Dodaj do ulubionych

czy to ciąża?

28.08.05, 18:39
Czy mozliwe jest wystapienie objawow ciazy 3 dni po zaplodnieniu? Pobolewa
mnie brzuch, dzis rano klul jajnik. Nie wiem czy to na miesiaczke czy na
ciaze. Wczoraj mialam jakis kwasny smak w buzi, herbata smakowala jakos
dziwnie...Kochalam sie z chlopakiem 18 dnia cyklu, nie wiem czy byl to jeszcze
dzien plodny. Boje sie zostac mamusia mimo iz mam juz 24 lata...
Obserwuj wątek
    • kanya24 Re: czy to ciąża? 28.08.05, 18:41
      W dzien,kiedy sie kochalismy w nocy piekly mnie policzki z goraca, a na ciele
      bylo mi zimno. Czulam sie jakbym miala temperature...
    • cn_tower Re: czy to ciąża? 28.08.05, 19:01
      witaj, ja zaszłam w ciąże ok 26.05, też mam 24 lata i ciąży nie planowałam... a
      objawy odczuwałam juz kilka dni po , z tym ze u mnie było to pobolewanie i
      napiecie w piersiach jak przed miesiączką a ja skończyłam 18.05...więc objawy
      przyszły bardzo szybko ale Twoje moga wskazywac jakąś infekcje...aha test który
      zrobiłam 08.06 wyszedł negatywny a ja juz byłam w ciąży więc albo odczekaj albo
      zrób badanie krwi jezeli tak Cie to męczy co rozumiem gdyz dla mnie był to
      ogromny szok(pomomi fakty iz wiedziałam że z seksiku moze byc dzidzia) teraz
      sie bardzo cieszę, więc w razie czego daj sobie czas a zobaczysz że zaczniesz
      myślec inaczej, pozdro
      • kanya24 Re: czy to ciąża? 28.08.05, 20:27
        Mnie pobolewa brzuch, ale nie mam jakis nietypowych uplawow ani swiadu zeby
        podejrzewac infekcje. Mam troche wydzielinki ale bialej, dosc gestej, jakby z
        grudkami troszeczke.I piersi mnie bola, mam nadzieje ze "na miesiaczke" smile
        • martita133 Re: czy to ciąża? 29.08.05, 13:53
          mam to samo..wydzielina,pobolewanie piersi i takie mrowienie w brzuchu..okres
          mi sie spoznia juz jeden-dwa dni..
          jestem zalamana..
          • magdoska1 Re: czy to ciąża? 29.08.05, 14:25
            A ja planowałam i byłam w szoku - więc szok jest chyba powszechny i strach też
            pomimo planów. Pierwszy test również wyszedł mi negatywny.
            • kkatie kanya 29.08.05, 14:32
              z tego co opisujesz wydaje mi sie, ze to raczej nie jest ciaza. raczej bylo juz
              po "dniach plodnych". chociaz nigdy nie wiadomo...
              moj pierwszy test tez byl negatywny, ale robilam chyba po jakims tygodniu, wiec
              to narmalne, ze taki wyszedl.
              glowne objawy jakie ja odczuwalam to bol podbrzusza, jak przy okresie i ogromny
              bol piersi.
              a z tego co Ty piszesz to mi sie wydaje, ze idzie Ci miesiaczka smile
              trzymaj sie i nie zalamuj, bo stres tez opoznia miesiaczke, a wtedy juz w ogole
              spanikujesz.
              pozdrawiam
              • kanya24 Re: kanya 29.08.05, 19:17
                Mam nadzieje ze dostane tego okresu. Staram sie nie panikowac. Ciagle bola mnie
                piersi i pobolewa podbrzusze.Wczoraj siusialam od 23 do 2 w nocy chyba ze 6
                razy- hm...Pozostaje czekac max do 6 wrzesnia smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka