          zyje i czy wszystko dobrze- bo skoro kopie, to jest ok.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka