karolinekm4 29.08.05, 12:38 niedrogie sklepy z odzieżą ciążową, proszę pomóżcie! jest to początek 7 m-ca, w swoje już się nie mieszczę... (( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniaka2 Re: POMOCY!-ubrania ciążowe!? 29.08.05, 13:31 W C&A są w miarę niedrogie i fajne ciuch ciążowe. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
izzunia Re: POMOCY!-ubrania ciążowe!? 29.08.05, 13:33 proponuje przejsc sie po sklepach z odzieza indyjska - tam mozna calkiem fajne ciuszki znalezc i przy okazji nie zbankrutowac. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: POMOCY!-ubrania ciążowe!? 29.08.05, 15:11 moge sprzedać ci cos tanio zespodni z kolekcji z tamtego roku... jaki rozmair nosisz? spodnie w cenie ok 30zł - nowe, w tamtym roku kosztowały ok 100zł pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamaaga1 Re: POMOCY!-ubrania ciążowe!? 29.08.05, 15:19 Byłabym zainteresowana kupnem spodni, gdzie mozna je zobaczyc??? Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
patrysia55 Re: POMOCY!-ubrania ciążowe!? 29.08.05, 15:29 Oj!!! Droga Sowo!! bardzo ucieszyło mnie to co napisałaś))) wkońcu ciuchy ciążowe w ludzkiej cenie!!!a może znajdziesz więcej tych spodni?)) bo ja też sie w nic nie mieszczę a do końca jeszcze trochę....pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: POMOCY!-ubrania ciążowe!? 29.08.05, 15:55 napiszcie jakie macie rozmiary! nie mam tego towaru przy sobie więc w tym momencie nie wiem jak z rozmiarówką... ceny sa takie no bo to zeszły sezon... ale niedługo będzie nowa kolekcja i ceny beda ok 100zł... bede musiała poszukac tych zdjęć i wtedy moge podesłac na maila... Odpowiedz Link Zgłoś
maryjanka2 Re: POMOCY!-ubrania ciążowe!? 29.08.05, 21:41 www.9fashion.pl. Rewelacyjna kolekcja na jesień/zimę. Ładne, modne i niedrogie. Spodnie super z elastycznym pasem rosnącym wraz z brzuszkiem. pozdr M Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: POMOCY!-ubrania ciążowe!? 30.08.05, 09:38 my szyjemy takie same kroje jak 9fashion ,ale bardziej urozmaicamy wzory - no i bezposrednio u mnie mozna kupic taniej juz niedługo będzie dostepna kolekcja jesienna w pięknych kolorach ziemi zapraszam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marcyszka Re: mam fotki-kto chce prosze podac mi maila!!! 29.08.05, 16:13 Ja poproszę fotki ubranek na L lub XL z zeszłorocznej kolekcji. Odpowiedz Link Zgłoś
kowalska72 Re: mam fotki-kto chce prosze podac mi maila!!! 30.08.05, 16:43 Ja tez poprosze fotki ale rozmiarXl z zeszłorocznej kolekcji.Z góry dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś
moli75 Re: mam fotki-kto chce prosze podac mi maila!!! 30.08.05, 20:57 ja też bym prosiła na maila fotki ubranek w rozmiarze XL. Interesują mnie głównie spodnie, bluzki, tuniki. Proszę również o informacje o tym, jak te ubranka można kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: mam fotki-kto chce prosze podac mi maila!!! 29.08.05, 16:14 sowa jaka ty dobra jestes! niech ci Bog w dzieciach wynagrodzi :o) a co do ubran ciazowych - kobitki, jesli uwazacie, ze typowe ciazowe ubrania sa za drogie dla was to szukajcie normalnych ubran tylko w wiekszych rozmiarach. w tym roku moda sprzyja ciezarowkom! bardzo modne sa tuniki, a wiec idealne bluzeczki dla nas, do tego wystarczy znalezc wygodne spodenki wiazane w pasie a nie zapinane i juz mamy super ubranko. Powiem szczerze, ze nie rozumiem idei zakrywania brzucha szerokim pasem u spodni, jest mi z tym bardzo niewygodnie, wiec prawda jest taka, ze mam 4 pary roznych spodni ciazowych a w ogole w nich nie chodze. ja w ogole cala ciaza ubieram sie w zwyklych sklepach, tylko rozmiary mi sie dosc konkretnie zmieniaja :o) pozdrafiam Mia koniec 35tc Odpowiedz Link Zgłoś
malina232 malina232@gazeta.pl 30.08.05, 22:22 Bardzo prosze tez o przeslanie mnie takich fotek. dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
tesia Re: mam fotki-kto chce prosze podac mi maila!!! 31.08.05, 10:24 ja również poproszę o zdjęcia. Chodzi mi o spodnie (rozmiar XL), bluzki (rozmiar L) itp. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
bj75 Re: mam fotki-kto chce prosze podac mi maila!!! 31.08.05, 11:39 Ja też proszę o fotki ale na adres bozena.jaworska@bielsko.enion.pl Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaw43 Re: POMOCY!-ubrania ciążowe!? 29.08.05, 16:20 Witam Sowo, ciesze sie ze sie odezwalas, od kilku dni sprawdzam adres podany w Twojej sygnaturce, ale niestety nie mozna zabaczyc ciuszkow. Twoja kolekcje ogladalam kiedys z czystej ciekawosci i bardzo mi sie podobala. Prosze o przeslanie zdjec na moj adres gazetowy, szukam czegos ciekawego dla siostry, ktora spodziewa sie dzieciatka. Z gory dziekuje i zycze Ci milego dnia Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
ann007 Re: POMOCY!-ubrania ciążowe!? 29.08.05, 16:47 Sowo, ja poproszę o zdjęcia, na adres gazetowy, rozmiar L-XL Odpowiedz Link Zgłoś
mamaaga1 Re: POMOCY!-ubrania ciążowe!? 29.08.05, 17:34 Bardzo prosze o zdjęcia na skrzynke gazetowa, rozmiar M-L . z góry bardzo dziekuję Aga Odpowiedz Link Zgłoś
antarka ..do sowy... 29.08.05, 20:10 Ja też poproszę o zdjęcia i ceny.Rozmiar L-XL na antarka@wp.pl Pozdrawiam Ania i Julia(01.02.2004)i Marcowa Niespodzianka Odpowiedz Link Zgłoś
patrysia55 Re: ..do sowy... 30.08.05, 10:10 no więc i ja proszę!!! patrysia55@gazeta.pl rozmiar ...hmmm był L ale poprosze zarówno L jak i XL Wielkie dzięki!!!Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
kokons Re: ..do sowy... 30.08.05, 17:53 Sowo, Wasza stronka jak zwykle szwankuje - szkoda...a jak juzsie dokopalam do niej to w ofercie sa tyljko dwie pary spodni?! Przeslij mi wiec kompletna oferte na jesien. Dziekuje. kokons@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
luiza210 Re: ..do sowy... 30.08.05, 21:32 Ja rowniez prosze o fotki z rozmiaru L, XL z pasem na brzuszek.na Maila gata22@o2.pl Pozdrawiam i dziekuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marzekal Prośba o fotki 30.08.05, 16:49 Witam! Dla mnie też proszę ale rozmiar S/M. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kuncwotek Re: Prośba o fotki 30.08.05, 21:39 jeżeli jesteście z Warszawy to mogę Wam polecić pewne stoisko w KDT - naprawdę fajne ciuszki i nie drogie. Ja kupiłam super spodnie za 110 zł. A wybór jest naprawdę duży Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka1700 Re: POMOCY!-ubrania ciążowe!? 30.08.05, 22:58 mam sukienke ciażową w której bylam ze 3 razy moge ci sprzedać za 50zł kosztowała 90 bo jest firmowa Odpowiedz Link Zgłoś
oska33 Re: Do Sowy 31.08.05, 08:41 Proszę również o fotki rozmiar M i L .Mój adres - rawka35@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dexxa9 do SOWY :) agamalaga@yahoo.com 31.08.05, 11:01 proszę o zdjęcia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
izabelek27 Re: do SOWY :) agamalaga@yahoo.com 31.08.05, 11:51 ja też prosze o zdjecia i ceny - dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
misia33 Sowo Kochana !! 31.08.05, 12:00 U mnie zaczyna się niedługo 8 m-c, w pasie mam ok 100 cm !!! Interesowalyby mnie ubranka M lub L. Bo znowu mi przybyło !! Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś