Dodaj do ulubionych

Pediatra - Warszawa

23.02.05, 12:12
Szanowne Mamusie.
Ponieważ termin mam na koniec marca zaczynam się rozglądać za pediatrą dla
mojego malucha. Szukam dobrego pediatry przyjmującego w przychodni koło
mojego domu, czyli w okolicach ul. Żelaznej (ale nie musi to być bezpośrednio
blizko, w grę wchodzą okolice Woli, Śródmieścia i Centrum)oraz ewentualnie
Pediatry przyjmującego prywatnie w okolicach Centrum. Zależy mi, żeby lekarz
był naprawdę z powołania i doświadczony. Chętnie też wybieram lekarzy którzy
nie przepisują odrazu antybiotyków i starają się leczyć metodami naturalnymi.
Prosze o pomoc w wyborze lekarza.
MOnika
Obserwuj wątek
    • andziaw2 Re: Pediatra - Warszawa 23.02.05, 17:03
      Mam pidiatre ktorego moge w pelni polecic. Jest to pani doktor ktora mieszka na
      dalekiej Woli - Osiedle Groty ale wiem ze jezdzi na prywatne wizyty. Jest to
      osoba ktora od dziecka prowadzila mnie i mojego brata, teraz ja sama jestem w
      29tc i wiem ze jest to jedyna osoba do ktorej bede miala pelne zaufanie aby
      pojsc ze swoim maluszkiem. Metody naturalne i homeopatyczne (ma z tego jakies
      kursy doszkalajace) sa jak najbardziej przez nia preferowane. Antybiotyki to
      juz ostatecznosc, ale jak kaze je wziasc to ja w 100% wiem ze tak trzeba. Jesli
      chcesz to skontaktuj sie ze mna na gg 8282409. Pozdrawiam
      Ania
    • lolalilu Re: Pediatra - Warszawa 23.02.05, 17:26
      polecam lekarzy z przychodni przyszpitalnej szpitala św. Zofii. Wszyscy są
      neonatologami - a to jest bardzo ważne - bo noworodki leczy się inaczej i
      trzeba też zwracać uwagę na wiele różnych objawów (np. asymetria). Dlatego
      myślę, że na poczatek najlepszym pediatrą będzie taki, który specjalizuje się w
      neonatologii. Wiem, że dr Zawadka przyjeżdża też na wizyty domowe, rewelacyjna
      jest dr Baszczeska, ale do niej sa dłuuugie kolejki. Niestety wizyty są płatne,
      ale naprawdę warto. Lekarze współpracują na miejscu z neurologiem,
      fizjoterapeutą oraz specjalistami od laktacji. Zawsze też można zadzwonić do
      nich w ciągu dnia do szpitala - jesli dzieje się coś poważnego. Telefon do
      przychodni 536 93 20

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka