15.09.05, 13:56
ile dni od potencjalnego zapłodnienia zaczęłaś odczuwać te dolegliwości..?
wiesz, po prostu próbuję ustalić jak najwcześniej mogą wystąpić objawy ciąży
Obserwuj wątek
    • agawa22 Re: agawa22 15.09.05, 15:04
      @ miałam 2 września, 9 września było bzykanko a objawy (mam nadzieję urojonej
      ciązy) mam od 13 września, czyli bardzo wcześnie. Wychodzi mi 4 dni po
      przytulanku. To chyba nie jest możliwe, może po prostu dopadło mnie jakieś
      chorubsko?
      • miimiimii Re: agawa22 15.09.05, 15:19
        dzięki wielkie za odp.!smile
        próbuję dokładnie namierzyć naszego chłopczyka. też mi się wydaje, że po kilku
        dniach to coś szybko.. i nurtuje mnie to poważnie, bo nasza ciąża też dała o
        sobie znać po kilku dniach i "poczęcie" nastąpiło absurdalnie wczesnego dnia
        cyklu.. ach.. dokładny dzień poczęcia już chyba na zawswze będzie tajemnicą
        naszego synka..smile
        • agawa22 Re: agawa22 15.09.05, 15:23
          a u Ciebie kiedy przypuszczalnie doszło do zapłodnienia, tzn. w którym dniu
          cyklu? i jak długie masz cykle? Ja zaczynam sie już poważnie bać. Odrzuciło
          mnie od kawy, i ta senność zupełnie ja przy moim synku
          • miimiimii Re: agawa22 15.09.05, 16:03
            hehesmile odrzut od kawy..smile do tego zgaga i upiorne nudności.. kochaliśmy się 6 i
            9 dnia cyklu, a potem 18. a ostatnie cykle miałam 29, 26, 28 dni.
            cieżko powiedziec kiedy powołaliśmy dzidzię w stan gotowości..
            • miimiimii Re: agawa22 15.09.05, 16:06
              ps. przy czym tego 9dnia coś nam przeszkodziło i nie dokończyliśmy tego, co
              zaczęliśmy..wink
              hehe, normalnie niepokalane pocżecie mieliśmy..smile
              • agawa22 Re: agawa22 15.09.05, 16:08
                ja bym jednak obstawiała ten 18dc. Ja mam 30 dniowe cykle i owulację mam ok 19-
                20 dc. Dlatego ten 8dc wydaje mi sie zupełnie nieprawdopodobny
                • miimiimii Re: agawa22 15.09.05, 16:17
                  ..taaaak... tylko cholera te wszystkie dolegliwości zaczęły się jakby
                  automatycznie.. więc co, zaszłąm w ciażę, a już na drugi dzień zaczął się
                  koszmar, w sensie przygoda ze zgagą i nudnościami..?
                  nie wiem.. normalnie spryciarza jakiegoś bedziemy mieli..smile
                  • miimiimii Re: agawa22 15.09.05, 16:25
                    no u nas niby ten 9dzień jest najbardziej prawdopodobny, ale tak naprawde to
                    był tylko moment, nie było wytrysku. też obstawiałam ten 18 dzień.. ale
                    przecież to niemożliwe, zeby automatycznie zaczęły się dolegliwości..
                    • agawa22 Re: agawa22 15.09.05, 16:29
                      jak widać wszystko jest możliwe. Już noiedługo urodzisz to zapytasz tego
                      spryciaża jak to naprawde było. DDD Ja czekam na 2 październik na @, oby
                      przyszła
                      • miimiimii Re: agawa22 15.09.05, 16:33
                        hehesmile no to trzymam kciuki, żeby było tak, jak sobie życzyciewink
                        a 2 X to my już powiniśmy małpiatkę naszą tulaćsmile) o ile się nie zasiedzi..wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka