kretoszczurek 06.06.05, 18:07 Rozglądamy się za wózeczkiem dla naszego synusia Co myślicie o tym wózku?? Czy któraś z mamuś go uzywa?? polecacie czy nie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
syla261 Re: Wózek Graco Quattro Deluxe 06.06.05, 19:21 Witam! Również długo zastanawiałm sie nad tym wózkiem, ale mąż nie był przekonany.Dzisiaj pojechaliśmy obejrzeć go do sklepu i jak go zobaczył to się zachwycił, więc napewno zdecydowaliśmy się na ten wózek. Koleżanka niedawno kupila wiec miałam okazję powozić jej dzidzię w tym wózku. Prowadzi się super, szybko się składa i bez problemu wchodzi do bagażnika. Rozglądam sie też za cenami i najtańsze są na alegro 856-859 zł. W sklepie najtańszy widziałam za 1059.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
patoga Re: Wózek Graco Quattro Deluxe 06.06.05, 20:21 Ja też mam zamiar zaopatrzyć się w ten wózeczek. Jak tylko zobaczyłam go w sklepie odrazu pomyślałam TO JEST TO a teraz tym bardziej gdy znalazłam go na allegro w takiej promocyjnej cenie. Jest nawet leciutki, mimo że pisze 12kg, wsadzałam w wersje spacerówkową dzieciaczka mojej koleżanki (7 m-cy) i nie był ciężki. Podoba mi się to że ma skrętne koła, poćwiczyłam już na wózku znajomej. Odpowiedz Link Zgłoś
fruzia80 Re: Wózek Graco Quattro Deluxe 06.06.05, 20:58 Ja mam graco quatro, tylko nie jestem pewna czy deluxe. Ogromną wadą mojego wózka jest nieregulowany po9dnóżek, co zauwazyłam dopiero po przywiezieniu wózka ze sklepu. Nie sprawdziłam tego w sklepie, bo nie przyszło mi do gło9wy, że ktoś takie wózki produkuje. Poza tym jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
kretoszczurek Re: Wózek Graco Quattro Deluxe 07.06.05, 09:02 Mam pytanko czy w waszych okolicach dostepny jet kolor mono moda ? Pani w sklepie w mojej miejscowosci powiedziala że nie jest produkowany na Polskę zastanawiam się czy to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
sonatka1 Re: Wózek Graco Quattro Deluxe 07.06.05, 10:19 cześć wyobraź sobie, że ja rowniez jestem zdecydowana na ten wózek właśnie w kolorze mono moda. kurcze zasmuciłam sie tą informacje od Ciebie. ale w mam polskikatalog i tam jest taki kolorek!! zresztą patrzyłam w sklepach internetowych i w każdym jest ten wózek , w takim razie nie mamy co się martwić!!! na allegro nie szukaj bo właśnie tego kolorku nie ma tam!!! ale jeszcze dzisiaj sprawdziłam raz jeszcze w internecie i są w Polsce w sklepach!!! boję się trochę, że taki ciemny kolor może wyblaknąć i jak to potem będzie wyglądało?? pozdrawiam mój nr gg 5598165 Odpowiedz Link Zgłoś
syla261 Re: Wózek Graco Quattro Deluxe 07.06.05, 12:24 Dziewczyny nie patrzecie na kolory pokazywane w internecie i w katalogach.Wczoraj widziałam wszystkie kolory w sklepie i są zupełnie inne jak w katalogach czy internecie, dużo brzydsze.W końcu zdecydowałam się na metropolitan bo chyba jest najciekawszy. Nie widziałam tylko mono moda ale sprzedwaca mówił że w rzeczywistości ma bardzo dużo białych pasków i nie sprzedawał się. Kolory które w katalogu np. wyglądają na pomarańczowe w rzeczywistości są brązowe.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
casjopeja1 Re: Wózek Graco Quattro Deluxe 07.06.05, 19:21 Mono modę mozna zamowic na allegro, na początku sama ja chciałm ale zmieniłąm zdanie bo ten wózek jest czarny a to troszkę zaciemny kolor jak dla noworodka. Popytajcie sie kilku sprzedawców na allegro bo ja juz nie paniętam który powiedział ze moze załatwic mono mode. Acha i na ten kolorek trzeba dłuzej czekać . Pozatym kołomnie jest sklep z tymi wózkami i sprzedawca powiedział ze wózek w tym koloże równiez moze zamówic wiec chyab nie będziecie miały problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
rapida Re: Wózek Graco Quattro Deluxe 08.06.05, 10:41 no to raczej lipa, no bo ten podnóżek to ważna sprawa!!!! rzeczywiście nie da się go ruszyć????? a tak się napaliłam Odpowiedz Link Zgłoś
katear Re: Wózek Graco Quattro Deluxe 07.06.05, 10:21 Mnie też ten wózek bardzo się podoba. Byłam w sklepie i oglądałam go. Wszystko super. Jedynyn mankamentem jest małe nosidło. Jego długość to zaledwie 65 cm !!! Chyba to przesądziło o mojej decyzji. Postanowiłam (ze smutkiem) zrezygnować z niego, ale to nosidło jest zdecydowanie za małe. Odpowiedz Link Zgłoś
evelak Re: Wózek Graco Quattro Deluxe 07.06.05, 15:27 Witam ja mam juz Graco QUATRO DE LUXE w domu od miesiąca a jest super, kupiłam go na allegro razem z fotelikiem samochodowym za 180 zl. Nosidełko nie jest za duże , ale moja dzidzia ma sie urodzic teraz ( 3 dni się spoznia) wiec wystarczy. Zastanawiałam się nad wozkiem z gondolą, ale dziecko juz bedzie duze w zimie i tak musiałabym wymieniac wozek. Więc polecam, koleżanka juz korzysta z takiego i jest zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
zabka751 Re: Wózek Graco Quattro Deluxe 07.06.05, 17:04 A jak trzymacie dzidzie w tym wozku, bo ja tez kupilam i tak zastawiam sie, bo wlasciwie w tym wozeczku nie mozna dzizdzi polozyc na plasko - chyba, ze twarzyczka na swiat, a nie do mamusi i tatusia Odpowiedz Link Zgłoś
oliwe Re: Wózek Graco Quattro Deluxe 07.06.05, 19:22 przecież ma przekładana budkę. Odpowiedz Link Zgłoś
monia1973 Re: Wózek Graco Quattro Deluxe 07.06.05, 17:40 My kupiliśmy ten wózek wraz z bazą i fotelikiem samochodowym. Spisuje nam się bardzo dobrze. Polecam zwłaszcza komplet, baza+fotelik, jest to bardzo wygodne i szybkie rozwiązanie. Zdecydowaliśmy się na ten wózek, bo przy wszystkich możliwościach ma bardzo przyzwoitą cenę, można montować na nim fotelik samochodowy a poza tym ładnie wygląda (co dla nas akurat też ma znaczenie) Pozdrawiam Monia Monia Odpowiedz Link Zgłoś
polly6 Re: Wózek Graco Quattro Deluxe 08.06.05, 12:10 Witam, posiadam Graco Quatro Deluxe, jak dla mnie jet rewelacyjny do prowadzenia a moja córka uwielbia w nim jeździć. Co prawda używam go jako spacerówki bo moja córka ma ponad rok, ale pożyczyłam znajomej tę wkłądkę dla niemowlaka, której on używa w wózku Graco Quatro i jest bardzo zadowolona (jej dzidzia ma miesiąc). Wózek rozkłada się zupełnie na płasko, więc jak niemowlak wyrośnie z wkładki to spokojnie można sobie bez niej poradzić. Podnóżek jest regulowany. Wiem, że już w tegorocznej kolekcji podnóżek jest regulowany również w Graco Quatro, wcześniej tak nie było. Budka jest regulowana na 180 stopni, dzięki czemu nie trzeba kupować do wózka parasolki, bo jest ochorna przed słońcem. Wózek nie nadaje się jednak na spacery po leśnych drogach, gdzie znajduje się dużo korzeni do ominięcia. Poza tym jak dla mnie - rewelacja. Ja kupiłam na www.naszedzieci.pl , wystawiaja sie na allegro, pojechałam osobiście i jeszcze utargowałam dobrą cenę. Kupowaliśmy wtedy 4 wózki i fotelik (oststno dużo dzieci się sypnęło u sąsiadów i w rodzinie, to pojechaliśmy gromadnie na zakupy) i udało się na zbić cenę do 720 zł za Deluxa Country Picnik. Ogólnie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
plowy1 Re: Wózek Graco Quattro Deluxe 08.06.05, 12:48 a mam pytanie ile waży ten wózek bo my szukamy lekkiego - 3 pietro bez windy Odpowiedz Link Zgłoś
chubus Re: Wózek Graco Quattro Deluxe 08.06.05, 13:25 Ja w żadnym wypadku nie polecam tego wózka, a na pewno nie dla noworodka.Przede wszystkim jest on strasznie niewygodny do prowadzenia, chyba, że macie chdniki równiuteńkie jak stół, bo inaczej spacerek to koszmar.Ja po dokładnie 4 dłuższych spacerach sprzedaję ten wózek bo mam dosyć. Odpowiedz Link Zgłoś
rapida Wózek Graco Quattro Deluxe PODNÓŻEK?? 09.06.05, 07:26 Chciałam kupić 2005 graco Quattro deluxe blackwell nie wiem czy ma regulowany podnóżek???? czy któraś wie coś na tematy podnóżka?, na necie znalazłam info, że tylko 2005 Quattro Tour ma tą opcję, i juz sama nie wiem! Odpowiedz Link Zgłoś
polly6 Re: Wózek Graco Quattro Deluxe PODNÓŻEK?? 09.06.05, 09:49 podnóżek jest na pewno regulowany. Możesz zadzwonić do sklepów netowych i zapytać np. www.tomi.pl albo www.naszedzieci.pl Odpowiedz Link Zgłoś
rapida Re: Wózek Graco Quattro Deluxe PODNÓŻEK?? 09.06.05, 11:51 dzięki, upewniłaś mnie już na 100%, buziaki,pappa Odpowiedz Link Zgłoś
kretoszczurek Re: Wózek Graco Quattro Deluxe 09.06.05, 10:59 Dzięki wszystkim za odpowiedź. Cały czas się zastanawiam czy oby to nosidło nie za małe ? Dzidziuś ma się urodzić w połowie września. Odpowiedz Link Zgłoś
rapida Re: Wózek Graco Quattro Deluxe 09.06.05, 11:48 HA! Moj pod koniec wrzesnia, i też myślę o małym zbyt nosidełku, pierwsze dwa misiące pwinno oblecieć, a w sumie w zimie nikt nie bedzie jezdzil wozkiem! a do wiosny juz spoko moze bedzie siedziec, zreszta ponoć rozklada się na leżąco, więc można cos wykombinować!!! ja się napaliłam, i nie zmienię juz zdania!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sylgrze Re: Wózek Graco Quattro Deluxe 09.06.05, 18:10 My z mężem też kupujemy ten wózek.Nasz dzidzia przyjdzie na swiat na koniec wrzesnia i mysle,ze nosidełko spokojnie wystarczy na 5 miesiecy.A w marcu juz wiosna przyjdzie,a gdy bedzie zimno i nosidło bedzie juz za małe, mozna wózek rozłożyć na płasko.A co do kół?hmm?Moje dwie znajome miały wózki z duzymi kołami, i gdy przyszła wiosna i czas na spacerówkę,szybko sie pozbyły tych wózków,bo były bardzo ciężkie i w bagażniku dużo miejsca zajmowały.Także myślę,że graco to do dobry pomysł Odpowiedz Link Zgłoś
chubus podnóżek 09.06.05, 12:14 Podnóżek jest tak regulowany, że dla niemowlaka podnosi się całkiem do góry, a dla troszkę starszego dziecka jest niewygodny, bo nóżki mogę tylko niewygodnie wisieć w powietrzu. Moja córeczka jest drobna i niestety jej nóżki nie znajdują żadnego podparcia!A to, że w zimie nie używa się wózka to bzdura!Dla kilkumiesięcznej dzidzi tylko wózek wchodzi w grę, a kółka tego wózka w żadnym wypadku nie nadają się na zimową pogodę! Odpowiedz Link Zgłoś
wajdi1 cena 09.06.05, 22:15 hej, taz zaczelam sie powoli zastanawiac nad pojazdem, ale to dopiero 16 tydzien wiec jest jeszcze troche czasu. pisze za stanow i zaszokowala mnie cena tego wozka w polsce - ponad 1000 zlotych!!! on tu kosztuje tylko 130$!!! ma dobre opinie. podam wam adres niezlego sklepu, moze sie przyda: www.store.babycenter.com pozdrawiam. kasia Odpowiedz Link Zgłoś
goja5 Re: cena 10.06.05, 12:35 Niestety na tej stronie nie ma wózków, chyba że nie potrafię ich znależć Czy mogłabyś podać mi namiar na strony z ofertą tych wózków w Stanach? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
wajdi1 Re: cena 10.06.05, 20:53 sa wozki. musisz wejsc na gear a potem na strollers i juz przegladac... trudno tu o typowy polski gleboli wozek, ale oferta i tak jest niezla. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
goja5 Re: do wajdi1 11.06.05, 16:54 Napisz proszę, czy sprawdzałaś, czy ten model quattro deluxe ze strony , którą podałaś to dokładnie to samo co w Polsce, bo z opisu i zdjęcia wynikałoby, że to quattro tour/ tour ma plastikowe koła i amortyzację na przednie koła/.W deluxe koła sa gumowe a amortyzacja jest na przednią i tylnią oś- to dosyć ważne ze wzgledu na polskie chodniki Bede ci bardzo wdzieczna za tę informację, bo zastanawiam się nad sprowadzeniem tego wózka ze Stanów, ale musze mieć pewność, że to ten sam model. Tak sie zastanawiam, może wersja z gumowanymi kołami jest tylko na rynek europejski. Mam nadzieję, że się mylę, bo ta cena jest bardzo zachecająca Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
wajdi1 Re: do wajdi1 13.06.05, 14:07 hej, pewnie masz racje co do modeli na europejski rynek - -jeszcze nie ogladalam wozkow w sklepach i nie zaglebialam sie w szczegoly z kolami. tu gdzie mieszkam chodniki sa gladkie jak stol i nie ma sniegu wiec nie muze kupowac nic specjalnego. nie wiem czy umiem ci pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
variacja BEBECOMFORT 13.06.05, 14:35 Mnie bardzo podoba się BEBECOMFORT z gondolą WINDOO i nosidełkiem creatis~! Same zobaczcie i oceńcie: www.bebecomfort.com Jest 3-częśiowy, choć trochę kosztuje, ale tesciowie chcą kupic... Odpowiedz Link Zgłoś
malina232 Re: Wózek Graco Quattro Deluxe 13.06.05, 19:15 Ten wozeczek na allegro jest w cenie 859 zlotych,sprawdz sobie oferty ,moze na allegro warto kupic? A mnei osobisice podobaja sie wozki Tako.Tutaj podaje Ci link z tym wozeczkiem :aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=53370600 pozdrawiam src="lilypie.com/days/051223/4/0/1/+1" alt="Lilypie Baby Ticker" border="0" /></a> Odpowiedz Link Zgłoś