Dodaj do ulubionych

Wózek Graco Quattro Deluxe

06.06.05, 18:07
Rozglądamy się za wózeczkiem dla naszego synusia Co myślicie o tym wózku?? Czy któraś z mamuś go uzywa?? polecacie czy nie??
Obserwuj wątek
    • syla261 Re: Wózek Graco Quattro Deluxe 06.06.05, 19:21
      Witam!
      Również długo zastanawiałm sie nad tym wózkiem, ale mąż nie był
      przekonany.Dzisiaj pojechaliśmy obejrzeć go do sklepu i jak go zobaczył to się
      zachwycił, więc napewno zdecydowaliśmy się na ten wózek. Koleżanka niedawno
      kupila wiec miałam okazję powozić jej dzidzię w tym wózku. Prowadzi się super,
      szybko się składa i bez problemu wchodzi do bagażnika. Rozglądam sie też za
      cenami i najtańsze są na alegro 856-859 zł. W sklepie najtańszy widziałam za
      1059.Pozdrawiam
    • patoga Re: Wózek Graco Quattro Deluxe 06.06.05, 20:21
      Ja też mam zamiar zaopatrzyć się w ten wózeczek. Jak tylko zobaczyłam go w
      sklepie odrazu pomyślałam TO JEST TO smile a teraz tym bardziej gdy znalazłam go
      na allegro w takiej promocyjnej cenie. Jest nawet leciutki, mimo że pisze 12kg,
      wsadzałam w wersje spacerówkową dzieciaczka mojej koleżanki (7 m-cy) i nie był
      ciężki. Podoba mi się to że ma skrętne koła, poćwiczyłam już na wózku znajomej.
    • fruzia80 Re: Wózek Graco Quattro Deluxe 06.06.05, 20:58
      Ja mam graco quatro, tylko nie jestem pewna czy deluxe. Ogromną wadą mojego
      wózka jest nieregulowany po9dnóżek, co zauwazyłam dopiero po przywiezieniu
      wózka ze sklepu. Nie sprawdziłam tego w sklepie, bo nie przyszło mi do gło9wy,
      że ktoś takie wózki produkuje. Poza tym jest super.
      • kretoszczurek Re: Wózek Graco Quattro Deluxe 07.06.05, 09:02

Mam pytanko czy w waszych okolicach dostepny jet kolor mono moda ? Pani w sklepie w mojej miejscowosci powiedziala że nie jest produkowany na Polskę zastanawiam się czy to prawda.
        • sonatka1 Re: Wózek Graco Quattro Deluxe 07.06.05, 10:19
          cześć wyobraź sobie, że ja rowniez jestem zdecydowana na ten wózek właśnie w
          kolorze mono moda. kurcze zasmuciłam sie tą informacje od Ciebie. ale w mam
          polskikatalog i tam jest taki kolorek!! zresztą patrzyłam w sklepach
          internetowych i w każdym jest ten wózek , w takim razie nie mamy co się
          martwić!!! na allegro nie szukaj bo właśnie tego kolorku nie ma tam!!! ale
          jeszcze dzisiaj sprawdziłam raz jeszcze w internecie i są w Polsce w
          sklepach!!! boję się trochę, że taki ciemny kolor może wyblaknąć i jak to potem
          będzie wyglądało?? pozdrawiam mój nr gg 5598165
          • syla261 Re: Wózek Graco Quattro Deluxe 07.06.05, 12:24
            Dziewczyny nie patrzecie na kolory pokazywane w internecie i w
            katalogach.Wczoraj widziałam wszystkie kolory w sklepie i są zupełnie inne jak
            w katalogach czy internecie, dużo brzydsze.W końcu zdecydowałam się na
            metropolitan bo chyba jest najciekawszy. Nie widziałam tylko mono moda ale
            sprzedwaca mówił że w rzeczywistości ma bardzo dużo białych pasków i nie
            sprzedawał się. Kolory które w katalogu np. wyglądają na pomarańczowe w
            rzeczywistości są brązowe.Pozdrawiam
          • casjopeja1 Re: Wózek Graco Quattro Deluxe 07.06.05, 19:21
            Mono modę mozna zamowic na allegro, na początku sama ja chciałm ale zmieniłąm
            zdanie bo ten wózek jest czarny a to troszkę zaciemny kolor jak dla noworodka.
            Popytajcie sie kilku sprzedawców na allegro bo ja juz nie paniętam który
            powiedział ze moze załatwic mono mode. Acha i na ten kolorek trzeba dłuzej
            czekać . Pozatym kołomnie jest sklep z tymi wózkami i sprzedawca powiedział ze
            wózek w tym koloże równiez moze zamówic wiec chyab nie będziecie miały problemu.
      • rapida Re: Wózek Graco Quattro Deluxe 08.06.05, 10:41
        no to raczej lipa, no bo ten podnóżek to ważna sprawa!!!! rzeczywiście nie da
        się go ruszyć????? a tak się napaliłam
    • katear Re: Wózek Graco Quattro Deluxe 07.06.05, 10:21
      Mnie też ten wózek bardzo się podoba. Byłam w sklepie i oglądałam go. Wszystko
      super. Jedynyn mankamentem jest małe nosidło. Jego długość to zaledwie 65
      cm !!! Chyba to przesądziło o mojej decyzji. Postanowiłam (ze smutkiem)
      zrezygnować z niego, ale to nosidło jest zdecydowanie za małe.
      • evelak Re: Wózek Graco Quattro Deluxe 07.06.05, 15:27
        Witam ja mam juz Graco QUATRO DE LUXE w domu od miesiąca a jest super, kupiłam
        go na allegro razem z fotelikiem samochodowym za 180 zl. Nosidełko nie jest za
        duże , ale moja dzidzia ma sie urodzic teraz ( 3 dni się spoznia) wiec
        wystarczy. Zastanawiałam się nad wozkiem z gondolą, ale dziecko juz bedzie duze
        w zimie i tak musiałabym wymieniac wozek. Więc polecam, koleżanka juz korzysta
        z takiego i jest zadowolona.
        • zabka751 Re: Wózek Graco Quattro Deluxe 07.06.05, 17:04
          A jak trzymacie dzidzie w tym wozku, bo ja tez kupilam i tak zastawiam sie, bo
          wlasciwie w tym wozeczku nie mozna dzizdzi polozyc na plasko - chyba, ze
          twarzyczka na swiat, a nie do mamusi i tatusia
          • oliwe Re: Wózek Graco Quattro Deluxe 07.06.05, 19:22
            przecież ma przekładana budkę.
    • monia1973 Re: Wózek Graco Quattro Deluxe 07.06.05, 17:40
      My kupiliśmy ten wózek wraz z bazą i fotelikiem samochodowym. Spisuje nam się
      bardzo dobrze. Polecam zwłaszcza komplet, baza+fotelik, jest to bardzo wygodne
      i szybkie rozwiązanie. Zdecydowaliśmy się na ten wózek, bo przy wszystkich
      możliwościach ma bardzo przyzwoitą cenę, można montować na nim fotelik
      samochodowy a poza tym ładnie wygląda (co dla nas akurat też ma znaczenie)
      Pozdrawiam
      Monia
      Monia
    • polly6 Re: Wózek Graco Quattro Deluxe 08.06.05, 12:10
      Witam, posiadam Graco Quatro Deluxe, jak dla mnie jet rewelacyjny do
      prowadzenia a moja córka uwielbia w nim jeździć. Co prawda używam go jako
      spacerówki bo moja córka ma ponad rok, ale pożyczyłam znajomej tę wkłądkę dla
      niemowlaka, której on używa w wózku Graco Quatro i jest bardzo zadowolona (jej
      dzidzia ma miesiąc). Wózek rozkłada się zupełnie na płasko, więc jak niemowlak
      wyrośnie z wkładki to spokojnie można sobie bez niej poradzić. Podnóżek jest
      regulowany. Wiem, że już w tegorocznej kolekcji podnóżek jest regulowany
      również w Graco Quatro, wcześniej tak nie było. Budka jest regulowana na 180
      stopni, dzięki czemu nie trzeba kupować do wózka parasolki, bo jest ochorna
      przed słońcem. Wózek nie nadaje się jednak na spacery po leśnych drogach, gdzie
      znajduje się dużo korzeni do ominięcia. Poza tym jak dla mnie - rewelacja. Ja
      kupiłam na www.naszedzieci.pl , wystawiaja sie na allegro, pojechałam osobiście
      i jeszcze utargowałam dobrą cenę. Kupowaliśmy wtedy 4 wózki i fotelik (oststno
      dużo dzieci się sypnęło u sąsiadów i w rodzinie, to pojechaliśmy gromadnie na
      zakupy) i udało się na zbić cenę do 720 zł za Deluxa Country Picnik. Ogólnie
      polecam.
    • plowy1 Re: Wózek Graco Quattro Deluxe 08.06.05, 12:48
      a mam pytanie ile waży ten wózek bo my szukamy lekkiego - 3 pietro bez windy sad
      • chubus Re: Wózek Graco Quattro Deluxe 08.06.05, 13:25
        Ja w żadnym wypadku nie polecam tego wózka, a na pewno nie dla noworodka.Przede
        wszystkim jest on strasznie niewygodny do prowadzenia, chyba, że macie chdniki
        równiuteńkie jak stół, bo inaczej spacerek to koszmar.Ja po dokładnie 4
        dłuższych spacerach sprzedaję ten wózek bo mam dosyć.
    • rapida Wózek Graco Quattro Deluxe PODNÓŻEK?? 09.06.05, 07:26
      Chciałam kupić 2005 graco Quattro deluxe blackwell nie wiem czy ma regulowany
      podnóżek???? czy któraś wie coś na tematy podnóżka?, na necie znalazłam info,
      że tylko 2005 Quattro Tour ma tą opcję, i juz sama nie wiem!
      • polly6 Re: Wózek Graco Quattro Deluxe PODNÓŻEK?? 09.06.05, 09:49
        podnóżek jest na pewno regulowany. Możesz zadzwonić do sklepów netowych i
        zapytać np. www.tomi.pl albo www.naszedzieci.pl
        • rapida Re: Wózek Graco Quattro Deluxe PODNÓŻEK?? 09.06.05, 11:51
          dzięki, upewniłaś mnie już na 100%, buziaki,pappa
    • kretoszczurek Re: Wózek Graco Quattro Deluxe 09.06.05, 10:59

Dzięki wszystkim za odpowiedź. Cały czas się zastanawiam czy oby to nosidło nie za małe ? Dzidziuś ma się urodzić w połowie września.
      • rapida Re: Wózek Graco Quattro Deluxe 09.06.05, 11:48
        HA! Moj pod koniec wrzesnia, i też myślę o małym zbyt nosidełku, pierwsze dwa
        misiące pwinno oblecieć, a w sumie w zimie nikt nie bedzie jezdzil wozkiem! a
        do wiosny juz spoko moze bedzie siedziec, zreszta ponoć rozklada się na leżąco,
        więc można cos wykombinować!!! ja się napaliłam, i nie zmienię juz zdania!!!
        • sylgrze Re: Wózek Graco Quattro Deluxe 09.06.05, 18:10
          My z mężem też kupujemy ten wózek.Nasz dzidzia przyjdzie na swiat na koniec
          wrzesnia i mysle,ze nosidełko spokojnie wystarczy na 5 miesiecy.A w marcu juz
          wiosna przyjdzie,a gdy bedzie zimno i nosidło bedzie juz za małe, mozna wózek
          rozłożyć na płasko.A co do kół?hmm?Moje dwie znajome miały wózki z duzymi
          kołami, i gdy przyszła wiosna i czas na spacerówkę,szybko sie pozbyły tych
          wózków,bo były bardzo ciężkie i w bagażniku dużo miejsca zajmowały.Także
          myślę,że graco to do dobry pomysł
    • chubus podnóżek 09.06.05, 12:14
      Podnóżek jest tak regulowany, że dla niemowlaka podnosi się całkiem do góry, a
      dla troszkę starszego dziecka jest niewygodny, bo nóżki mogę tylko niewygodnie
      wisieć w powietrzu. Moja córeczka jest drobna i niestety jej nóżki nie
      znajdują żadnego podparcia!A to, że w zimie nie używa się wózka to bzdura!Dla
      kilkumiesięcznej dzidzi tylko wózek wchodzi w grę, a kółka tego wózka w żadnym
      wypadku nie nadają się na zimową pogodę!
      • wajdi1 cena 09.06.05, 22:15
        hej, taz zaczelam sie powoli zastanawiac nad pojazdem, ale to dopiero 16
        tydzien wiec jest jeszcze troche czasu. pisze za stanow i zaszokowala mnie cena
        tego wozka w polsce - ponad 1000 zlotych!!! on tu kosztuje tylko 130$!!! ma
        dobre opinie. podam wam adres niezlego sklepu, moze sie przyda:
        www.store.babycenter.com pozdrawiam. kasia
        • goja5 Re: cena 10.06.05, 12:35
          Niestety na tej stronie nie ma wózków, chyba że nie potrafię ich znależćwink Czy
          mogłabyś podać mi namiar na strony z ofertą tych wózków w Stanach?
          Pozdr.
          • wajdi1 Re: cena 10.06.05, 20:53
            sa wozki. musisz wejsc na gear a potem na strollers i juz przegladac... trudno
            tu o typowy polski gleboli wozek, ale oferta i tak jest niezla. pozdrawiam.
            • goja5 Re: do wajdi1 11.06.05, 16:54
              Napisz proszę, czy sprawdzałaś, czy ten model quattro deluxe ze strony , którą
              podałaś to dokładnie to samo co w Polsce, bo z opisu i zdjęcia wynikałoby, że
              to quattro tour/ tour ma plastikowe koła i amortyzację na przednie koła/.W
              deluxe koła sa gumowe a amortyzacja jest na przednią i tylnią oś- to dosyć
              ważne ze wzgledu na polskie chodnikismile
              Bede ci bardzo wdzieczna za tę informację, bo zastanawiam się nad sprowadzeniem
              tego wózka ze Stanów, ale musze mieć pewność, że to ten sam model. Tak sie
              zastanawiam, może wersja z gumowanymi kołami jest tylko na rynek europejski.
              Mam nadzieję, że się mylę, bo ta cena jest bardzo zachecająca
              Pozdr.
              • wajdi1 Re: do wajdi1 13.06.05, 14:07
                hej, pewnie masz racje co do modeli na europejski rynek - -jeszcze nie
                ogladalam wozkow w sklepach i nie zaglebialam sie w szczegoly z kolami. tu
                gdzie mieszkam chodniki sa gladkie jak stol i nie ma sniegu wiec nie muze
                kupowac nic specjalnego. nie wiem czy umiem ci pomoc.
                • variacja BEBECOMFORT 13.06.05, 14:35
                  Mnie bardzo podoba się BEBECOMFORT z gondolą WINDOO i nosidełkiem creatis~!
                  Same zobaczcie i oceńcie: www.bebecomfort.com

Jest 3-częśiowy, choć trochę kosztuje, ale tesciowie chcą kupic... wink
    • malina232 Re: Wózek Graco Quattro Deluxe 13.06.05, 19:15
      Ten wozeczek na allegro jest w cenie 859 zlotych,sprawdz sobie oferty ,moze na
      allegro warto kupic?
      A mnei osobisice podobaja sie wozki Tako.Tutaj podaje Ci link z tym
      wozeczkiem :aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=53370600
      pozdrawiam

src="lilypie.com/days/051223/4/0/1/+1"
      alt="Lilypie Baby Ticker" border="0" /></a>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka