Dodaj do ulubionych

faceci na tym forum

25.02.05, 18:43
uwazacie,ze tu jest miejsce dla facetow,ktorzy czytaja o naszych
owulacjach,@,cieciu krocza,no i wszystkich tych intymnych sprawach?
czytaja to a pozniej robia sobie z nas jaja-patrz post:"bende tata". wedlug
mnie to nie jest forum dla facetow!!
Obserwuj wątek
    • koleandra Re: faceci na tym forum 25.02.05, 18:48
      Ale jest to forum otwarte i każdy może czytać i pisać. Nawet 10 latek!
    • lesio9 Re: faceci na tym forum 25.02.05, 19:03
      Witam szanowne Mamy! Takie już mam poczucie humoru, a właściwie mamy, bo moja
      Monia wcale nie protestuje, kiedy proszę co rano, żeby wreszcie pokazała mi
      płód...

Nie namawiam do tak drastycznych żartów i nie lekceważę przeróżnych
      dolegliwości, które są Waszym udziałem, jednak nie popadnę w śmiertelną powagę
      w tak radosnym czasie - nawet jeśli to humor pokroju Topora.

Zatem, drogie Ciężarówki, pisajcie, pisajcie, a pewnie wena mnie nie opuści!!!
      • j04nn4 Re: faceci na tym forum 25.02.05, 19:08
        kobiety do ciazy podchodza bardziej emocjonalnie niz faceci to one nosz dzidzie
        pod sercem czuja kopniaki czkawki plodu ale wlasnie od pocieszania nas i
        sprowdzania z chmur mamy wlasnie naszych kochanych panow troszke humoru nie
        zaszkodzi pozdrawiam asia i 21 tyg brzusio
    • aniazurawska Re: faceci na tym forum 25.02.05, 19:28
      Nieee no chyba dla facetów też. Wydaje mi się że zobaczą że ich żony są normalne
      i większość ciężarnych ma podobne problemy. Poza tym to jak w wypadku mojego
      męża, poczytają coś na temat ciąży i choć on również żartuje to wiem że
      zapamiętuje cenne informacje które tu podajecie i będzie umiał je dobrze
      wykorzystać. Choć lesio to ma raczej drętwe poczucie humoru ale nie ma co się
      sugerować jednym lesiem są bardziej wrażliwsi faceci. Pozdrawiamy AiM
      • j04nn4 do aniazurowska:P 25.02.05, 19:31
        ehehehehhe podoba mi sie twoja wypowiedz pozdrawiam wink))) asia i 21 tyg
        brzusio smile))
      • lesio9 Re: faceci na tym forum 25.02.05, 19:44
        jestem absolutnie uwrażliwiony i nie mogę się doczekać. To tylko taka maska,
        poza, boję się uzewnętrznienia emocji, odczuwam strach przed okazaniem
        słabości, ale oczywiście fałszywie ją rozumiem. (OK - Monia kazała mi to
        napisać)
        Oczywiście, macie rację - nikt tak jak kobiety nie jest w stanie rozumieć tego
        stanu tak dobrze i przeżywać tak głęboko.

Ale mi też było niedobrze...
        • aniazurawska Do lesia 25.02.05, 20:02
          No widzę że jak więcej się wypowiadasz to może i ma to jakiś sens. Tylko z tym
          wcześniejszym wyskokiem że niby nie wiecie czy usuwać czy rodzić to było bardzo
          głupie, zwłaszcza w takim miejscu jak to forum. No cóż niektórzy po prostu juz
          tak lubia prowokowąc (ja osobiście też) tylko trzeba uważac bo łatwo można
          przegiąć z tą prowokacją (wiem z doświadczenia, jestem troszkę starsza). Może
          nie jesteś taki gupi na jakiego na początku wyglądałeś.... pozdrawiamy AiM
          • lesio9 Re: Do lesia 25.02.05, 23:31
            Hm, ale ja mam 32 lata i nie wierzę, że jesteś starsza.
            Czekam i trzymam kciuki, tym bardziej, że pierwszy bachor wypisał się przed
            czasem w drugim miesiącu, krnąbrny jeden...
            Teraz wkraczamy w drugi trymestr (o, już załapałem terminologię) i ze zdjęć
            widać jasno, że tym razem mały jest zdeterminowany!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka