Dodaj do ulubionych

Do mam z Olsztyna!!!!

01.04.05, 13:42
Witam. Czy może wiecie gdzie można kupić w Olsztynie lub w okolicach, fajne
ubranka ciążowe. Słyszałam, że jest jeden sklep na Manhattanie, ale czy
gdzieś jeszcze??? Proszę ewentualnie o adresy. Z góry dziekuję. Kasia
Obserwuj wątek
    • saskiaplus1 Re: Do mam z Olsztyna!!!! 01.04.05, 13:49
      Na Manhattanie faktycznie są bardzo ładne ciuchy. Oprócz tego wiem jeszcze o
      sklepach na Jarotach: na Wilczyńskiego (naprzeciwko skrzyżowania z Janowicza,
      po obu stronach sklepu Makalu) w ) są dwa, tam kupiłam sobie ładne spodnie, ale
      mają też sporo innych rzeczy. Oprócz tego jeszcze w H&B na piętrze - tam byłam
      mniej zachwycona, przewaga ogrodniczek.
      Ceny wszędzie podobne, więc chyba trzeba kierować się raczej urodą ubraniasmile
      • pimpek_sadelko Re: Do mam z Olsztyna!!!! 01.04.05, 14:00
        gdzie jest sklep H%B w olsztynie dla ciezarowek?
        • saskiaplus1 Re: Do mam z Olsztyna!!!! 01.04.05, 14:05
          Na Wilczyńskiego jest taki wielki budynek z różnymi sklepami, wygląda jak
          niedotopiony Titanic i ma napis H&B (chyba...). Na dole od ulicy jest ciąg
          sklepów, barów i firm, w środku takoż - z wewnętrznego dziedzińca (jest tam też
          Centrum Tortów) wchodzi się po schodkach na górę, skręca w lewo i któryś z tych
          sklepików ma oprócz bodajże dżinsów także sporo ubrań dla ciężarnych. Z tym, że
          jak wspomniałam, nie bardzo w moim guście. Ale pewnie można znaleźć coś ładnego.
          • pimpek_sadelko Re: Do mam z Olsztyna!!!! 01.04.05, 14:10
            mi brakuje bluzek, koszulek, brzuch rosnie, zwykle sie juz robia za ciasne a na
            mahattanie rozmiar "s" jst jak xlsad
            w dodatku sa brzydkie te bluzki i kosztuje 100. w normalnych sklepach koszulka
            na lato kosztuje polowe mniej. no chyba ze jakis wypas....
            • koma77 Re: Do mam z Olsztyna!!!! 01.04.05, 14:13
              Ale jaki tam jest sklep na manhattanie? Happymum czy cos innego? Bo ja
              słyszałam ze Happymum jest własnie w Manhattanie. Kupiłam od nich kilka
              ciuszków (przez net) i raczej rozmiary są w porządku, czyli norma, tylko z
              miejscem na brzuch. Za to sztruksy ze ściągaczem mi z tyłka spadają i wolę 100
              x bardziej dzinsy z Bebefield.
              • pimpek_sadelko Re: Do mam z Olsztyna!!!! 01.04.05, 14:15
                sukienki ciazowe WSZYSTKIE byly na mnie za duze, mam 161 cm wzrostu, waze teraz
                ok 57 kg. zatem zadna pchla nie jestem, drobna dosc ale bez przesady. bluzki
                wszysciuskie za duze, pomijam juz to, ze nie w moim guscie. jak sie ten sklep
                nazywa to nie wiem, ale chyba przez net sie u nich nie kupuje, bo w sklepie
                nawet karta zaplacic nie mozna.
                • koma77 Re: Do mam z Olsztyna!!!! 01.04.05, 14:46
                  To chyba nic nie straciłam ze się tam nie wybrałam. Ja nawet bieliznę zamówiłam
                  przez net - nie cierpię łazenia po sklepach, a tu jeszcze same namioty sad
                  • pimpek_sadelko Re: Do mam z Olsztyna!!!! 01.04.05, 14:50
                    koma77 napisała:

> To chyba nic nie straciłam ze się tam nie wybrałam. Ja nawet bieliznę
                    zamówiłam
                    >
                    > przez net - nie cierpię łazenia po sklepach, a tu jeszcze same namioty sad
                    a nie wiesz gdzie w olsztynie moge kupic majtki na ciaze? te zwykle sa juz
                    niewygodne. w manhattanie nie masad. tzn w jednym sklepie byly, ale nawet na na
                    9 miesiac beda na mnie za duze, sa wielkosci torbysad
                    widzialam w reklamie fajne triumpha, niedrogie dosc, stanik kupilam za 59
                    zlotych ale do kompletu gatek nie bylosad
                    • koma77 Re: Do mam z Olsztyna!!!! 01.04.05, 15:08
                      Hmm nie mam pojęcia. sad Jedyne co mogę polecić to www.biust.pl - firma godna
                      zaufania, ja zawsze rozmawiam w razie wątpliwości z panią Kasią na gg - zawsze
                      dobrze doradzi, zawsze można zwrócić lub wymienic towar, pełen profesjonalizm.
                      • pimpek_sadelko Re: Do mam z Olsztyna!!!! 01.04.05, 15:19
                        a jak sie placi? mozna przy odbiorze?
                        • koma77 Re: Do mam z Olsztyna!!!! 01.04.05, 15:22
                          no jasne smile
    • pimpek_sadelko Re: Do mam z Olsztyna!!!! 01.04.05, 13:59
      kasia9926 napisała:

> Witam. Czy może wiecie gdzie można kupić w Olsztynie lub w okolicach, fajne
      > ubranka ciążowe. Słyszałam, że jest jeden sklep na Manhattanie, ale czy
      > gdzieś jeszcze??? Proszę ewentualnie o adresy. Z góry dziekuję. Kasia

bylam na manhattanie. drozyzna, nic ciekawego. serio.
      na pewno jest sklep na jarotach, nie pamietam adresu, ale w tym ciagu handlowym
      na wilczynskiego.
      na manhattanie kupilam spodnice, nie dosc, ze kosztoala 90 zlotych to po
      pierwszym praniu ma calkiem inny kolor i wyglada jakbym ja miala od latsad
      byle bluzka kosztuje ok 100! a sa tak paskudne, ze szoksad spadochrony samesad
    • atlantis75 Re: Do mam z Olsztyna!!!! 01.04.05, 15:00
      W przyszłym tygodniu wystawię na allegro 2 sukienki ciążowe na lato,
      praktycznie za bezcen. Moge przysłać foty na maila. Poza tym proponuje Wam
      dziewczyny wybrac się do ciuchlandu koło ZUS-u. Kupiłam tam kilka świetnych
      ciuszków ciażowych firmy Mamma, m.in. te 2 sukienki i spodnie rybaczki (już
      oddane).
      • saskiaplus1 Re: Do mam z Olsztyna!!!! 01.04.05, 15:08
        Ano, ten ciucholand koło zusu to faktycznie jest godzien polecenia. Mój
        ulubionysmile
        • pimpek_sadelko Re: Do mam z Olsztyna!!!! 01.04.05, 15:20
          saskiaplus1 napisała:

> Ano, ten ciucholand koło zusu to faktycznie jest godzien polecenia. Mój
          > ulubionysmile

nie znam, musze isc.
      • pimpek_sadelko Re: Do mam z Olsztyna!!!! 01.04.05, 15:20
        a jaki rozmiar tych kiecek?
        moze ja kupie, nie musialabys wysylac, moge podejsc, jestem na chodzie na
        raziesmile
        • atlantis75 Re: Do mam z Olsztyna!!!! 01.04.05, 15:28
          Mam 161 cm wzrostu. Waga 55 kg. W ciąży przytyłam 9 kg i mieściłam się w te
          sukienki od 58 kg (20 tc) do 64 kg (40 tc). Także rozmiarowo na pewno będą
          pasować. Zresztą, gdyby Ci sie spodobały, to mozesz przyjść i przymierzyć.
          Sprzedam tanio, pozostaje tylko kwestia, czy taki styl Ci odpowiada wink Jak
          chcesz moge wysłać Ci dziś wieczorem fotki na maila.
          • pimpek_sadelko Re: Do mam z Olsztyna!!!! 01.04.05, 15:36
            poprosze o wyslanie, jstem przeogromnie zainteresowana!smile
            • atlantis75 Re: Do mam z Olsztyna!!!! 01.04.05, 15:37
              Oki. Wyślę wieczorem smile
              • ewucha28 Re: Do mam z Olsztyna!!!! 01.04.05, 16:05
                ATLANTIS- mam wrazenie,ze dopiero co rodziłaś(ja juz byłam na forum ciąza i
                porod) a Twoj skarbeczek juz siedzi,ten czas mknie jak szalony,śliczny synulek.
                PIMPEK -dostałam namiary,zapisałam odezwe siewink)))))
                DZIEWCZYNY Z OLSZTYNA -chcecie sie z nami spotkać? Pimpek i ja planujemy zlot
                brzuszkow w jakiejś ciastkarni w Olsztyniewink)))Ktora jest chętna odzywac sie
                ustalimy termin.
                • ewucha28 Re: Do mam z Olsztyna!!!! 01.04.05, 21:15
                  Podniose bo moze nie przeczytałyściewink)))))))
          • pimpek_sadelko ps 01.04.05, 15:37
            masz taka sama figue jak ja zatem. wymiary niemal identycznesmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka