lirio Re: "normalne" tanie wózki - polećcie!!!! 30.08.05, 09:36 Określ może max cenę i czy chcesz wózek głęboki, głęboko-spacerowy czy tylko spacerowy. Odpowiedz Link Zgłoś
kokons Re: "normalne" tanie wózki - polećcie!!!! 30.08.05, 09:36 sprawdz pod www.taniewozki.pl lub net Odpowiedz Link Zgłoś
survvivve Re: "normalne" tanie wózki - polećcie!!!! 30.08.05, 09:41 uważam, ze 2300 za wózek to chyba przesada ???? z wypowiedzi doświadczonych mam, wiem, że mam kupić tano głęboki-na późną jesień i zimę a później wybiore sobie spacerówke jaka bedzie mi i małej odpowiadała (pamietajcie, ze dziecko zaczyna chodzić, chce samo wysiadac i wsiadac wiec spacerówa musi być na odpowiedniej wysokości), zatem po prostu chce mieć 2 rózne wózki )))) Milana i ja tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;33/st/20051023/k/0ef7/preg.png Odpowiedz Link Zgłoś
survvivve Re: "normalne" tanie wózki - polećcie!!!! 30.08.05, 09:42 kokons - dzieki wielkie ))) Odpowiedz Link Zgłoś
kokons Re: "normalne" tanie wózki - polećcie!!!! 30.08.05, 09:39 POlecam rowniez watek Dobre, bo polskie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=585&w=28156144Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
odessa2 Re: "normalne" tanie wózki - polećcie!!!! 30.08.05, 10:13 Polskie Deltim - producent jest w Częstochowie. Ceny nieporónywalnie mniejsze od np. Chicco, które niewiele sobą reprezentują. Odpowiedz Link Zgłoś
bonnie75 Re: "normalne" tanie wózki - polećcie!!!! 30.08.05, 11:35 Chicco to po prostu jakas paranoja. Te wozki sa okrutnie drogie. Nie wiem, moze cena przedklada sie na jakosc, ale ...hm... Odpowiedz Link Zgłoś
golo25 Re: "normalne" tanie wózki - polećcie!!!! 30.08.05, 11:32 na stronie www.wozkidzieciece.pl. Np. wózki firmy El-jot. Odpowiedz Link Zgłoś
bulbulina Re: "normalne" tanie wózki - polećcie!!!! 30.08.05, 11:44 my mamy vojager 005 deltima i jestesmy bardzo zadowoleni mimi ze ponoc jakas seria wyszla z wada.my polecamy! Odpowiedz Link Zgłoś
farja Re: "normalne" tanie wózki - polećcie!!!! 30.08.05, 14:32 Jezeli jestes z Warszawy - to wózki mozna kupić pod stadionem 10-lecia. Wiem,ze stadion kojarzy sie z "szajsem" - ale tam przyjeżdza facet, który ma sklep, a tu sprzedaje te sme co w sklepie - tylko taniej. Dostajesz garancję na rok. Moje dwie koleżanki tam kupiły i sa bardzo zadowolone. warto zaznaczyc, że kazda z nich przy pierwszym dziecku miały wózki "bajerne", a przy drugim kuiły własnie tam pod stadionem (wejscie od ul.Waszyngtona). ja juz tam byłam z mężem ogladać - bo marudził mi,ze nie chce badziewia - a jak zobaczył, to przekonała sie,ze sa bardzo fajne!. W tą niedzielę jade juz kupować)) U tego goscia mozna też zamówic łóżeczko - ale sa pokazane tylko w katalogu, a nie wystawione do poogladania! Pozdrawaiam! Odpowiedz Link Zgłoś
kontoani Re: "normalne" tanie wózki - polećcie!!!! 30.08.05, 16:14 My mamy Jedrocha Bartatine plus - kosztował na Allegro 650 PLN (w sklepie około 1000PLN) i jesteśmy zadowolone. Ma wszystko co ma miec i nie kosztował fortuny wiec nie boje sie go zostawic np. przed sklepem Odpowiedz Link Zgłoś
agakapalka Re: "normalne" tanie wózki - polećcie!!!! 30.08.05, 20:29 My też mamy bartatinę plus z Jędrocha. Producent w naszym mieście, tj. w Ostrowie Wlkp. wiec za wózek w sklepie daliśmy 610 zł - wersja naj;epsza, z pompowanymi kołami. Ta najtańsza kosztuje ok 500 zł, a więc są różnice między małymi, a większymi miastami Nasz wózek testujemy od tygodnia i sprawdza się narazie super. Aga i Zuzia (tydz. i 2 dni) Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka8 Re: "normalne" tanie wózki - polećcie!!!! 30.08.05, 22:41 my też mamy Bartatinę Plus firmy Jędroch- czeka jeszcze na Lokatorkę i zobaczymy jak sie sprawdzi "w praniu". Ale jest super funkcjonalny, z pompowanymi kołami, regulowaną rączką, torbą i na paskach. Ma system łatwego wpinania-wypinania spacerówki i gondoli tzw. clic-clac i kołyskę pod gondolą. No i jest oczywiście głęboko - spacerowy. A cena naprawdę rozsądna - w W-wie (sklep internetowy) zapłaciliśmy 699 PLN. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
meggi7 Re: "normalne" tanie wózki - polećcie!!!! 19.09.05, 08:45 hej, czy mogłabys podać namiary tego sklepu, w którym taka jest cena Bartatiny? Wielkie dzięki, pozdrawiam, Magda Odpowiedz Link Zgłoś
martina.15 Re: "normalne" tanie wózki - polećcie!!!! 30.08.05, 23:00 wlasnie dzisiaj trafilam na peikny wielofunkcyjny wozeczek El-Jotu, model Carmen, chyba na www.wozkidzieciece.pl albo czyms takim jest za 599,00- ma pompowane kola, zawiszenie na paskach, 3 poziomy spacerowki, kosz i torbe, gondole z raczkami i ladne kolorki. wypisalam sobie liste zyczen co do wozka i wlasnie trafilam na taki- pewnie bede od kogos odkupyuwac albo dostane za darmo, ale jakbym miala kupowac to po co przeplacac, pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
martina.15 Re: "normalne" tanie wózki - polećcie!!!! 30.08.05, 23:11 a wlasnie wrzucilam to carmen na allegro i sie przerazilam- taki wozeczek jest 141 zl drozszy na allegro na kup teraz niz na tej stronie...ech... jak cos bede drogiego kupowac w necie to sprawdze najpierw z 10 roznych adresow zanim sie zdecyduje Odpowiedz Link Zgłoś
mynia0 Re: "normalne" tanie wózki - polećcie!!!! 30.08.05, 23:20 my jeździmy polskim firkonem / www.firkon.pl/. kosztował 600 zł. naprawdę fajny wózek, solidny, na pasach - super miękki. gondola głęboka i szeroka. spacerówka troszkę mniej udana, ale na razie nie zamieniam ze względu na super amortyzację na dziurawych chodnikach.polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylkaznadnilka Re: "normalne" tanie wózki - polećcie!!!! 31.08.05, 00:18 Polecam Abdor sa dobre Pozdrawiam <a href="www.tickers.tickerfactory.com/ezt/d/2;10716;28/st/20050706/n/Samuel/dt/6/k/281e/age.png" target="_blank">Samuel</a><br> Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynka_bez_zapalek Re: "normalne" tanie wózki - polećcie!!!! 31.08.05, 07:14 ja mam "pinokio" - coś tam jeszcze pisze- jak chcesz to zobacze co dokladnie ... za 400zł na targu. będzie na przyszły rok bo to też spacerówka, ma wkład, torbe przyczepianą do wózka. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.de Re: "normalne" tanie wózki - polećcie!!!! 31.08.05, 09:23 Ja polecam ROAN. Bardzo ładne i odpowiednie na zimę- duża, głęboka i ciepła gondola. Ceny: ok 1300 za komplet z fotelikiem do samochodu (Marita). Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
tesska Re: "normalne" tanie wózki - polećcie!!!! 19.09.05, 11:11 P9olskiej firmy wozki Tako. www. tako.czest.pl Kupilismy wersje full, glegoki na zime dla malucha, po wyjeciu nosidla masz spacerowke i jest okrycie na nogi dla starszego i foli na deszcz i torba za 695 zl Wyglada super ma fajna amortyzacje i duze pompowane kola. Odpowiedz Link Zgłoś
ruda773 Re: "normalne" tanie wózki - polećcie!!!! 19.09.05, 11:17 My jeździmy ARO, model chyba Karus sie nazywa (nie pamiętam. Kosztował 600 zł. Ma dużą głęboka gondolę, fajna spacerówke do tego, jest na paskach i ma duż epompowane kołą. Bardzo dobra amortyzacja. Minusem jest to że jest dość ciężki, ale u nas jest winda. Póki co jestem zadowolona z niego. Odpowiedz Link Zgłoś