gosia673 06.04.05, 11:36 KOCHANE MAM PROBLEM!OD RANA MAM JAKIŚ PRZYKURCZ W SZYI.NIE WIEM CZY MOGĘ UŻYĆ JAKIEJŚ MAŚCI.DODAM ŻE JEST CORAZ GORZEJ,BO NIE MOGĘ W OGÓŁE RUSZAĆ SZYJĄ...POMÓŻCIE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
21kwiecien Re: BŁAGAM POMÓŻCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.04.05, 11:40 LEPIEJ SKONTAKTUJ SIĘ Z LEKARZEM NIECH POWIE CI CO MOZESZ WZIĄŚC. A PÓKI CO TO WYPIJ MAGNEZ TO POMAGA. Odpowiedz Link Zgłoś
edytagolabek Re: BŁAGAM POMÓŻCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.04.05, 14:36 Może to jest kręcz szyjny, ja tak miałam, zrób sobie coś w rodzaju kołnierza ortopedycznego z grubego szalika, będzie ci podtrzymywał głowę i będzie mniej bolało i koniecznie do lekarza, on ci powie którą maść możesz stosować. Odpowiedz Link Zgłoś
komika Re: BŁAGAM POMÓŻCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.04.05, 16:18 Hejka! Spróbuj nasmarować spirytusem albo denaturatem i owiń szyję szalikiem aby rozgrzać mięśnie. Albo żle spałaś albo zawiałaś sobie szyję.A najlepiej zgłoś sie do lekarza! Odpowiedz Link Zgłoś
karotka11 Re: BŁAGAM POMÓŻCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.04.05, 17:06 To jest to o czym mówi edyta. Też to miałam w ciąży. Niesty nie powinno się używać w ciąży żadnych maści, pozostają jedynie masaże. Oj sporo ja miałam nocy nieprzespanych. Nie pocieszę Cię faktem, że to trwa dość długo. Polecam jednak wizytę u lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś