betka32 10.05.05, 12:19 Czy są dziewczyny, które wspomagały się tym lekiem? Czy udało się zafasolkować po nim? Ja już 3 cykl, rzetelnie przyjmuję Bromergon i na razie nic. Podzielcie się swoimi doświadczeniami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcia81 Re: Bromergon!! 10.05.05, 12:46 Ja tez bralam bromergon ale z tego co mi mowil moj gina on nie ma wplywu na zajscie w ciaze, jego sie bierze jak cos jest nie tak z prolaktyna. Ale bezposredniego wplywu na zajscie w ciaze nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
anulka59 Re: Bromergon!! 10.05.05, 12:56 Bralam Bromergon tylko u mnie byl problem podwojny bo procz podwyzszonej prolaktyny mam policystyczne jajniki wiec byly tez inne leki(clostilbegyd i metformaks)ale bromergon wyrownuje poziom prolaktyny ktora stymuluje prace jajnikow(wplywa na produkcje hormonow jajnikowych)dlatego jej podwyzszony poziom hamuje jajeczkowanie.Ania i 13tyg brzusio Odpowiedz Link Zgłoś
betka32 Re: Bromergon!! 10.05.05, 13:01 Ja też miałam podwyższoną prolaktynę 2-krotnie ponad normę. Obawiam się teraz, że nie miałam jajeczkowania przez 2 ostatnie cykle. Czy to możliwe, że pomimo brania bromergonu nie było jejeczka? Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: Bromergon!! 10.05.05, 13:11 ja bralam, ale nawet zanim zaczelam problemow z zajsciem w ciaze nie mialam. mimo podwyzszonej prl mialam owulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: Bromergon!! 10.05.05, 13:11 ja bralam, ale nawet zanim zaczelam problemow z zajsciem w ciaze nie mialam. mimo podwyzszonej prl mialam owulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
wd13 Re: Bromergon!! 10.05.05, 13:57 cześć, nie wiem co prawda dlaczego bierzesz bromergon - wskazania są różne, ja np. miałam kilkakrotnie przekroczone normy prolaktyny. Dwa cykle z samym bromergonem, następnie badania - prolaktynka spadła, dostałam Duphaston, zdążyłam wybrać jedną serię i teraz w moim brzuszku od 8 miesięcy mieszka mały pasibrzuch. Nie trać nadziei, a przede wszystkim nie stresuj się tak tym (wiem, że łatwo się gada). Wszystko przed Tobą. Trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
betka32 Re: Bromergon!! 10.05.05, 14:25 Dzięki dziewczyny za słowa otuchy. Tak bardzo bym chciała, żeby zamieszkało dzieciątko w brzuszku. Odpowiedz Link Zgłoś