kocura78 05.09.05, 15:09 Mam pytanie. Lekarz stwierdził u mnie skróconą szyjkę macicy. Na razie szwu nie założył, za 2 tyg. mam przyjść na kontrolę. Czy w takim przypadku seks jest dozwolony? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anulaaa Re: Skrócona szyjka a seks 05.09.05, 15:14 a nie spytałaś lekarza? niew iem jak to jest od strony medycznej dokładnie ale ja bym się bała... pozdrawiam i trzymam kciuki(za ciążę) Odpowiedz Link Zgłoś
amwaw Re: Skrócona szyjka a seks 05.09.05, 15:16 Raczej nie, chyba, że jesteś w 38tc Odpowiedz Link Zgłoś
mala.ela Re: Skrócona szyjka a seks 05.09.05, 15:47 mi lekarz pozwolił, ale ja sie go o to zapytałam i wiem, ze wie co mówi. My nie wiemy jak to u ciebie hmm... wygląda, więc jedyna kompetentną osobą tutaj jest twój lekarz. Jesłi nie zapytałaś jego, to zaczekaj z seksem do następnej wizyty i zapytaj! Odpowiedz Link Zgłoś
tommylee77 Re: Skrócona szyjka a seks 05.09.05, 19:28 ja bylam wlasnie dzisiaj i mi zdecydowanie zakazal,zdecydowanie! Odpowiedz Link Zgłoś
indra2 Re: Skrócona szyjka a seks 05.09.05, 21:45 Ja też miałam zakaz i to prawie całą ciążę. Na początku z powodu krwiaka a potem rozwarcia i krótkiej szyjki. Biedny ten mój mąż, bo potem jeszcze 6tyg połogu a potem bolało mnie miejsce szycia ( aga Odpowiedz Link Zgłoś
kocura78 Re: Skrócona szyjka a seks 06.09.05, 12:48 Dzięki Wam bardzo...jakoś tak z wrażenia zapomniałam się zapytać gina...no trudno, dla dzidziusia wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś