Dodaj do ulubionych

"normalne" tanie wózki - polećcie!!!!

30.08.05, 09:32

Obserwuj wątek
    • lirio Re: "normalne" tanie wózki - polećcie!!!! 30.08.05, 09:36
      Określ może max cenę i czy chcesz wózek głęboki, głęboko-spacerowy czy tylko
      spacerowy.
    • kokons Re: "normalne" tanie wózki - polećcie!!!! 30.08.05, 09:36
      sprawdz pod www.taniewozki.pl lub net
      • survvivve Re: "normalne" tanie wózki - polećcie!!!! 30.08.05, 09:41
        uważam, ze 2300 za wózek to chyba przesada ????
        z wypowiedzi doświadczonych mam, wiem, że mam kupić tano głęboki-na późną
        jesień i zimę a później wybiore sobie spacerówke jaka bedzie mi i małej
        odpowiadała (pamietajcie, ze dziecko zaczyna chodzić, chce samo wysiadac i
        wsiadac wiec spacerówa musi być na odpowiedniej wysokości), zatem po prostu
        chce mieć 2 rózne wózki smile))))

Milana i ja wink
        tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;33/st/20051023/k/0ef7/preg.png
        • survvivve Re: "normalne" tanie wózki - polećcie!!!! 30.08.05, 09:42
          kokons - dzieki wielkie smile)))
    • kokons Re: "normalne" tanie wózki - polećcie!!!! 30.08.05, 09:39
      POlecam rowniez watek Dobre, bo polskie:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=585&w=28156144Powodzenia
    • odessa2 Re: "normalne" tanie wózki - polećcie!!!! 30.08.05, 10:13
      Polskie Deltim - producent jest w Częstochowie. Ceny nieporónywalnie mniejsze
      od np. Chicco, które niewiele sobą reprezentują.
      • bonnie75 Re: "normalne" tanie wózki - polećcie!!!! 30.08.05, 11:35
        Chicco to po prostu jakas paranoja. Te wozki sa okrutnie drogie. Nie wiem, moze
        cena przedklada sie na jakosc, ale ...hm...
    • golo25 Re: "normalne" tanie wózki - polećcie!!!! 30.08.05, 11:32
      na stronie www.wozkidzieciece.pl. Np. wózki firmy El-jot.
      • bulbulina Re: "normalne" tanie wózki - polećcie!!!! 30.08.05, 11:44
        my mamy vojager 005 deltima i jestesmy bardzo zadowoleni mimi ze ponoc jakas
        seria wyszla z wada.my polecamy!
        • farja Re: "normalne" tanie wózki - polećcie!!!! 30.08.05, 14:32
          Jezeli jestes z Warszawy - to wózki mozna kupić pod stadionem 10-lecia. Wiem,ze
          stadion kojarzy sie z "szajsem" - ale tam przyjeżdza facet, który ma sklep, a
          tu sprzedaje te sme co w sklepie - tylko taniej. Dostajesz garancję na rok.
          Moje dwie koleżanki tam kupiły i sa bardzo zadowolone. warto zaznaczyc, że
          kazda z nich przy pierwszym dziecku miały wózki "bajerne", a przy drugim kuiły
          własnie tam pod stadionem (wejscie od ul.Waszyngtona). ja juz tam byłam z mężem
          ogladać - bo marudził mi,ze nie chce badziewia - a jak zobaczył, to przekonała
          sie,ze sa bardzo fajne!. W tą niedzielę jade juz kupowaćsmile))
          U tego goscia mozna też zamówic łóżeczko - ale sa pokazane tylko w katalogu, a
          nie wystawione do poogladania!
          Pozdrawaiam!
    • kontoani Re: "normalne" tanie wózki - polećcie!!!! 30.08.05, 16:14
      My mamy Jedrocha Bartatine plus - kosztował na Allegro 650 PLN (w sklepie około
      1000PLN) i jesteśmy zadowolone. Ma wszystko co ma miec i nie kosztował fortuny
      wiec nie boje sie go zostawic np. przed sklepem smile
      • agakapalka Re: "normalne" tanie wózki - polećcie!!!! 30.08.05, 20:29
        My też mamy bartatinę plus z Jędrocha. Producent w naszym mieście, tj. w
        Ostrowie Wlkp. wiec za wózek w sklepie daliśmy 610 zł - wersja naj;epsza, z
        pompowanymi kołami. Ta najtańsza kosztuje ok 500 zł, a więc są różnice między
        małymi, a większymi miastami smile Nasz wózek testujemy od tygodnia i sprawdza
        się narazie super.
        Aga i Zuzia (tydz. i 2 dni)
    • aneczka8 Re: "normalne" tanie wózki - polećcie!!!! 30.08.05, 22:41
      my też mamy Bartatinę Plus firmy Jędroch- czeka jeszcze na Lokatorkę i zobaczymy
      jak sie sprawdzi "w praniu". Ale jest super funkcjonalny, z pompowanymi kołami,
      regulowaną rączką, torbą i na paskach. Ma system łatwego wpinania-wypinania
      spacerówki i gondoli tzw. clic-clac i kołyskę pod gondolą. No i jest oczywiście
      głęboko - spacerowy. A cena naprawdę rozsądna - w W-wie (sklep internetowy)
      zapłaciliśmy 699 PLN.
      Pozdrawiam,
      • meggi7 Re: "normalne" tanie wózki - polećcie!!!! 19.09.05, 08:45
        hej, czy mogłabys podać namiary tego sklepu, w którym taka jest cena Bartatiny?
        Wielkie dzięki, pozdrawiam, Magda
    • martina.15 Re: "normalne" tanie wózki - polećcie!!!! 30.08.05, 23:00
      wlasnie dzisiaj trafilam na peikny wielofunkcyjny wozeczek El-Jotu, model
      Carmen, chyba na www.wozkidzieciece.pl albo czyms takim jest za 599,00- ma
      pompowane kola, zawiszenie na paskach, 3 poziomy spacerowki, kosz i torbe,
      gondole z raczkami i ladne kolorki. wypisalam sobie liste zyczen co do wozka i
      wlasnie trafilam na taki- pewnie bede od kogos odkupyuwac albo dostane za darmo,
      ale jakbym miala kupowac to po co przeplacac, pozdr
      • martina.15 Re: "normalne" tanie wózki - polećcie!!!! 30.08.05, 23:11
        a wlasnie wrzucilam to carmen na allegro i sie przerazilam- taki wozeczek jest
        141 zl drozszy na allegro na kup teraz niz na tej stronie...ech... jak cos bede
        drogiego kupowac w necie to sprawdze najpierw z 10 roznych adresow zanim sie
        zdecyduje
        • mynia0 Re: "normalne" tanie wózki - polećcie!!!! 30.08.05, 23:20
          my jeździmy polskim firkonem / www.firkon.pl/. kosztował 600 zł. naprawdę
          fajny wózek, solidny, na pasach - super miękki. gondola głęboka i szeroka.
          spacerówka troszkę mniej udana, ale na razie nie zamieniam ze względu na super
          amortyzację na dziurawych chodnikach.polecam!
    • krokodylkaznadnilka Re: "normalne" tanie wózki - polećcie!!!! 31.08.05, 00:18
      Polecam Abdor sa dobre
      Pozdrawiam
      <a
      href="www.tickers.tickerfactory.com/ezt/d/2;10716;28/st/20050706/n/Samuel/dt/6/k/281e/age.png"
      target="_blank">Samuel</a><br>
    • dziewczynka_bez_zapalek Re: "normalne" tanie wózki - polećcie!!!! 31.08.05, 07:14
      ja mam "pinokio" - coś tam jeszcze pisze- jak chcesz to zobacze co
      dokladnie ... za 400zł na targu. będzie na przyszły rok bo to też spacerówka,
      ma wkład, torbe przyczepianą do wózka.
    • ania.de Re: "normalne" tanie wózki - polećcie!!!! 31.08.05, 09:23
      Ja polecam ROAN. Bardzo ładne i odpowiednie na zimę- duża, głęboka i ciepła
      gondola. Ceny: ok 1300 za komplet z fotelikiem do samochodu (Marita).
      Polecam
    • tesska Re: "normalne" tanie wózki - polećcie!!!! 19.09.05, 11:11
      P9olskiej firmy wozki Tako. www. tako.czest.pl Kupilismy wersje full, glegoki
      na zime dla malucha, po wyjeciu nosidla masz spacerowke i jest okrycie na nogi
      dla starszego i foli na deszcz i torba za 695 zl
      Wyglada super ma fajna amortyzacje i duze pompowane kola.
    • ruda773 Re: "normalne" tanie wózki - polećcie!!!! 19.09.05, 11:17
      My jeździmy ARO, model chyba Karus sie nazywa (nie pamiętam. Kosztował 600 zł.
      Ma dużą głęboka gondolę, fajna spacerówke do tego, jest na paskach i ma duż
      epompowane kołą. Bardzo dobra amortyzacja. Minusem jest to że jest dość ciężki,
      ale u nas jest winda. Póki co jestem zadowolona z niego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka