Dodaj do ulubionych

Ginekolog warszawa... najlepszego szukam POMOCY

24.02.05, 21:17
Kochane moje pomozcie mi. Jestem w 8tyg. Nie czuje sie dobrze, a
powiedzialabym wrecz okropnie!!! Wymioty, bole glowy, bole brzucha
(standardowo wiemsmile)... Mam lekarza, ale moja opiekun nie uwaza, ze ciaza to
choroba i powinnam funkcjonowac normalnie!!!
Ostatnia ciaza zatrzymala sie w rozowju i wywolywano mi poronieniesad nikt sie
tym specjalnie nie przejal...sad a ja teraz chce chuchac i dmuchac CHCE BYC w
domu...
Pomozcie mi znalezc takiego lekarza, do ktorego bez probelmu bede mogla isc i
poprosic o zowlnienie!!!! i nie martwic sie praca, a zajac sie nienarodzona
dzidzia...
prosze
Obserwuj wątek
    • pacc.b282 Re: Ginekolog warszawa... najlepszego szukam POMO 24.02.05, 21:59
      Polecam dr Barcz.Pracuje w szpitalu na Starynkiewicza a prywatnie w CM-LIM
      (Mariott)tel. 458-70-00
      oraz w Multi-Med ul.Waryńskiego6 tel.825-98-77 lub 825-52-68.Pozdrawiam Cię i
      trzymaj się!
      • magda_pm Re: Ginekolog warszawa... najlepszego szukam POMO 24.02.05, 22:01
        Lub dr Stanisław Pazio w Consilium. Ja się musiałam bronić przed zwolnieniem.
        • afryka13 Re: Ginekolog warszawa... najlepszego szukam POMO 24.02.05, 22:10
          Ja też polecam dr Pazia.uratował mi zycie i teraz prowadzi moja ciąże. Zresztą
          jak ktoś ma w domu trzy córy to musi rozumiec kobiety jak nikt inny.
    • ania.silenter_exunruzanka Prof. Dębski 24.02.05, 22:25
      polecam, dzięki niemu żyje moja córeczka (wcześniak z 31 tc) i ja (gestoza).
      Wady:
      - trudno dostać się do profesora przyjmuje prywatnie na Szlenkierów 1, zapisy
      na 2 miesiące do przodu, ale jak się zadzwoni i powie, że ciąża zagrożona to
      pani położna mięknie i wyznacza jakiś bliższy termin tel. 631-48-44 (w pon. i
      środy od 15.00 do 20.00)
      - cena: 300 zł za wizytęsad.
      pozdrawiam
    • agata_labedz Re: Ginekolog warszawa... najlepszego szukam POMO 24.02.05, 22:47
      Pani Profesor Binkowska- rewelacyjny lekarz. Naprawdę REWELACYJNY!!!
      Przyjmuje w klinice dr. Chacinskiego przy Armii Ludowej w pon. i czw. tel: 825
      13 57 - cena za wizytę 100 zł (ale warto!!!!!), a po za tym w szpitalu
      Bielańskim (nowe skrzydło kliniki ginekologiczno- położniczej).
    • renata28 Re: Ginekolog warszawa... najlepszego szukam POMO 25.02.05, 02:17
      Może po prostu doktor Roszkowski. Dobry, ale drogi..., choć uważam że warto.
      Nie prowadzi normalnie przebiegających ciąż, jeśli już się tego podejmuje, to
      tylko przy ciązy z problemami.
      Powedzenia
      • syla_syla Re: Ginekolog warszawa... najlepszego szukam POMO 25.02.05, 08:13
        DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!
        kochane proszę te z Was, które nie daly mi namiarow o przeslanie nr. telefonow
        dziekujesmile

pozdrawiam mocno i jeszcze raz dziekuje
        • syla_syla znalazlam wszystkie kontakty 25.02.05, 08:29
          dziekujesmile
    • olejek1 dr Zbigniew Sujkowski 25.02.05, 08:32
      • olejek1 Re: dr Zbigniew Sujkowski 25.02.05, 08:34
        tel; 601 337 747
        uratowal moja ciaze, przyjmuje kolo Metra pole mokotowskie. wizyta 70 lub 80
        zl. mialam do niego pelne zaufanie
    • lolalilu Re: Ginekolog warszawa... najlepszego szukam POMO 25.02.05, 10:15
      myślę, że powinnaś wybierac lekarza pod kątem szpitala w którym będziesz
      chciałab rodzić. Taki lekarz przyjmie Cię w razie problemów na patologię ciąży
      w szpitalu w którym pracuje - a to jest bardzo ważne. Odezwij się do mnie jeśli
      będziesz zainteresowana lekarzem ze szpitala na Żelaznej. Pracuje tam kilku
      świetnych specjalistów a najwyższa stawka za wizytę to 150zł. Ale przeważnie
      płaci się około 100zł.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka