Dodaj do ulubionych

Bebecar Stylo Super

08.06.05, 22:47
Jakby ktoś szukal dobrego, komfortowego wózka, to szczerze polecam Stylo
Bebecara. Świetna amortyzacja i mozliwość skrętnych kól. bezkonkurencyjny na
rynku ( ja mam czerwony).MARZENIE. już mam calą wyprawkę gotową i jestem HAPPY
P.S. Jak ktoś chce Bebecara to w MALUCHU na Goclawiu mają super promocję na
Bebecara, mi sie oplacalo - warto sprawdzić.
Obserwuj wątek
    • anna292 Re: Bebecar Stylo Super 09.06.05, 14:25
      masz racje że Stylo jest fajny, ale w zestawie z fotelikiem jest wyraźnie
      droższy niz Smart którego ja kupilam ( też w na Fieldorfa), bo pomimo ich
      promocji kosztuje ok 2,5 tys za komplet(wózek +fotelik), choć faktycznie jest
      tego wart
      • taniezakupy Re: Bebecar Stylo Super 20.06.05, 00:07
        Emmaljunga Smart cena promocyjna 1380,-
        Fotelik Maxi Cosi Cabrio 450,-
        Bebecar Stylo (glęboko-spacerowy) 1870,-
        zestaw stylo + fotelik Easymaxi (bebecar) 2415,-
        Jeśli potrzebujecie skompletować calą wyprawkę czyli np. wanienka, pościel,
        laktator, itp proszę o kontakt
        taniewozki@tlen.pl
    • patrywi Re: Bebecar Stylo Super 20.06.05, 08:35
      Bezkonkurencyjna to jest emmaljunga, ogladalam wozki obu firm i bez porownania
      emmaljunga jest najsolidniejsza. Zreszta nawet sprzedawca mowil ze emmaljunga
      kroluje jesli chodzi o jakosc.
      • kaliaa Re: Bebecar Stylo Super 20.06.05, 09:20
        ale emmajlunga jest duzo brzydsza niz bebecar szczególnie spacerówka...
        • patrywi Re: Bebecar Stylo Super 20.06.05, 09:33
          cha cha, dobre. ja wiem dla wielu dziewczyn najważniejszy jest rzucajacy sie w
          oczy kolor. dla mnie wazniejsza jest jakość wykonania i wygoda mojego dziecka.
          • kaliaa Re: Bebecar Stylo Super 20.06.05, 09:36
            nie chodzi mi o kolor tylko ogólnie o wyglad a jako całosci tego wózka, a
            akurat jesli chodzi o bebecara, ktorego ja zamierzam kupic to na pewno nie
            mozna zarzucic mu ani jakosci wykonania ani tego, ze jest niewygodny dla
            dziecka.
            Wydaje mi sie ze jesli jakosciowo mam podobne dwa wozki a o takich wlasnie
            mowimy to naturalne jest ze wybiore ładniejszy, to wszystko!
            • anna-pia Re: Bebecar Stylo Super 22.06.05, 21:06
              hej
              miałam do czynienia z bebecarem (raider at), teraz mam emmaljunge i mimo ze
              uwazam, ze bebecary są śliczne, jakość mają super, bez dwóch zdań, to
              emmaljunga dużo lepiej - lżej - się prowadzi (ładne to one nie są..., szwedom
              brak wyobraźni co do designu - popatrz na volvo - ale to jest ta sama jakość),
              a co ważne dla nas, które mieszkają w klimacie bliższym szwecji (produkcja
              emmaljungi) niz portugalii (skąd są bebecary), to i gondola, i siedzisko
              spacerówki emmaljunga ma większe! moja dwuletnia córcia (wcale nie taka duża) w
              raiderze juz nie mogła leżec wygodnie wyprostowana, w emmaljundze położy się i
              teraz (ma prawie 4 lata - jak jej się uda 8-mies. brata wykolegować na
              spacerze); poza tym, emmaljunga ma regulację zawieszenia (nie każda, niestety),
              ale to ważne na wertepach (których u nas nie brak) - po prostu ustawiasz
              zawieszenie na miękkie (masz 3 do wyboru), jak dzidzia jest mała, i zamiast nią
              trząść, jak w bebecarze, to buja łagodnie...
              pozdrowienia od matki dwójki
              polecam forum "Zakupy" - tam jest mnóstwo o wózkach smile)
              ------------------
              • patrywi Re: Bebecar Stylo Super 22.06.05, 21:11
                no co ty, a volvo V70 X country? Mi sie emmaljunga bardzo podoba ale nie w
                kazdym kolorze i tyle.
    • pasterka4 Re: Bebecar Stylo Super 22.06.05, 22:47
      Witajcie ja wlaśnie dzisiaj kupilam swój upragniony wózek. Choć niemalże do
      ostatniej chwili myslalam że będzie to Emmaljunga Smart, to jednak w ostatniej
      chwili skłonilismy się na Bebecara Stylo. Częściowo to zasługa sprzedawcy, a
      częściowo zalet samego wózka, który jest poprostu przecudowny. Jest bardzo
      komfortowy, miękko resorowany, ma super tapicerkę, super design, i jest bardzo
      praktyczny przez te swoje skrętne kólka. Ma jedną wadę - jest droższy niż
      Smart. Nie chcę obrazić tych co kupiły Smarta, ale według mnie to zupełnie inna
      klasa wózka. Wózek kupiłam na Fieldorfa w Maluchu. Potwierdzam - super sklep.
      Dobre ceny i różne promocje, choć nie wiem czy są takie cały czas, czy akurat
      my trafilismy w dobrym momencie, bo jeszcze dostaniemy rabat 10% na łóżeczko.
      Gorąco polecam i wózek i sklep.
      Pozdrawiam, Paulina smile
      • patrywi Re: Bebecar Stylo Super 06.07.05, 09:45
        właśnie w chwili kiedy oglądałam stylo, spytałam sprzedawcę jakiej firmy wózki
        są najlepsze. Ciekawe dlaczego bez wahania odpowiedział że emmaljunga, chociaż
        model smart (ja mam crossway) był w specjalnej promocji, tak więc tańszy od
        bebecara. Akurat cena nie miała dla mnie znaczenia, tylko po prostu nie działa
        dla mnie designerski wygląd. Mój crossway prezentuje się świetnie, ma zmienną
        amortyzację, super tapicerkę protex, świetnie się prowadzi mimo że nie ma
        skrętnych kółek a o wadach tych kółek poczytałam sobie na forum zakupy. pisanie
        o innej klasie to jakaś bzdura.
    • e-gosiek Re: Bebecar Stylo Super 05.07.05, 09:06
      CZy mozecie mi podac jakies dokładniejsze namiary - adres i telefon sklepu
      MAluch na Gocławiu, może maja jakąś stronke www. I jakie tam sa promocje jezeli
      chodzi o wozki bebecar - ne jestem z Warszawy i będe chciała specjalnie
      przyjechać po ten wózek - dlatego najpierw chciałabym jak najwiecej sie
      dowiedzieć.
    • e-gosiek Re: Bebecar Stylo Super 05.07.05, 12:52
      A moze znaci ejakieś inne sklepy - gdzie obowiązuja promocje na bebecara?
      • sasanka292 Re: Bebecar Stylo Super 05.07.05, 21:50
        Ja objeździłam całą W-we i okolice i według tego co ustaliłam najlepsze warunki
        są w Maluchu, Fieldorfa 10 na Gocławiu (blisko M. Siekierkowskiego) tel 613 84
        31. Część modeli i kolorów mają tam wystawione. Jak chcesz zaoszczędzić paliwa
        i czasu to jedź od razu do nich.
        Pozdrowionka
        • e-gosiek Re: Bebecar Stylo Super 06.07.05, 10:12
          Dziękuję bardzosmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka