mgbor 02.09.05, 08:18 Cześć,mój mąż jest po dawce jodu na nadczynność tarczycy, czy ktoś z Was wie jaki okres musi minąć od podania dawki jodu,aby można było zdecydować się na dziecko, i aby urodziło się ono zdrowe? Mona Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaanulka Re: tarczyca-jod 02.09.05, 16:36 Witam serdecznie prawdę mówiąc nie wiem jak z tym jest u panów, ale myślę że z takimi sprawami warto skonsultować się ze specjalistą od tarczycy albo ginekologa. Ja mam chorą tarczycę i biorę leki(letrox 100) Teraz jestem obecnie w 27 tygodniu ciąży i biorę więcej leków Letrox 100 i 25 Porozmawiaj o tym z lekarzem Moja ciąża momo tarczycy przebiega naprawdę bez zastrzeżeń, żadnych mdłości od początku i inych dolegliwości POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
diablica26 Re: tarczyca-jod 02.09.05, 16:58 Ja niestety muszę 20 września jechać na 2 tygodnie do mamy gdyż moja teściowa jedzie do Olsztyna na przyjęcie jodu 2 razy,i muszę zniknąć na kilkanaście dni by mi nic się nie stało,bo kobietyw ciąży i dzieci do lat 15 muszą z daleka być od takiej osoby Odpowiedz Link Zgłoś