ikusiaa25 30.08.05, 10:46 czy uzywała któraś z Was nipletek, takich do wyciagnięcia brodawek, lekarz mi polecał, ale one sporo kosztują Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
budzik11 Re: Nipletki 30.08.05, 10:49 Czytając temat pomyślałam, że zrobiłaś literówkę i pytasz o NAPLETKI (np. o pielęgnację siusiaka u synka). Nigdy nie słyszałam o nipletkach... Odpowiedz Link Zgłoś
bozena771 Re: dokładna nazwa Niplette 30.08.05, 11:26 Witam, ja polecam nakładki do formowania sutków z firmy Medela, koszt około 30 zł www.intertom.com.pl/www.intertom.com.pl/frameset_still.html ( te o których piszesz słyszałam, ze kosztują ponad 100 zł. Najlepiej i najtaniej można zaopatrzyć się na allegro. Sa bardzo wygodne i można je nosić cały dzień. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
mart44 Re: a jesteś pewna, że Ci są niezbędne? 30.08.05, 11:52 Pytam, bo o ile wiem, b.rzadko zdarzają się wciągnięte brodawki, a jak masz płaskie to wystarczą takie nakładki silikonowe za marną cenę kupowane już po porodzie. Po kilku(nastu) karmieniach już nie są potrzebne Odpowiedz Link Zgłoś