kluseczka74 Re: badnie dna oka u kogo w Warszawi? potrzebne p 19.05.05, 09:37 Hej Ja robiłam u dr. Świtki - Więcławskiej. Świetny specjalista - przyjmuje na ul Oczki w przychodni - prywatnie. Sama mam bardzo dużą wadę wzroku więc temat był dla mnie ważny. Ona jest super specem od siatkówki a to tak naprawde przy porodach naturalnych jest najważniejsze. U mnie skończyło się cc ale długo walczyliśmy z naturalnym porodem. No cóż czasem tak bywa. Pozdrawiam Kluseczka i Kinga Odpowiedz Link Zgłoś
uszatkowa Re: badnie dna oka u kogo w Warszawi? potrzebne p 19.05.05, 09:54 miałaś robiony zabieg laserowy jesli tak to ile czasu zostało Ci do porodu, słyszałam że trzeba odczekac miesiąc po takim zabiegu Odpowiedz Link Zgłoś
julka72 Re: badnie dna oka u kogo w Warszawi? potrzebne p 19.05.05, 09:44 Ja chodzę do dr Szymanka na Wiśniową (prywatnie). Nie mam wskazań do cc, mimo wady -6; siatkówka w bardzo dobrym stanie o dziwo. Jeśli chcesz namiary to daj znać Odpowiedz Link Zgłoś
uszatkowa Re: badnie dna oka u kogo w Warszawi? potrzebne p 19.05.05, 09:55 kieruje na zabiegi laserowe czy robi u siebie i ile trzeba czekać Odpowiedz Link Zgłoś
julka72 Re: badnie dna oka u kogo w Warszawi? potrzebne p 19.05.05, 10:01 Na pewno nie robi u siebie; czy kieruje - nie wiem, bo nie jestem zainteresowana. Odpowiedz Link Zgłoś
lilian_ka do Kluseczka74 19.05.05, 11:11 Czy moglabys podac tel i dokladny adres gabinetu na Oczki? Szukam w necie i nie mogę znaleźć. I jak dokladnie nazywa się ta pani doktor - Świtko, Świtka...? Odpowiedz Link Zgłoś
kluseczka74 Re: do Kluseczka74 19.05.05, 15:43 Hej Pani dr nazywa się IWONA ŚWITKA - WIĘCŁAWSKA. Jaka jest aKtualna cena wizyty - nie wiem bo bylam w 5 miesiący ciązy a moja Kinga ma juz 3 miechy. Wtedy zapłacilam 70 zł. Telefonu niestety nie mam bo go posialałam. To jest na Oczki ( chyba 6)zaraz przy Al Niepodległości. Namiary na nią dostałam właśnie na tym forum a mój ginekolog powiedział, że ona zna się na rzeczy. Polecam i pozdrawiam. Kluseczka i Kinga ( 22.02.2005) Odpowiedz Link Zgłoś
posso polecam dr Piotrowska Ewe 20.05.05, 13:56 przyjmuje w gabinecie na Mongiera 1/rog Sobieskiego, tel 0602180117, wizyta kosztuje 70 zł.laserowanie robi w Szpitalu Czerniakowskim w ramach kasy chorych, po laserowaniu poród (u mnie cc) powinien byc 6 tygodni po zabiegu,pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
uszatkowa Re: polecam dr Piotrowska Ewe 21.05.05, 01:25 jaka bylo u ciebie rozpoznanie ze mialas cc, a nie zabieg laserowy? Odpowiedz Link Zgłoś