tuzin_cwks 05.11.04, 22:52 legia.50megs.com/ksp.jpg :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kixx Re: Wandale! IP: *.acn.waw.pl 05.11.04, 22:58 nadymasz sie chlopcze,nadymasz masz pretensje o to,ze na Polonii spiewaja o Legii k**** a potem co robisz? to samo masz juz z 15 lat?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Wandale! IP: *.acn.waw.pl 05.11.04, 23:06 wiesz slowo " helu " bardzo dobrze sie rymuje z innym ale go nie uzyje akurat dzis nie mam ochoty na rozmowe na takim poziomie,naa jakim jest oparty ten watek Odpowiedz Link Zgłoś
tuzin_cwks Re: Wandale! 05.11.04, 23:18 Zgadza sie, czesto sie tego slowa tam uzywa ale postanowilem ci go oszczedzic bo masz dzis kiepski dzien :D Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: Wandale! 05.11.04, 23:03 A tutaj Cię zdziwię i sam się zdziwiłem. Jak leciało coś o Polonii to Tuzin nie śpiewał (i w pełni to popieram bo przychodzę dla Legii a nie dla innych). A akcja ze zdjęcia...cóż....przecież Tuzin napisał że to wandale! Odpowiedz Link Zgłoś
terenia.nasweter Re: Wandale! 05.11.04, 23:13 Jak można się zapisać do Gromady Wilczków? - W każdym większym mieście można znaleźć Stowarzyszenie Harcerstwa Katolickiego "Zawisza", a tam można uzyskać informacje o Gromadach Wilczków działających przy szkołach czy przy parafiach. Tylko LEGIA WARSZAWA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Wandale! 06.11.04, 13:50 mike_ napisał: > A tutaj Cię zdziwię i sam się zdziwiłem. Jak leciało coś o Polonii to Tuzin nie śpiewał Naprawde ?:) Az mi sie wierzyc nie chce;) Odpowiedz Link Zgłoś
tuzin_cwks Re: Wandale! 06.11.04, 16:25 A co w tym takiego dziwnego? Juz od dawna nie spiewam wrzutow na inne kluby, no chyba ze jest to jakas piosenka z jajem (np z wyjazdow do Poznania :D). Odpowiedz Link Zgłoś