wwmar 28.06.05, 13:23 dziewczyny pomóżcie!! Ile przed porodem opada brzuch. Ja słyszałam, że od 2 do 4 tygodni. Ja jestem w 32 tygodniu i już mi opadł, obawiam się, ze to za szybko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgosia_30 Re: Opadający brzuch 28.06.05, 13:27 Jestem w 35 tc i obnizyl mi sie 3 dni temu towarzyszly temu bolo/skorcze przez 2 godziny co 3 minuty.i corcia jest pieterko nizej ) Najlepeij zapytaj lekarza ale to chyba nic takiego - moze dane Ci bedzie urodzic wczesniej. ale polecam lezec wiecej bo to troche za wczesnie. trzymaj sie papa Odpowiedz Link Zgłoś
wwmar Re: Opadający brzuch 28.06.05, 13:30 dzięki bardzo! Właśnie zapisałam się dzisiaj na usg, mnie też bolał brzuch, ale cały czas chodzę do pracy - może za dużo ruchu, a może moja córeczka już też chce poznać świat zewnętrzny Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia_30 Re: Opadający brzuch 28.06.05, 13:36 Jezeli mozesz sobie pozwolic na wiecej polegiwania to polecam ja od 8 mies. jestem na zwolnieniu odpoczelam psychicznie i fizycznie. a i tak dzien byl wypelniny nadrabianiem zaleglosci. Odwozenie przywozenie synka 11 letniego do szkoly troche czasu wiecej dla domu - spokojne spacery z psem. Oplacilo sie zycie zwolnilo o polowe i Oplacilo sie Synek juz na obozie mieszkanko doprowadzone do ladu obiadki na czas i ja mam satysfakcje z samej siebie. Bo niedlugo znowu na nic czasu nie bede miala. A w pracy i tak juz mowili idz juz odpoczac dlaczego nie idziesz??? W koncu poszlam -Polecam ) Odpowiedz Link Zgłoś
wwmar Re: Opadający brzuch 28.06.05, 13:41 chyba masz rację - czas na odpoczynek, jeszcze zdążę się napracować i w domu i w pracy Odpowiedz Link Zgłoś
skalnieta25 Re: Opadający brzuch 29.06.05, 11:35 Ja mialam tak samo, 32 tydzien. Czytalam gdzies tu na forum ze moze sie brzunio obnizyc nawet 8 tygoni przed terminem i jest to w normie U gina jeszcze nie bylam z ta kwestia, ale chyba nie ma sie czym martwic Odpowiedz Link Zgłoś
1tuta Re: Opadający brzuch 29.06.05, 15:23 Mój brzuch jest nisko chyba od połowy ciąży, bo wszyscy ciągle mnie straszyli, że wcześniej urodzę. To moja druga ciąża. Z pierwszą było tak samo, więc nie panikowałam. Teraz już 37 tydzień i nic. więc chyba taka moja uroda. ale na pewno warto przy okazji spytać lekarza. Pozdrawiam. Dorota Odpowiedz Link Zgłoś