Dodaj do ulubionych

RUCHY - 20tc !!!!!!!!!!!!!!!

24.06.05, 12:44
Dziewczyny, napiszcie, że Wy też tak macie. Chyba oszaleję. W 19tc mój synek
kręcił mi się w brzuchu jak tylko się położyłam (to nie były kopniaki, tylko
właśnie kręcenie), a od 3 dni właściwie nic nie czuję - w ogóle, czy to jest
możliwe na tym etapie ciązy, żeby zupełnie nic nie odczuwać i czym to
wytłumaczyć?? We wtorek mam połówkowe i nie wiem, czy wytrzymam aż tyle, nie
chciałabym panikować.
Proszę pocieszcie.
Obserwuj wątek
    • monia0000 Re: RUCHY - 20tc !!!!!!!!!!!!!!! 24.06.05, 12:48
      hej! ja teraz "lecę" 21tc i od 2 dni dopiero wydaje mi się że zaczełam czuć
      dziecko, wcześniej - NIC a wspomnie że to moja 2 ciąża więc niby powinnam czuć
      szybciej ale byłam w zeszłym tygodniu na USG i wyszło że wszytko oki tak że nie
      ma reguły i głowa do góry smile Pozdrawiam
    • izzunia Re: RUCHY - 20tc !!!!!!!!!!!!!!! 24.06.05, 12:56
      spokojnie, jak tylko sie uspokoisz, to w najmniej odpowiednim momencie zacznie kopacsmile.
    • vikiko Re: RUCHY - 20tc !!!!!!!!!!!!!!! 24.06.05, 13:14
      spokojnie mój mały więrcipieta też od wtorku nie daje znaku życia ale dzowniłam
      do lekarza i powiedział mi,że na tym etapie ciąży to normalka jak Ciebie ma to
      uspokoić i masz czas to wybierz sie do lekarza.Pozdrawiam.
      • egz77 Re: RUCHY - 20tc !!!!!!!!!!!!!!! 24.06.05, 13:33
        Dziwi mnie że lekarze o tym nie uprzedzają. Mój lekarz od razu powiedział, że
        tak do ok 28 tc to normalne że nie czujemy codziennie dzidzi. Jest jeszcze na
        tyle mała, że pomimo, że się rusza to my nie koniecznie to odczujemy. Tak więc
        nie martw się, to normalne na tym etapie ciąży. Położna ze szkoły rodzenia
        mówiła, że jak się bardzo niepokoimy że dzidzia się nie rusza (ale to dopiero w
        późniejszym okresie jak będzie większa), to trzeba poruszać brzuszkiem na prawo
        i lewo żeby ją obudzić. smile)
        Pozdrawiam
        Ewelina
        • eminka1 Re: RUCHY - 20tc !!!!!!!!!!!!!!! 24.06.05, 16:01
          Dziękuje Wam dziewczyny bardzo. Naprawdę się uspokoiłam, ale jak nie poczuję do
          jutra to chyba przyspieszę tą wizytę u gina. Dobrze że jesteście.
          Pozdrawiam

--Mój synek
          tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20051107/dt/6/k/5e46/preg.png

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka