coco14 Re: śluz w ciąży 17.03.05, 10:23 Jestem w piątym tygodniu i cały czas mam uczucie "mokrości".I czasami pojawia się śluz podobny do tego płodnego.A u was jak było.To dobry znak? Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: śluz w ciąży 17.03.05, 10:26 wzmozona wydzielina z pochwy w pierwszych tygodniach ciazy to norma w drugim trymestrze to mija. przynajmniej u mnie minelo! jest ok. jesli sluz zmieni kolor na bezowy to idz do gina. moze to swiadczyc o infekcji a o te w ciazy latwo. Odpowiedz Link Zgłoś
coco14 Re: śluz w ciąży 17.03.05, 10:37 dzięki za odpowiedź.Pisałaś że widziałaś swoje maleństwo.to super.Jak byłam z moją córcią w ciązy to niemogłam się doczekać na usg.A potep ktg i bicie serca.To niesamowite że można słyszeć i iwidzieć co się dzieje w brzychu.Kiedyś nie było takich możliwości.Pozdrawiam i do usłyszenia Odpowiedz Link Zgłoś
barbara79 Re: śluz w ciąży 17.03.05, 10:33 Ja też długo miałam taki śluz - mętny i rozciagliwy, po jakimś czasie (nie pamiętam jakim ) zrobił się tylko mętny i gęsty i tak jest do teraz czyli 24 tydzień ciąży. więc u ciebie wszystko dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
coco14 Re: śluz w ciąży 17.03.05, 10:39 to dobrze bo jestem chyba za bardzo wrażliwa na każde sygnały.Pewnie niepotrzebnie Odpowiedz Link Zgłoś
goka68 Re: śluz w ciąży 17.03.05, 21:28 coco, ja tez jestem w piatym tygodniu ciązy - dokładniej 5 tydzien i jeden dzień. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś