hogata1605 26.07.05, 22:49 Witam jestem poraz pierwszy ale szukam pomocy. Jakie są objawy ciazy poza macicznej i czy jak jest ciąza pozamaciczna to czy może byc miesiączka ?? hogata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kerun Re: Ciąza poza maciczna ?? 27.07.05, 11:57 witam, jest wiele objawow ciazy pzm. lub ich brak. najczesciej to bole brzucha glownie z jednej strony jest ona grozna dla zycia kobiety wiec jesli masz takie podjerzenia proponuje jak najszybciej skontaktowac sie z lekarzem pozdrawiam kerun Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: Ciąza poza maciczna ?? 27.07.05, 12:00 temperatura, OSTRE bgole brzucha... a moze tez nie byc zadnych. masz poody do obaw czy panikujesz na zas? jesli masz id do ginekologa natychmiast, jesli panikujesz to walnij glowka w sciane. pomoze. nie ma co sie prosic o najgorsze od losu. masz wieksze szanse na zdrowa ciaze niz na jakakolwiek inna. Odpowiedz Link Zgłoś
leni_wa Re: Ciąza poza maciczna ?? 27.07.05, 12:18 witaj! mnie lekarka 2tyg. temu powiedziala, ze to ciaza pozamaciczna. wyslala mnie do szpitala. a tam okazalo sie, ze pani sie cos pomylilo i ze wszystko jest ok. poszukaj sobie moich postow z wolanie m o pomoc. wiele dziewczyn odpisywalo. Nie ma co sie schizowac. Idz do lekarza. mnie strasznie bolalo i czasem jeszcze boli po proawej stronie, mam cysty na lewnym jajniku. I ok. Pozdrawiam Cie serdecznie i radze zglosic sie do lekarza, ale najlepiej w szpitalu polozniczym w Twoim miescie! Jesli jestes z Poznania to polecam Polna. Odpowiedz Link Zgłoś