agnieszka26a 26.07.05, 18:01 Witajcie! Mam takie pytanie czy któraś z Was brała lek o nazwie Mastodynon w związku z niepłodnością związaną z niewydolnością ciałka żółtego. Chodzi mi o to czy lek ten pomógł Wam w zajściu w ciąże. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
calico Re: Która z Was brała MASTODYNON 26.07.05, 21:27 Pewnie za bardzo Ci nie pomogę. Owszem, brałam ten lek w celu "podreperowania" moich cykli, jednak nie planowałam jeszcze wtedy poczęcia. Natomiast lepsze efekty dał u mnie Castagnus Herbapolu. Obydwa leki trzeba niestety długo zażywać zanim zaczną działać. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
budzik11 Re: Która z Was brała MASTODYNON 27.07.05, 10:07 Ja brałam ale jako lek na mastopatię (choroba piersi) wiele lat temu, nie miało to absolutnie nic wspólnego z ciążą. A długo to się zażywa, bo o ile wiem, jest to lek homeopatyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda79 Re: Która z Was brała MASTODYNON 27.07.05, 10:10 Bralam mastodynon z powodu przedmiesiaczkowy boli piersi. Nie pomogl na bole. Za to lepsze efekty jak ktos pisal wyzej dal ziolowy lek - Castagnus herbapolu. Tanszy - trzykrotnie i dla mnie lepszy. Wydaje mi sie ze mastodynon to lek ziolowy tylko w formie "sryropu" dawkowanego kropelkami... To raczej nie jest lek homeopatyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
azbestowestringi Re: Która z Was brała MASTODYNON 27.07.05, 10:46 ja bralam przez jeden cykl na obnizenie prolaktyny i jestem teraz w 9 miesiacu ciazy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka26a Re: Która z Was brała MASTODYNON 27.07.05, 17:24 Ja mam przepisany Mastodynon w tabletkach. Mam brać przez dwa miesiące po dwie tabletki dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś