koleandra Re: PUCHNĄ WAM NOGI 19.05.05, 14:40 tak, puchną... większości puchną na tym etapie ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiali2 Re: PUCHNĄ WAM NOGI 19.05.05, 14:54 Niestety, to jest minus końca ciąży. Ja miałam dwa baniaki a nie nogi. Ale zaraz po porodzie woda spłynęła. Trwa to chwilkę, ale schodzi. A teraz staraj się nie przeciążać nóg i odpoczywaj w pozycji z nogami wyżej. Mnie to pomagało. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinajk Re: PUCHNĄ WAM NOGI 19.05.05, 16:57 Mi tez juz puchną od kilku dni a zaczęłam dopiero 33 tyg do konca ciązy to chyba cała spuchnę jak balonik! Odpowiedz Link Zgłoś
alex_cz Re: PUCHNĄ WAM NOGI 19.05.05, 17:27 Oj niestety zaczęło się puchnięcie. I co dziwne mam takiego "racucha" na jednej stopie, nie mogę już wbić się w żadne obuwie. Ale jak poleżę z nogami uniesionymi do góry to przechodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
gumecka Re: PUCHNĄ WAM NOGI 19.05.05, 19:22 Oj kochana normalne, mi puchna nogi od 6 miesiaca a obecnie jestem w 8mcu. Jak opuchlizna schodzi po nocyu to jest to normalne ale jak nie i do tego masz spuchnieta twarz i rece to moze byc gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś