Dodaj do ulubionych

ból pod brzuchem

26.08.05, 21:31
ostatnio podczas chodzenia boli mnie dół brzucha, własciwie bardziej pod
brzuchem, jabym miała zakwasy i trochę to mi dokucza. Jestem w 29 tygodniu
ciązy i męczy mnie to od kilku dni. Macie coś takiego?Ledwo przestał mi
dokuczać kręgosłup, a tu znów coś.
Obserwuj wątek
    • kuncwotek Re: ból pod brzuchem 26.08.05, 23:21
      ja jestem w 35tc i czuję tak jakby rwanie w dole brzucha. Pytałam się dzisiaj
      mojego lekarza, ale On powiedział że to normalne. Czasami to aż nie moge wstać:
      ( Mam ndzieję, że wszystko jest dobrze. Pozdrawiam smile
      • lidiusz1 Re: ból pod brzuchem 27.08.05, 12:01
        U mnie boli jak chodzę i próbuje się podnieść.Niedługo mam wizytę u ginekologa
        i zapytam o co chodzi, ale jak znam zycie to pewnie powie że tak ma byc i już,
        że takie uroki ciąży. Pozdrawiam
    • agrzywka Re: ból pod brzuchem 27.08.05, 17:49
      Ja też mam coś takiego (40 tc) - lekarz powiedział, że to główka dziecka opiera
      się na spojeniu łonowym
      • lidiusz1 Re: ból pod brzuchem 27.08.05, 18:58
        No to nieźle, myślałam ze po jakimś czasie minie, a tu taka perspektywa do
        końca ciązy, jeszcze 10 tygodni.
    • joannag4 poradźcie proszę 27.08.05, 20:02
      Wczoraj ostrożnie i powoli umyłam dwa okna, niestety po tym coś zaczęło mnie
      kłuć po prawej stronie pępka (mniej więcej na jego wysokości). Dzisiaj
      natomiast po spacerze czuję taki ból jak na @. Dziewczyny czy to normalne bo ja
      już od zmysłów odchodzę sad ??? Jestem w 6 tyg ciąży.
      • baeatakoc Re: poradźcie proszę 27.08.05, 22:48
        Nie chcę straszyć ale ja miałam takie bólejak na @ i niestety wylądowałam w
        szpitalu.Ignorowałąm to bo wyczytałam że to normalne że się wszystko musi
        rozejść itp., ale spytałam lekarza o te bóle a on mnie zbadał i okazało się że
        skraca mi się szyjka i mam już rozwarcie 1,5 cm.więc szpital.W szpitalu kazali
        mi liczyć takie skurcze ( bo okazało się że to skurcze) i jak więcej niż 10 w
        ciągu godziny to zgłaszać.Dali leki i odesłali do domu ale do końca ciąży
        musiałam leżeć.Ale na szczęście wszystko skończyło sie dobrze i jestem już mamą
        rocznego malucha.Także lepiej to skontrolować ale miejmy nadzieję że nic
        poważnego się nie dzieje.Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka