nataliadymarska 25.05.05, 09:52 umieram ze strachu, ze strace moje malenswto... od tygodnia boli mnie dol brzucha i z tylu krzyrz. chyba skurczowo.. czy ktos tez cos takiego przezyl i mimo to przeszlo? czy bylo gorzej? pomocy natalia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pimpek_sadelko Re: Bóle w 5 miesiacu 25.05.05, 09:56 moj lekarz powiedzial, ze jesli mialabym bole podbrzusza na tym etapie ciazy to mam sie kontaktowac. szczegolnie jesli biole przypominaja te miesiaczkowe. moze masz jakas infekcje? uplawy sa? Odpowiedz Link Zgłoś
ruda773 Re: Bóle w 5 miesiacu 25.05.05, 09:59 JAk Cie boli od tydgodnia, to juz powinnaś byc u lekarza)) Przez całą ciążę coś nas boli, brzuch też boli różnie. Ale faktycznie groxne sa te bóle "miesiączkowe", a kręgosłup ma prawo booleć. Pozdrawiam. Oj, goraco dzisiaj... Odpowiedz Link Zgłoś
nataliadymarska Re: Bóle w 5 miesiacu 25.05.05, 10:03 no niestety boli mnie jak podczas miesiaczki. bylm juz dwa razy u dwoch lekarzy i zaraz ide znowu.. kazali nospe lykac i lezec. ale to nie pomoglo. boje sie koszmarnie Odpowiedz Link Zgłoś
nataliadymarska Re: Bóle w 5 miesiacu 25.05.05, 10:05 te reklamy mnie do szalu doprowadza!!! migaja i pisac nie daja. a dlaczego grozne sa tzw miesiaczkowe bole? czym groza? ratunku Odpowiedz Link Zgłoś
ruda773 Re: Bóle w 5 miesiacu 25.05.05, 10:10 Bo to sa normalne skurcze, a takie moga skończyć sie źle. Ale nie Tobie jednej dokuczają, więc sie nie zamartwiaj, bo bedzie jeszcze gorzej! Idź do lekarza i nie daj mu żyć! Jest od tego żeby ci pomóc. Ja tez bioreno spe i sie klade, czasem przechodzi czasem trwa dlużej. Wszystko bedzie oki, tylko masz być spokojna )) Odpowiedz Link Zgłoś
madzias1968 Re: Bóle w 5 miesiacu 25.05.05, 10:22 Też ta miałam. Zaczęło się w 4-5 miesiącu. W pewnym momencie ból brzucha był tak mocny, że budził mnie w nocy i nie mogłam już spać. Położono mnie na trzy dni na obserwację do szpitala - łykałam 3 x nospę forte. Bóle nie ustąpiły, ale poczułam się lepiej psychicznie. Szyjkę miałam nadal długą i twardą. Po jakimś czasie bóle zaczęły się zmniejszać, ale tak na prawdę do dziś nie minęły i pojawiają się falami. Raz są mocniejsze, raz słabsze, a czasem mijają. Jestem w 36/37 tc i najwyrażniej taka moja uroda. Przy czym byłam cały czas na zwolnieniu więc się nie nadwyrężałam. Jeśli byłaś u lekarzy i z szyjką wszystko w porządku - to może to też taka twoja uroda w ciąży. Możesz jeszcze zrobić usg dla uspokojenia. Madzia Odpowiedz Link Zgłoś