ptaszek21 04.06.05, 18:41 poradzcie dziewczyny czy to mozliew aby moj brzuszek powiekszyl sie widocznie juz w 7tc? nie moge dopiac sie juz w prawie zadne spodnie. zaznaczam ze usg nie wykazalo blizniakow ani zadnych nieprawidlowosci Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiula.b Re: duzy brzuch w 8 tc 04.06.05, 18:43 możliwe. Mi też brzuch zaczął bardzo szybko rosnąć. Ciesz się. Unikniesz rozstępów (przynajmniej ja nie mam). Gdyby Ci nagle brzuch wyskoczył w 7 m-cu to by dopiero było pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
szept_ciszy Re: duzy brzuch w 8 tc 04.06.05, 18:47 mi rozstępy się zaczęły pojawiac teraz w 5 miesiącu mimo tego ze w 2 już miałam brzuch spory. Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: duzy brzuch w 8 tc 04.06.05, 18:44 mam przyjacoilke ktora w 2 miesiacu wygladala jak w 7. Ale w 7 wygladala jak w 7 a nie jak w 15 ) brzuszek urosl jej szubko i sie zatrzymal. Potem rosla jej waga a obwod juz nie. Jest baaardzo baaardzo szczupla. Odpowiedz Link Zgłoś
sara06 Re: duzy brzuch w 8 tc 04.06.05, 19:10 Mam ten samproblem, ale wydaje mi sie że na poczatku to nasze dzidzie i tworzące sie dla nich miejsce w naszym brzusiu wypychają nasze inne narządy. Gdzieś to wszystko musi się miescic. Ja jednego dnia mam płaski brzuch, drugiego duży, czasami też duży mam dopiero pod wieczór, jak sie najjem. Ja mam z tym problem, bo narazie staram sie ukrywać ciąże w pracy,a nie zawsze mi to wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ania19821 Re: duzy brzuch w 8 tc 04.06.05, 19:50 U mnie brzuch zaczął być zauważalny dla mnie w jakikolwiek sposób dopiero pod koniec 5 miesiąca. Wcześniej to może tylko rano jak leżałam płasko na plecach czułam wzgrubienie ale tak to kompletnie nic nie było widać. Tym bardziej w 7 tyg kiedy dziecko ma ok. 1cm, jak nie mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
michalina761 Re: duzy brzuch w 8 tc 04.06.05, 20:36 18tc. Ptaszku, mnie również dosyć szybko się powiększył. W 5tc. zostały mi tylko dresy. Ten stan utrzymywał się do czwartego miesiąca, kiedy to mnie wysadziło. Czytałam, że świadczy o elastycznej skórze. Pozdrawiam Was serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś