basiaaa4 29.01.07, 10:21 Podczas studniówki do naszego stolika do mojej koleżanki z klasy podchodzi jej starsza i taki tekst: "Ewa, ani grama alkoholu! Bo inaczej od razu masz koniec zabawy i cie biorę do domu!" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ;] Re: tekst roku na studniówce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 12:53 No faktycznie, ale smieszne! Wiesz co? zastanow sie co Ty robisz... jeszcze nabijasz sie z tej dziewczyny na forum! Nie dosc ze miala spaprana studniowke bo byla na niej jej matka to Ty jeszcze cieszysz sie z czyjegos nieszczescia szukajac w tym miejscu aprobaty dla swojej glupoty, bo nigdzie indziej jej nie znalazlas. Jak pewnie zdazylas zauwazyc (albo i nie) jest to forum dla maturzystow, a my mamy wieksze problemy, anizeli nabijanie sie z biednej dziewczyny... Rodzicow sobie nie wybieramy, a jezeli Twoi poja Cie wodka, to wspolczuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bravica Re: tekst roku na studniówce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 14:33 wiesz co nie wiem czy to takie zabawne :/:/:/ biedna dziewczyna , matka narobiła jej obciachu na studniówce a Ty musisz jeszcze jej dokładac ?! nastanów sie czy Tobie bylo by miło gdyby któs sie tak z ciebie nabijał. załosne... Odpowiedz Link Zgłoś
iza_1988 Achtung, Achtung 29.01.07, 15:43 Czy jak to sie tam pisze... Niemca nie mam, wiec nie wiem. Ale to zaczęła krzyczeć do mikrofonu nauczycielka niemca gdy sie troche spiła. Nie mówie już o piosenkach... A i jeden kolega po wypiciu kilu mocnych:"Pije kakaŁo zawsze rano" Dla was to nie smieszne ale dla nas tak;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Achtung, Achtung IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 22:27 typme ci..ka:/ Odpowiedz Link Zgłoś