ninyanna 21.05.05, 21:49 Dziewczyny !!!! Na calym moim ciele widoczne sa wszystkie zyly!! (rece,ramiona, uda, piersi....) Przebiaja sie przez skore..;] Jestem cala zielona! Czy Wy tez tak mialysle na poczatku ciazy?? pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia06 Re: cala w zylach.. 21.05.05, 22:05 To pewnie skutek zwiększenia objętości krwi. Mi widac tylko żyły na naciągniętym brzuchu, ale to 35 tc Odpowiedz Link Zgłoś
mama5plus Re: cala w zylach.. 21.05.05, 22:12 Zyly sie znacznie bardziej uwidaczniaja podczas ciazy. Szczegolnie na piersiach ale nie tylko. To jeden z urokow Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka1976 Re: cala w zylach.. 21.05.05, 23:00 Mi pojawily sie jako pierwszy objaw ciazy ale na piersiach i brzuszku ciaza trwala 11 tyg a zykli na piersiach zostały !!!!! wyglada okropnie. No napewno nie sa az tak widoczne jak były ale sa Odpowiedz Link Zgłoś
paris4 Re: cala w zylach.. 22.05.05, 08:01 Ninyanno to w końcu jesteś w ciąży czy nie?)) Niedawno pisałaś, że mąż chciał odłożyc starania na jakiś czas a wypowiadasz się jakbyś była w ciąży? To co gratulowac Ci? Odpowiedz Link Zgłoś
lula11 Re: cala w zylach.. 22.05.05, 08:19 Witaj, ja od poczatku ciazy jestm cała w żyłkach, tera zaczęłąm 40tc i mm żyłki wszędzie widoczne: najbardziej na delkolcie, , rękach, udach, brzuchu, a nawet na pośladakch, oj, ale trudno, u mnie to już niedługo)))))). Agata, 40tc. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: cala w zylach.. 22.05.05, 09:07 te zylki to wynik wiekszego stezenia estrogenow Odpowiedz Link Zgłoś
ninyanna Re: cala w zylach.. 22.05.05, 11:44 Droga Paris, tak jak pisalam w duzooo wczesniejszych postac,podejzewam ciaze. Mysle ze nie bylas na biezaco ( nie mowie tego zlosliwie bron Boze) Zbieram informacje na temat moich objawow i coraz bardziej sie upewniam.( z testem wole jeszcze poczekac, dla pewnosci zrobic go kilka dni po terminie spodziewanej miesiaczkiza tydzien) .Owszem, staramy sie o dziecko,wlasnie to jest 1 miesiac naszych staran!W ciagu miesiaca moze sie duzo zdarzyc jesli chodzi o to ) i faktycznie byc moze za bardzo rozciagnelam to w czasie ( w poscie o moim mezu)i nie nakreslilam w nim ze to dopiero 1 miesiac. Wiekrzosc Pan z ktorymi wymienialam sie uwagami pewnie to wiedziala Pozdrawiam Cie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
saskiaplus1 Re: cala w zylach.. 22.05.05, 14:52 Ja mam żyły wszędzie, z postępem ciąży coraz więcej. Wyglądam, jakbym była przezroczysta, ale że mam bardzo jasną cerę i lubię taką "przezroczystość", więc mi to nie przeszkadza Odpowiedz Link Zgłoś