Dodaj do ulubionych

Dobry ginekolog w Poznaniu,zbieram opinie!!!

23.06.05, 10:15
Witam! pomóżcie mi podjąć słusznę decyzję dotyczącą wyboru ginekologa.Mam
strasznego pecha!zawsze trafię na niewłaściwego,albo jest mało
delikatny,niesympatyczny albo mało kompetentny!czekam na wasze porady i
opinie! aha,co ważne,planujemy z mężem pod koniec roku ciąże!

Obserwuj wątek
    • egz77 Re: Dobry ginekolog w Poznaniu,zbieram opinie!!! 23.06.05, 10:44
      Witaj,

Też miałam ten problem. Szukałam lekarza otwartego, delikatnego, który będzie
      się mną interesował, odpowie na każde nawet głupie pytanie. Szukając na forum
      znalazłam dużo pozytywnych opinii na temat dr Radosława Słopienia. Akurat
      zaszłam w ciążę i moja poprzednia lekarka okazała się po prostu beznadziejna,
      więc stwierdziłam że muszę zmienić lekarza bo dzidzia jest najważniejsza.
      Poszłam do dr Słopienia i wyszłam od niego po prostu zachwycona. Spełnia
      wszystkie oczekiwania które napisałam wyżej. Podczas jednej wizyty zrobił więcej
      niż poprzednia lekarka podczas trzech. Najpierw długo rozmawialiśmy. Wszystko
      tłumaczy. Można o wszystko zapytać. A potem robi badanie. Za całość badania,
      czyli zwykłe badanie + USG + wymaz bierze 60zł, więc myślę że nie jest to jakaś
      wygórowana cena. Mój mąż może być ze mną i oglądać dzidzię na USG. Ja jestem z
      niego zadowolona i polecam.

Pozdrawiam
      Ewelina
      • monia0000 Re: Do egz 77 23.06.05, 14:30
        Witam serdecznie. Ja również jestem z Poznania i mam ogromna prośbę o podanie
        dokładniejszych namiarów na dr Słopień! mój obecny gin to 2 lekarz prowadzący,
        na początku było oki ale chyba już mu się znudziłam bo w piątek potraktował
        mnie tak rutynowo że wyszłam roztrzęsiona i pojechałam od razu od niego do
        prywatnej kliniki zrobić porządne USG żeby się uspokoić ale to przecież nie o
        to chodzi prawda? Jeszcze raz gorąca prośba o podanie namiarów bo chyba zmienie
        lekarza, z góry dzięki i pozdrawiam smile
        • egz77 Re: Do egz 77 23.06.05, 14:39
          Prywatny gabinet ma na Kościelnej 39F/1. Przyjmuje w środy i piątki popołudniami
          a nr tel. to 848 18 93. Polecam forum lista białych ginekologów jest tam więcej
          opinii na temat dr Słopienia.
    • olik.p Re: Dobry ginekolog w Poznaniu,zbieram opinie!!! 23.06.05, 14:45
      Jeśli chcesz dowiedzieć się czegoś "przeglądowo" o ginekologach w Twoim mieście
      to wejdź na forum "poronienia", tam jest lista dobrych, polecanych ginekologów
      tj. "białych". Wejdż, gdie jest Twoje miasto i myślę, że znajdziesz to czego
      szukasz, powodzenia.
      • egz77 Re: Dobry ginekolog w Poznaniu,zbieram opinie!!! 23.06.05, 14:50
        Wklejam link do listy białych ginekologów

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090
    • tamara5 Re: Dobry ginekolog w Poznaniu,zbieram opinie!!! 23.06.05, 15:08
      A z jakim wyprzedzeniem trzeba się umawiać do dr. Słopienia, nie ma do niego
      zbyt wielkich kolejek?
      Bardzo dobrze Cię rozumiem,również mam okropnego pecha. Właśnie zrezygnowałam z
      polecanego mi lekarza, sympatycznego, nie nerwusa, ciepłego. Tyle, że nie dla
      mnie, niczego nie tłumaczy, nie można go nigdy złapać pod telefonem i jestem
      już kompletnie załamana brakiem pomysłu. Przed ciążą też miałam samych takich
      pożal się Boże. W ogóle straciłam ochotę na wizyty u lekarza i zaczynanie
      wszystkiego od nowasad
    • pati775 Re: Dobry ginekolog w Poznaniu,zbieram opinie!!! 23.06.05, 15:12
      Polecam gabinet na ul. Cienistej 10
      przyjmuje tam kilku lekarzy ginekologów
      najlepszy sprzet USG w Poznaniu, kompleksowa "obsługa" w ramach wizyty
      robia wszystko na miejscu nie trzeba nigdzie latac
      w zalaczeniu link
      www.centrumzdrowiakobiety.pl/index.htm
      • egz77 Re: Dobry ginekolog w Poznaniu,zbieram opinie!!! 23.06.05, 18:03
        Jeśli chodzi o dr Słopienia to ja się umawiam tam tydzień przed i zazwyczaj jak
        przychodzę to od razu wchodzę do gabinetu. Raz mi się tylko zdarzyło że czekałam
        bo pielęgniarka która umawia coś pomyliła i zrobił się mały zator. smile)
        • zanetastocka Re: Dobry ginekolog w Poznaniu,zbieram opinie!!! 24.06.05, 08:02
          A ja chodzę do dr Kutkowskiego, wszakże on też jest z Poznania ale przyjmuje
          także w miom mieście. O ile sie dobrze orientuję to ma dyżury w szpitalu na
          Lutyckiej. Nie narzekam, chociaz jest on osobą dość konkretną i poważną - ale
          co tam byleby dzidzia zdrowa była smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka