anula65 11.04.05, 10:38 cześć dziewczyny, chciałam sie od Was dowiedzieć jakie miałyście pierwsze objawy ciąży i czy bolały Was piersi. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bafilek Re: ciąża 11.04.05, 10:58 Pierwsze, co zauważyłam, to utrzymująca się podwyższona temperatura (zawsze w dniu spodziewanej miesiączki mi spadała). Na test zdecydowałam się 6 dni po spodziewanej miesiączce. Nie chciałam sie rozczarować po raz kolejny. Początek ciąży to przede wszystkim ból piersi, okropne mdłości, ale żadnych wymiotów i ból jajników. Wszystko przeminęło około 13 tc. Zaczęły się inne dolegliwości. Na szczęście u mnie to juz końcówka - dzisiaj koniec 36 tc. Odpowiedz Link Zgłoś
lenka30a Re: ciąża 11.04.05, 11:06 moje objawy totakie jakiś nigdy wcześniej przed @ nie miałam): ból piersi skurcze macicy, bolesne, na tydzień przed spodziewaną @, codziennie po kilka razy, musiałam brac no-spe biała wezwonna wydzielina wzdęty brzuch temperatura powyżej 37 to wszystko, no i takie kobiece przeczucie, że może dzidzia jest Odpowiedz Link Zgłoś