bbski 16.09.05, 12:04 CZY KTOS MA TAKIE DOLEGLIWOSCI? CZUJĘ SIE NORMALNIE I JEJ TAK JAK DO TEJ PORY. NIE WIEM SKĄD TA BIEGUNKA, A MOŻE TAK MAM BYĆ?NAPISZCIE COŚ PROSZĘ. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiadove Re: BIEGUNKA!!!- 38 TC (TO NORMALNE?) 16.09.05, 12:05 Może Twój organizm oczyszcza się... Jesteś spakowana? Odpowiedz Link Zgłoś
tosia.ru Re: BIEGUNKA!!!- 38 TC (TO NORMALNE?) 16.09.05, 12:05 sluchaj a czy przypadkiem Ci sie organizm sam nie oczyszcza przed porodem? Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: BIEGUNKA!!!- 38 TC (TO NORMALNE?) 16.09.05, 12:09 Masz gorączkę, tj. powyżej 38,5? Odpowiedz Link Zgłoś
mala.ela Re: BIEGUNKA!!!- 38 TC (TO NORMALNE?) 16.09.05, 12:31 większosc moich znajomych (kuzynek, koleżanek, koleżanek kuzynek itd) przed porodem dostała biegunki . No i częśc z nich przeoczyła pierwsze skurcze, myślac ze to skurcze jelit. Do szpitala jechały juz ze sporym rozwarciem. Mój gin mi powiedział ze właśnie m.in. po to sie robi lewatywę - skurcze jelit podobno wzmacniaja skurcze macicy. Odpowiedz Link Zgłoś
wisienka89 Re: BIEGUNKA!!!- 38 TC (TO NORMALNE?) 16.09.05, 12:44 kochaniutka! Jesli czujesz sie dobrze, nie masz goraczki, to najprawdopodobniej zbliza sie porod. Ta reaguje organizm przed porodem.."oczyszcza sie". Wydaje mi sie, a raczej jestem przekonana ze jeszcze dzisiaj zaczniesz rodzic! Trzymamy kciuki i daj znac!! Odpowiedz Link Zgłoś
patoga Re: BIEGUNKA!!!- 38 TC (TO NORMALNE?) 16.09.05, 12:48 O ja bym chciała by to u mnie sie sprawdziło, mi tymczasem od 3 dni się tak oczyszcza i nic Jedzonko napewno świeze, brzuch nie boli, wszystko jest więc ok, ale coś się poród ruszyć nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
moniquev Re: BIEGUNKA!!!- 38 TC (TO NORMALNE?) 16.09.05, 12:49 czesc ja jestem w 40 stym tygodniu i od 38 tyg mam biegunki i jekos do dzisiaj nie urodzilam ...moze organizm potrzebuje takiego oczyszczania...lepiej to niz zaparcia przed porodem...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mynia0 Re: BIEGUNKA!!!- 38 TC (TO NORMALNE?) 16.09.05, 12:51 kochane, na pewno organizmy oczyszczają się przed porodem. jeśli nie ma innych objawów, nie przejmujcie sie biegunką. Odpowiedz Link Zgłoś
bbski1 Re: BIEGUNKA!!!- 38 TC (TO NORMALNE?) 16.09.05, 16:10 dzieki za wszystkie podpowiedzi. wlasnie sie dziwilam bo jem normalnie i czuje sie ok, gorączki nie mam a tu takie coś...do tej pory to raczej zaparcia mialam a teraz taka odmiana.I to od kilku dni...lepsze to niz lewatywa w szpitalu... Odpowiedz Link Zgłoś