koma77 31.05.05, 12:42 no właśnie tak mi zalecił lekarz, albo się przesłyszałam. któras z Was tez tak stosuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pimpek_sadelko Re: materna dopochwowo 31.05.05, 12:44 koma77 napisała: > no właśnie tak mi zalecił lekarz, albo się przesłyszałam. > któras z Was tez tak stosuje? jesli naprawde tak mozna to chyba wyjme zakurzone opakowanie materny z szafki z lekami! lykac tego swinstwa nie moge, jest mi niedobrze po nim. Odpowiedz Link Zgłoś
miimiimii Re: materna dopochwowo 31.05.05, 12:47 no dokładnie! przecieżtragedia jak po tym wymiotowałam.. ale nie słyszałam szczerze mówiąc o dopochwowej aplikacji witamin.. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: materna dopochwowo 31.05.05, 12:48 niech ktos te rewelacje potwierdzi, bo az sie wstydze gina zapytac Odpowiedz Link Zgłoś
koma77 Re: materna dopochwowo 31.05.05, 13:06 haha mnie się było wstyd dopytać, chyba się przesłyszałam albo się lekarz nie wyspał czy jak i gadał od rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
ellap Re: materna dopochwowo 31.05.05, 13:08 A nie bierzesz też Luteiny? Może mu sie pochrzaniło? Odpowiedz Link Zgłoś
koma77 Re: materna dopochwowo 31.05.05, 13:10 no właśnie nic nie biorę, kazał tylko kupić witaminy po czym głośno i wyraźnie stwierdził ze stosować >dopochwowo< chyba się zakręcił Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: materna dopochwowo 31.05.05, 13:12 koma77 napisała: > no właśnie nic nie biorę, kazał tylko kupić witaminy po czym głośno i wyraźnie > stwierdził ze stosować >dopochwowo< chyba się zakręcił jak polkniesz materne to tez nic Ci nie bedzie))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ellap Re: materna dopochwowo 31.05.05, 13:16 Jako farmaceuta zajmujący sie formulacją leków nie słyszałam o mozliwosci stosowania Materny dopochwowo. Leki dopochwowe mają inne wymagania dotyczace czystosci mikrobiologicznej, składu substancji pomocniczych, czasu rozpadu tabletki itd. Myśle że lekarz był zmęczony) Albo ja czegos nie wiem) Pozdrawiam Ela tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;0/st/20050705/dt/6/k/c4db/preg.png Odpowiedz Link Zgłoś
dosiamamafilipa Re: materna dopochwowo 31.05.05, 13:19 hi hi hi to nie mozliwe, witaminy wchlaniane sa w jamie ustnej,przewodzie pokarmowym i zoladku przy udziale tluszczy i enzymow ktorych w pochwie nie ma prawa byc wiec branie dopochwowe wit. to jakas totalna bzdura ! pzdr i zycze wciaz takiego dobrego humoru a gin. by chyba z krzesla spadl jak bys sie go o to zapytala poprostu sie przejezyczyl, zmeczenie materialu dorota Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiapiotrowska Re: materna dopochwowo 31.05.05, 15:02 mi za to po wyjsciu ze szpitala ,, po podszyciu'' lekarz zapisal luteine do łykania a pani w aptece wydala mezowi dopochwową, no i lykalam dobre 2 tyg te dopochwowe))))bo mi sie ulotki nie chciało przeczytac. Jak zadzwonilam przerazona do lekarza , bo luteina miala zapobiec poronieniu, to tylko sie uśmiał. Materne za to na pewno sie łyka. Pozdrawiam i czytajcie ulotki Odpowiedz Link Zgłoś