29.06.05, 18:50
poza mdlosciami i brakiem miesiaczki pojawil sie bol piersi. Niby jest to bol
taki jak przed miesiaczka ale do tego zaczely mnie szczypac i bolec brodawki
co nigdy przed okresem nie mialo miejsca. Czy taki wlasnie bol moze byc
objawem ciazy?? Pytam bo jak narazie nie zrobilam testu ani nie kosultowalam
sie z lekarzem, takze do konca nie wiem jestem czy nie jestem i kazdy nowy
objaw traktuje jak objaw ciazysmilePozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • effa4 Re: objawy 29.06.05, 18:56
      Poza tym bole i uklucia w dole brzucha...czy to normalny objaw zblizajacej sie
      miesiaczki czy ciazy?? Wiem wiem ze powinnam znac siebie najlepiej i miec sama
      skale porownawcza czy wszystko jest tak samo jak co miesiac czy inaczej ale
      chyba za wiele na ten temat mysle i nie potrafie jakos obiektywnie na to
      spojrzec. Z gory dzieki za pomoc.
    • effa4 Re: objawy 29.06.05, 19:02
      i ogromyyyyyyy rozstroj zoladkasuspicioussmile)
      • annam21 Re: objawy 29.06.05, 19:21
        ja mialam teo wszystko i fasolka byla w brzuszku,ale sutki mi juz przeszly!zrob
        test i daj znac!
        • effa4 Re: objawy 29.06.05, 19:23
          tylko ze jesli faktycznie jestem w ciazy to jestem dopiero gdzies w 3 tygodniu,
          czy to mozliwe ze te wszystkie objawy nastapilyby tak szybko?
          • annam21 Re: objawy 29.06.05, 19:27
            mdlosci dostalam okolo 6 tc potem juz po kilku dniach wymiotowalam, i tak mniej
            wiecej do dzis choc juz tak nie zwracam. Ale sutki bolaly od poczatku no i bole
            brzucha mialam,choc to nie dobrze powinnas brac nospe mi lekarz dal,ale ja juz
            o ciazy wiedzialam tydzien przed okresem, wykryl ja Bobotest w aptece jakies 12
            zl.
          • diablica26 Re: objawy 29.06.05, 19:31
            Witaj ja tez długo zwlekałam z testem poniewaz ciągle miałam problemy z okresem
            ale miałam podobne objawy jak ty,piersi bolały ale inaczej dokładniej sutki
            piekły i drażniące.Ból podbrzusza i jajników temperatura zawsze powyżej 37
            kresek,odbijało mi się ciągle nie mogłam spać byłam nerwowa i co się okazało
            test 2 krechy po 6 latach starań.Gdy poszłam do lekarza okazało się że to już 4
            tydzień,nie miałam ani nie mam wymiotów tylko do 4 tygodnia zawsze rano brzuch
            mnie bolał jak zjadłam coś to mi przechodziło.Teraz jestem w 9 tygodniu i
            dosłownie nic mi nie dolega tylko siusiu robie częściej ponieważ macica rośnie i
            uciska na pęcherz,no i nieraz pobolewa podbrzusze ale to podobnierz do 14
            tygodnia tak jest.Zrób test podejrzewam że jesteś w ciąży.Powodzenia
            lilypie.com
            • effa4 Re: objawy 29.06.05, 23:06
              dziekismile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka