kasia9926 01.04.05, 13:42 Witam. Czy może wiecie gdzie można kupić w Olsztynie lub w okolicach, fajne ubranka ciążowe. Słyszałam, że jest jeden sklep na Manhattanie, ale czy gdzieś jeszcze??? Proszę ewentualnie o adresy. Z góry dziekuję. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saskiaplus1 Re: Do mam z Olsztyna!!!! 01.04.05, 13:49 Na Manhattanie faktycznie są bardzo ładne ciuchy. Oprócz tego wiem jeszcze o sklepach na Jarotach: na Wilczyńskiego (naprzeciwko skrzyżowania z Janowicza, po obu stronach sklepu Makalu) w ) są dwa, tam kupiłam sobie ładne spodnie, ale mają też sporo innych rzeczy. Oprócz tego jeszcze w H&B na piętrze - tam byłam mniej zachwycona, przewaga ogrodniczek. Ceny wszędzie podobne, więc chyba trzeba kierować się raczej urodą ubrania Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: Do mam z Olsztyna!!!! 01.04.05, 14:00 gdzie jest sklep H%B w olsztynie dla ciezarowek? Odpowiedz Link Zgłoś
saskiaplus1 Re: Do mam z Olsztyna!!!! 01.04.05, 14:05 Na Wilczyńskiego jest taki wielki budynek z różnymi sklepami, wygląda jak niedotopiony Titanic i ma napis H&B (chyba...). Na dole od ulicy jest ciąg sklepów, barów i firm, w środku takoż - z wewnętrznego dziedzińca (jest tam też Centrum Tortów) wchodzi się po schodkach na górę, skręca w lewo i któryś z tych sklepików ma oprócz bodajże dżinsów także sporo ubrań dla ciężarnych. Z tym, że jak wspomniałam, nie bardzo w moim guście. Ale pewnie można znaleźć coś ładnego. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: Do mam z Olsztyna!!!! 01.04.05, 14:10 mi brakuje bluzek, koszulek, brzuch rosnie, zwykle sie juz robia za ciasne a na mahattanie rozmiar "s" jst jak xl w dodatku sa brzydkie te bluzki i kosztuje 100. w normalnych sklepach koszulka na lato kosztuje polowe mniej. no chyba ze jakis wypas.... Odpowiedz Link Zgłoś
koma77 Re: Do mam z Olsztyna!!!! 01.04.05, 14:13 Ale jaki tam jest sklep na manhattanie? Happymum czy cos innego? Bo ja słyszałam ze Happymum jest własnie w Manhattanie. Kupiłam od nich kilka ciuszków (przez net) i raczej rozmiary są w porządku, czyli norma, tylko z miejscem na brzuch. Za to sztruksy ze ściągaczem mi z tyłka spadają i wolę 100 x bardziej dzinsy z Bebefield. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: Do mam z Olsztyna!!!! 01.04.05, 14:15 sukienki ciazowe WSZYSTKIE byly na mnie za duze, mam 161 cm wzrostu, waze teraz ok 57 kg. zatem zadna pchla nie jestem, drobna dosc ale bez przesady. bluzki wszysciuskie za duze, pomijam juz to, ze nie w moim guscie. jak sie ten sklep nazywa to nie wiem, ale chyba przez net sie u nich nie kupuje, bo w sklepie nawet karta zaplacic nie mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
koma77 Re: Do mam z Olsztyna!!!! 01.04.05, 14:46 To chyba nic nie straciłam ze się tam nie wybrałam. Ja nawet bieliznę zamówiłam przez net - nie cierpię łazenia po sklepach, a tu jeszcze same namioty Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: Do mam z Olsztyna!!!! 01.04.05, 14:50 koma77 napisała: > To chyba nic nie straciłam ze się tam nie wybrałam. Ja nawet bieliznę zamówiłam > > przez net - nie cierpię łazenia po sklepach, a tu jeszcze same namioty a nie wiesz gdzie w olsztynie moge kupic majtki na ciaze? te zwykle sa juz niewygodne. w manhattanie nie ma. tzn w jednym sklepie byly, ale nawet na na 9 miesiac beda na mnie za duze, sa wielkosci torby widzialam w reklamie fajne triumpha, niedrogie dosc, stanik kupilam za 59 zlotych ale do kompletu gatek nie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
koma77 Re: Do mam z Olsztyna!!!! 01.04.05, 15:08 Hmm nie mam pojęcia. Jedyne co mogę polecić to www.biust.pl - firma godna zaufania, ja zawsze rozmawiam w razie wątpliwości z panią Kasią na gg - zawsze dobrze doradzi, zawsze można zwrócić lub wymienic towar, pełen profesjonalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: Do mam z Olsztyna!!!! 01.04.05, 15:19 a jak sie placi? mozna przy odbiorze? Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: Do mam z Olsztyna!!!! 01.04.05, 13:59 kasia9926 napisała: > Witam. Czy może wiecie gdzie można kupić w Olsztynie lub w okolicach, fajne > ubranka ciążowe. Słyszałam, że jest jeden sklep na Manhattanie, ale czy > gdzieś jeszcze??? Proszę ewentualnie o adresy. Z góry dziekuję. Kasia bylam na manhattanie. drozyzna, nic ciekawego. serio. na pewno jest sklep na jarotach, nie pamietam adresu, ale w tym ciagu handlowym na wilczynskiego. na manhattanie kupilam spodnice, nie dosc, ze kosztoala 90 zlotych to po pierwszym praniu ma calkiem inny kolor i wyglada jakbym ja miala od lat byle bluzka kosztuje ok 100! a sa tak paskudne, ze szok spadochrony same Odpowiedz Link Zgłoś
atlantis75 Re: Do mam z Olsztyna!!!! 01.04.05, 15:00 W przyszłym tygodniu wystawię na allegro 2 sukienki ciążowe na lato, praktycznie za bezcen. Moge przysłać foty na maila. Poza tym proponuje Wam dziewczyny wybrac się do ciuchlandu koło ZUS-u. Kupiłam tam kilka świetnych ciuszków ciażowych firmy Mamma, m.in. te 2 sukienki i spodnie rybaczki (już oddane). Odpowiedz Link Zgłoś
saskiaplus1 Re: Do mam z Olsztyna!!!! 01.04.05, 15:08 Ano, ten ciucholand koło zusu to faktycznie jest godzien polecenia. Mój ulubiony Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: Do mam z Olsztyna!!!! 01.04.05, 15:20 saskiaplus1 napisała: > Ano, ten ciucholand koło zusu to faktycznie jest godzien polecenia. Mój > ulubiony nie znam, musze isc. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: Do mam z Olsztyna!!!! 01.04.05, 15:20 a jaki rozmiar tych kiecek? moze ja kupie, nie musialabys wysylac, moge podejsc, jestem na chodzie na razie Odpowiedz Link Zgłoś
atlantis75 Re: Do mam z Olsztyna!!!! 01.04.05, 15:28 Mam 161 cm wzrostu. Waga 55 kg. W ciąży przytyłam 9 kg i mieściłam się w te sukienki od 58 kg (20 tc) do 64 kg (40 tc). Także rozmiarowo na pewno będą pasować. Zresztą, gdyby Ci sie spodobały, to mozesz przyjść i przymierzyć. Sprzedam tanio, pozostaje tylko kwestia, czy taki styl Ci odpowiada Jak chcesz moge wysłać Ci dziś wieczorem fotki na maila. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: Do mam z Olsztyna!!!! 01.04.05, 15:36 poprosze o wyslanie, jstem przeogromnie zainteresowana! Odpowiedz Link Zgłoś
ewucha28 Re: Do mam z Olsztyna!!!! 01.04.05, 16:05 ATLANTIS- mam wrazenie,ze dopiero co rodziłaś(ja juz byłam na forum ciąza i porod) a Twoj skarbeczek juz siedzi,ten czas mknie jak szalony,śliczny synulek. PIMPEK -dostałam namiary,zapisałam odezwe sie))))) DZIEWCZYNY Z OLSZTYNA -chcecie sie z nami spotkać? Pimpek i ja planujemy zlot brzuszkow w jakiejś ciastkarni w Olsztynie)))Ktora jest chętna odzywac sie ustalimy termin. Odpowiedz Link Zgłoś
ewucha28 Re: Do mam z Olsztyna!!!! 01.04.05, 21:15 Podniose bo moze nie przeczytałyście))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko ps 01.04.05, 15:37 masz taka sama figue jak ja zatem. wymiary niemal identyczne Odpowiedz Link Zgłoś