mama_m5 15.07.05, 14:31 Dziewczyny czy w ciąży można brać krople mietowe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamilla77 Re: Ból żołądka!!!!! 15.07.05, 14:55 A , w ktorym jestes trymestrze ciazy? Moze wez no-spa ona nie jest inwazyjna, lekarze zalecaja na takie bole tez no-spa. ja mam chorobe wrzodowa i myslalam ze w ciazy bedzie mnie czescxiej bolal zoladek. czasem bolala i pytalam swojego lekzra to zalcil mi brac no=spe, ranigast i pic miete i dziurawiec to nie dziala inwazyjnie na ciaze. Jesli zac jestem w I trym. ciazy to moze napij sie ziolek miety i dziurawca, powoinno pomoc. Nie wiem jaki sklad maja krople zoladkowe bo one mi nigdy nie pomagalay, ale chyba tez sa ziolowe. jesli nie maja zadnej chemii w skladzie a Ty jestes w II trym. to chyba mozna. Ale bezpieczniej zaparz sobie miete, wez no-spa i powinno byc dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
visenna2 Re: Ból żołądka!!!!! 15.07.05, 16:09 Ja biorę od początku ciąży od czasu do czasu, bo miewam niestrawności. Jestem w 17 tc. Lekarz nie zgłaszał sprzeciwu. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_m5 Re: Ból żołądka!!!!! 15.07.05, 16:22 Bardzo ci dziękuję za odpowiedź.Kamień spadł mi z serca, bo sama je wzięłam.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś