katlin25 25.08.05, 17:55 Mam pytanie czy wiecie może czy glukoza we krwi ma jakiś skrót na wynikach badań? tyle tu skrótów i nie wiem,który wynik to glukoza i czy mi ją wogóle zrobili Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anulaaa Re: wyniki badań 25.08.05, 17:57 z tego co mi wiadomo to na wynikach badań (tzn.na tej samej kartce) nie sa one podawane tzn.badanie na cukier(nawet po glukozie) robi się oddzielnie i wyniki dostajesz an zupełnieinnej kartce Odpowiedz Link Zgłoś
amwaw Re: wyniki badań 25.08.05, 18:18 Glc Może być podana na tej samej kartce Szukaj wszystkiego w wartościach 55-99 mg/dl( jeżeli bez obciążenia) albo w mg% ( tutaj już nie podam wartości bo jestem leń i nie chce mi się przeliczać}. Zasadniczo- niewiele wartości jest podawanych w mg/dl i mg% więc nie powinno być trudno zanleźć. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anulaaa Re: wyniki badań 25.08.05, 19:36 zapomniałam dodać że wszystko zależy od labolatorium u mnie wyniki wszystkichbadań są na innych formularzach Odpowiedz Link Zgłoś