nicol.lublin 10.06.05, 08:44 kto to widział na oczy? błagam napiszcie jaka to firma i jak to wygląda!?! muszę to kupić dzisiaj bo przez te mdłości się wykończę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wedrowniczka1 Re: herbata imbirowa 10.06.05, 08:47 Jest w sklepach ziołowych oraz w aptekach producent Herbapol Odpowiedz Link Zgłoś
amwaw Re: herbata imbirowa 10.06.05, 09:42 A ja polecam jeszcze swierzy imbir-dziala nawet lepiej niz herbatka. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
alicez Re: herbata imbirowa 10.06.05, 09:44 A jeśli masz zaufanie do homeopatii, to ja polecam Tabacum 5 CH 3 x dziennie po 5 granulek. Odpowiedz Link Zgłoś
lipiec2005 Re: herbata imbirowa 10.06.05, 10:17 Ja kupiłam w Leclercu (z tym że to było na początku roku), mają tam taką specjalną półkę z herbatami innymi niz czarna. Firmy nie pamiętam, ale to było małe opakowanie 20 torebek. Niestety mi ta herbata nie pomogła, po zaparzeniu i wypiciu 2 łyków poczułam się jeszcze gorzej (mdłości były potworne) i ze złości wywaliłam do śmieci. Ale spróbuj, może u Ciebie będzie inaczej! Odpowiedz Link Zgłoś