Dodaj do ulubionych

Wózki firmy Deltim

02.08.05, 08:17
Mam pytanie - kto z Was używa wózka firmy Deltim (głęboki + spacerówka w
jednym)i jaki model tej firmy polecacie. Chłopak uparł się na zakup wózka tej
firmy a ja nie jestem do końca przekonana. Bardzo proszę o opinie.
Obserwuj wątek
    • amelia42 Re: Wózki firmy Deltim 02.08.05, 08:42
      My kupiliśmy Deltima Fokusa, ma bardzo dobre opinie wśród dziewczyn używających
      ten model. Myslę, że będę zadowolona z wyboru. Ale uważaj na model Voyager 005,
      w gazecie było ostrzeżenie że ten model ma wadę fabryczną!!!!!!! Rączka się
      wypina i wiadomo jak to może się skończyć!!!!
      • korneliap Re: Wózki firmy Deltim 02.08.05, 09:02
        mysmy mieli deltima voyagera Teraz coreczka korzysta z innej spacerowki a
        Voyagera zostawilismy jak kiedys bedzie druga dzidzia.

Wozek super
        • kajtanka Re: Wózki firmy Deltim 02.08.05, 12:24
          My mamy zamiar kupić deltima fokusa ale ten model z 2005 roku. jest lekki,
          łatwo się skłąda i ma wszystko czego poterzebuję.
          Pozdrawiam
          • dazzle Re: Wózki firmy Deltim 02.08.05, 14:02
            Kupiłam Deltima Fokusa, model 2005. Bardzo przyzwoite materiały, wszystko się
            zdejmuje do prania, składa się dosyć łatwo, nawet gondolę można złożyć prawie
            na płasko, jest do niego fotelik, który można wpiąć w stelaż.
            Natomiast zdecydowanie nie mogę powiedzieć, że stelaż jest lekki. Wniesienie
            złożonego stelaża do domu na I piętro po schodach będzie dla mnie kłopotliwe,
            będę musiała to robić na raty i nie podoba mi się ta idea.
            Tak że wózek polecam na razie, z tym jednym zastrzeżeniem, że NIE JEST LEKKI! A
            nie jestem ułomkiem, mam swój wzrost 180 cm i siłę do tego odpowiednią.
    • sefora5 Re: Wózki firmy Deltim 02.08.05, 12:51
      kupiłam deltim voyager 005 pierwsze wrażenia mała ciężarówka ciężki,ale na
      spacery po wertepach nada siesmilejest to wersja spacerowa dodatkowo dokupiłam
      nosidełko z budką dla niemowlaka, na razie zauważyłam dwie wady ciężki i
      niestety nie zmiesci mi sie do bagażnika nawet po odkreceniu kółsad( a miało nie
      być z tym problemu zreszta zobaczymy w praniu jaki bedzie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka