Dodaj do ulubionych

do jezzmam

31.05.05, 12:56
przeczytałam, że Twój synek w 37 tc ma 3,5 kg, czy możesz mi powiedzieć jaką
wagę szacują u Ciebie na poród? i czy będziesz miała cc? mój synek waży w 38
tc 3366 więc też jest dosć pokaźny i trochę sie tą wagą przestraszyłam.
dzięki jeśli zechcesz odpowiedzieć i pozdrawiam serdecznie wink)
Aga +38tyg. Igorek
Obserwuj wątek
    • jezzmam Re: do jezzmam 31.05.05, 13:03
      Gdybym donosiła do 40tc to miał by okolo 4,5-5kg(jego tata też miał 4,5 jak sie urodził)gdyby przybierał na wadze tak jak teraz.W ciągu ostatniego tygodnie przybrał ponad 0,5kg.
      • esterka8 Re: do jezzmam 31.05.05, 13:20
        mi lekarz powiedział, że ze względu na to, iz ja nie jestem chuda, to mam
        predyspozycję do przenoszenia i wtedy mały moze mieć ok 4,5 kg, jeśli urodzę w
        terminie to ok 4 kg. to ma akurat po mamusi- ja jak sie rodziłam miałam 5,2
        kg.... więc niby mnie uprzedzali już wczesniej... ciekawe, czy osoby "dobrze
        wyglądające" aczkolwiek nie jakoś szczególnie otyłe mają predyspozycję do
        przenoszenia, słyszałaś cos takiego?
        pozdrawiam i dzięki za odpowiedźwink))
        Aga +38 tyg. Igorek
        • jezzmam Re: do jezzmam 31.05.05, 13:47
          Wiesz koffana nie mam pojęcia.Ja jestem malutka,nie przybrałam za wiele(mając na uwadze wagę mojego synka).Planowana cesarka na 10.06,ale ze względu na ułożenie dzidzi i na okręconą pępowine na jego szyji.A tak między Bogiem a prawdą to nie wiem jak by było z urodzeniem takiego"maleństwa"przez tak"wielką" mamę siłami natury.
          • esterka8 Re: do jezzmam 31.05.05, 13:59
            o kurczę... ja myślałam, że takie "Maleństwa" mają tylko większe babki... no
            pewnie, ja też bym sobie nie wyobrażała, ale wiesz, że to dziwne? bo czytałam
            kiedys, że rozmiary dziecko przejmuje po matce, tzn. po wadze urodzeniowej
            matki. Mam nadzieję, że szybciorem będziesz już z dzidziakiem swoim w domu ze
            szpitala, pozdrawiam bardzo serdecznie i życzę duuużooo zdrówkawink))
            • jezzmam Re: do jezzmam 31.05.05, 14:42
              No ja też tak myślałam,a tu niespodzianka!!! mimo,że nie dużo przybralam na siebie to z tym"maleńkim" brzuszkiem wyglądam jak słonica i to w dodatku w ciąży!Ja też pozdrawiam Cie i Twój brzuszek serdecznie.Gdyby coś to pisz.
              • esterka8 Re: do jezzmam 31.05.05, 14:47
                oki, trzymaj się ciepło, a tak przy okazji, ja mam termin porodu 5 dni po
                Twoimwink)) to chyba jakoś kumpli będziemy miaływink)) pozdrówki ogromnewink))
                • jezzmam Re: do jezzmam 31.05.05, 14:53
                  A skąd jesteś???I gdzie będziesz rodzić???
                  • esterka8 Re: do jezzmam 31.05.05, 15:07
                    jestem z Gdańska, z tego co się zorientowałam, to Ty chyba jakoś dalej ode mnie
                    mieszkasz, w Gdańsku też będę rodziła, a Ty? skąd? jeśli masz GG to może możesz
                    mi dać nr, ja mam chyba kontakt i nie umiem sprawdzić jaki jest numer...
                    • jezzmam Re: do jezzmam 31.05.05, 15:59
                      Ja jestem z Zakopanego,a rodzić będę w Krakowie.
                      • esterka8 Re: do jezzmam 31.05.05, 16:25
                        to kawałek drogi...może za jakiś czas na wakacje się będziemy wymieniać, ja
                        syna w Góry a Ty syna nad morzewink))))
                        • jezzmam Re: do jezzmam 31.05.05, 17:31
                          No kto wie kto wie.Jak będziemy utrzymywać kontakty to ja była bym za!!!
                          • esterka8 Re: do jezzmam 31.05.05, 20:07
                            no widzisz, to kolonie załatwionewink)))
                            • jezzmam Re: do jezzmam 31.05.05, 21:08
                              Koffana poślij mi na adres gazetowy swoje namiary co?????
                              • esterka8 Re: do jezzmam 31.05.05, 21:18
                                rany koguta... a jaki jest ten adres gazetowy? bo ja tu się nie znam, maila sta
                                nie używam w ogóle... a czekaj bo to chyba każdy ma teki sam, co? tylko nie
                                wiem jak to się pisze, a mogę z mojego maila do Ciebie przysłać? bo ja mam mail
                                na wp.pl, spróbuje,
                              • esterka8 Re: do jezzmam 31.05.05, 21:37
                                wysłałam, mam nadzieję, ze doszło?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka