barszczyk75 07.05.05, 14:01 mam straszny problem ze znalezieniem jakis sensownych, ladnych, eleganckich ciuchow Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pimpek_sadelko Re: sukienki ciazowe 07.05.05, 14:06 ja we srode kupilam pikna wyjsciowa kiecke. jutro zamykam za soba 5 miesiac, a brzuszek mam spory ( 93 cm w obwodzie) i sukienka naprawde pieknie sie prezentuje, amlo tego, starczy na kolejne miesiace. jest bardzo modna. trudno mi ja opisac, ale czarne tlo, a momentami biale ( liscie, raz jeden raz dugi kolor) a miedzy liscmi sa piekne jasnozielone( taka wiosenna ziln) kwiaty. sukienka firmy kathama. jak na swoja urode i zastosowanie ( imprezy, eleganckie wyjscia) koszt maly: 135 zl. nie wiem gdzie w warszawie sa sklepy z ciuchami tej firmy, ale mysle ze w necie znajdziesz adresy, kiecke zobaczyc warto. ps. jest profiloana do ksztaltow ciazowych, uklada sie naprawde super. nawet talie w niej mam! Odpowiedz Link Zgłoś
black_currant Re: sukienki ciazowe 07.05.05, 14:20 Ja niestety przez całą ciążę nie namierzyłam Kathmy w Warszawie (((( A ciuszki mają faktycznie super Miałam rybaczki i bluzeczkę kupioną na Allegro. Super --------------------------------------- Ania - podwójna mama październikowa Emilka (1.10.2001) Grześ (18.10.2004) Odpowiedz Link Zgłoś
j04nn4 Re: sukienki ciazowe 07.05.05, 14:06 ja akurat mam mame szwaczke, kupuje sobie burde z wybranymi ubrankami a ona mi szyje, polecam tym bardziej, ze mozna znalesc niedroga a dobra szwaczke a bedziesz miala uszyte na miare i sukienki i kompleciki pozdrawiam asia i 32 tyg Maja Odpowiedz Link Zgłoś
jezzmam Re: sukienki ciazowe 08.05.05, 13:13 tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;42/st/20050622/dt/7/k/daae/preg.png Odpowiedz Link Zgłoś
karynk Kathma w Olsztynie-gdzie? 08.05.05, 21:36 Witam, Pipmku (pozwolę się do Ciebie tak zwrócić)napisz mi proszę, gdzie w Olsztynie mozna kupic ubrania Kathmy, i podpowiedz gdzie są inne sklepy z ubraniami dla przyszłych mam. Jutro mam nadzieję być w Olsztynie i liczę, że uda mi się coś ładnego kupić. Pozdrawiam, karynk Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: Kathma w Olsztynie-gdzie? 08.05.05, 21:43 na jarotach. na wilczynskiego. jest sklep, na ktorym jest szyld, na ktorym jest info, ze ubranka dla puszystych pan i dla kobiet w ciazy. jadac od sikorskiego to jestjakies 200-300 m,etrow za centrum HB, po przeciwnej stronie. mam nadzieje, ze mnie zrozumialas)))) Odpowiedz Link Zgłoś
karynk Re: Kathma w Olsztynie-gdzie? 08.05.05, 21:50 Dziekuję, postaram sie trzymać ściśle wskazówek to moze trafię. Nie znam Olsztyna, ale na mapie sie znam Powiedz mi tylko co kryje sie za skrótem Centrum HB? I czy gdzieś jeszcze znajde fajny sklep. Widziałam raz stoisko w Manhatanie, tam zajrzę. karynk Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: Kathma w Olsztynie-gdzie? 08.05.05, 21:57 H&B to centrum handlowe. adres dokladny znalazlam i telefon do tego ciazowego sklepu, ale sprytna jstem!))) ul. malewskiego 14/24 ( wchodzi sie od wilczynskiego) tel: 541 75 92))) Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: Kathma w Olsztynie-gdzie? 08.05.05, 21:57 H&B to centrum handlowe. adres dokladny znalazlam i telefon, ale sprytna jstem!))) ul. malewskiego 14/24 ( wchodzi sie od wilczynskiego) tel: 541 75 92))) Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: Kathma w Olsztynie-gdzie? 08.05.05, 21:57 H&B to centrum handlowe. adres dokladny znalazlam i telefon do tego ciazowego sklepu, ale sprytna jstem!))) ul. malewskiego 14/24 ( wchodzi sie od wilczynskiego) tel: 541 75 92))) Odpowiedz Link Zgłoś
karynk Pimpek, dziekuję 08.05.05, 22:07 Cudna jesteś. Dziękuję Ci bardzo. Biorę więc jutro namiar na ten sklep. Miłego wieczoru. karynk Odpowiedz Link Zgłoś