gosiunia333 Re: ginekolog-katowice 05.09.05, 10:27 dzis dowiedzialam sie, ze jestem w ciazy, jestem szczesliwa, szukam dobrego ginekologa w katowicach,ktory poprowadzi mnie do samego rozwiazania i bedzie przy porodzie, dziewczyny prosze o nbazwiska i ceny, dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
azja811 Re: ginekolog-katowice 05.09.05, 11:03 Hej.Gratuluję.Ja mogę ci polecić dobrą pania ginekolog ale z Tychow.Ja do niej jeżdżę az spod Cz-wy.Jest naprawdę bardzo dobra,pracowala w Tyskiej klinice iu ma doktorat.Jeśli jetses zainteresowana to dam Ci jej adres.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
askad2 Re: ginekolog-katowice 05.09.05, 11:07 Gratulacje , ja polecam dr. Świtała , wprawdzie jeszcze nie jestem w ciąży ale oczywiśćie zamieżam , przyjmuje w katowicach Odpowiedz Link Zgłoś
aturska1 Re: ginekolog-katowice 05.09.05, 11:15 Witam. Odpisałam ci na poczte. Ja chodze do dr Świtały, świetny lekarz. jak bedziesz chciała podam ci adres. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gosiunia333 Re: ginekolog-katowice 05.09.05, 11:18 ale z tego co slyszalam, Switala jest bardzo drogim lekarzem bo jest ordynatorem na raciborskiej, ile kosztuje u niego wizyta ? Odpowiedz Link Zgłoś
aturska1 Re: ginekolog-katowice 05.09.05, 11:29 Napisałam ci dokładnie na poczte. Wizyta z usg kosztuje 130 zł. Niestety jak wypytywałam znajomych, to wiekszosć lekarzy, ktorzy przyjmują na raciborskiej tyle bierze. Wiem ze dobra jet tez Pani dr Kośmider, tez przyjmuje na raciborskiej i bierze 70 zł za wizyte i drugie tyle za usg- wiec wychodzi dokładnie na to samo w ciaży przy kazdej wizycie robią ci usg. A dobrze jezeli zdecydujesz sie na lekarza, ktory pracuje w szpitalu gdzie bedziesz chciała rodzic. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś