agnsiw 27.05.05, 08:22 Witam, Proszę o pomoc i radę gdzie najlepiej we wrocławiu wykonać test PAPP-A ? Jaki jest koszt badania? Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ob-gynaec Re: Test PAPP-A we Wrocławiu 27.05.05, 09:51 W Laboratorium DIAGNOSTYKA na ul. Weigla 12 (budynek PAN naprzeciwko szpitala wojskowego), kosztuje bodajże 60 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
agnsiw Re: Test PAPP-A we Wrocławiu 27.05.05, 11:41 Dzięki, Czy muszę się wcześniej rejestrować? Może ktoś posiada namiar telefoniczny to już się sama wypytam. Poszukam sama przez informacje telefoniczną ale gdyby mi się nie udało ... to będę wdzięczna. Niestety mieszkam w Jeleniej Górze Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
agnsiw Re: Test PAPP-A we Wrocławiu 27.05.05, 11:43 agnsiw napisała: > Dzięki, > Czy muszę się wcześniej rejestrować? Może ktoś posiada namiar telefoniczny to > już się sama wypytam. Poszukam sama przez informacje telefoniczną ale gdyby mi > się nie udało ... to będę wdzięczna. Niestety mieszkam w Jeleniej Górze > Pozdrawiam Aga Znalazłam TEL (71) 3372476 może komuś się przyda Pa Aga Odpowiedz Link Zgłoś
efka30 Re: Test PAPP-A we Wrocławiu 27.05.05, 12:03 Hej, Ja robilam w Instytucie Immunologii na Weghla 120 zł. kosztuje. Pozdrawiam Ewa i Kubuś mój szczęściorek ) Odpowiedz Link Zgłoś