Dodaj do ulubionych

BIEGUNKA!!!- 38 TC (TO NORMALNE?)

16.09.05, 12:04
CZY KTOS MA TAKIE DOLEGLIWOSCI? CZUJĘ SIE NORMALNIE I JEJ TAK JAK DO TEJ
PORY. NIE WIEM SKĄD TA BIEGUNKA, A MOŻE TAK MAM BYĆ?NAPISZCIE COŚ PROSZĘ.
Obserwuj wątek
    • kasiadove Re: BIEGUNKA!!!- 38 TC (TO NORMALNE?) 16.09.05, 12:05
      Może Twój organizm oczyszcza się... Jesteś spakowana? smile
    • tosia.ru Re: BIEGUNKA!!!- 38 TC (TO NORMALNE?) 16.09.05, 12:05
      sluchaj a czy przypadkiem Ci sie organizm sam nie oczyszcza przed porodem?
      • ledzeppelin3 Re: BIEGUNKA!!!- 38 TC (TO NORMALNE?) 16.09.05, 12:09
        Masz gorączkę, tj. powyżej 38,5?
    • mala.ela Re: BIEGUNKA!!!- 38 TC (TO NORMALNE?) 16.09.05, 12:31
      większosc moich znajomych (kuzynek, koleżanek, koleżanek kuzynek itd) przed
      porodem dostała biegunki smile. No i częśc z nich przeoczyła pierwsze skurcze,
      myślac ze to skurcze jelit. Do szpitala jechały juz ze sporym rozwarciem. Mój
      gin mi powiedział ze właśnie m.in. po to sie robi lewatywę - skurcze jelit
      podobno wzmacniaja skurcze macicy.
      • wisienka89 Re: BIEGUNKA!!!- 38 TC (TO NORMALNE?) 16.09.05, 12:44
        kochaniutka! Jesli czujesz sie dobrze, nie masz goraczki, to najprawdopodobniej
        zbliza sie porod. Ta reaguje organizm przed porodem.."oczyszcza sie". Wydaje mi
        sie, a raczej jestem przekonana ze jeszcze dzisiaj zaczniesz rodzic! Trzymamy
        kciuki i daj znac!!
        • patoga Re: BIEGUNKA!!!- 38 TC (TO NORMALNE?) 16.09.05, 12:48
          O ja bym chciała by to u mnie sie sprawdziło, mi tymczasem od 3 dni się tak
          oczyszcza i nic uncertain Jedzonko napewno świeze, brzuch nie boli, wszystko jest więc
          ok, ale coś się poród ruszyć nie chce smile
        • moniquev Re: BIEGUNKA!!!- 38 TC (TO NORMALNE?) 16.09.05, 12:49
          czesc ja jestem w 40 stym tygodniu i od 38 tyg mam biegunki i jekos do dzisiaj
          nie urodzilam ...moze organizm potrzebuje takiego oczyszczania...lepiej to niz
          zaparcia przed porodem...pozdrawiam
          • mynia0 Re: BIEGUNKA!!!- 38 TC (TO NORMALNE?) 16.09.05, 12:51
            kochane, na pewno organizmy oczyszczają się przed porodem. jeśli nie ma innych
            objawów, nie przejmujcie sie biegunką.
    • bbski1 Re: BIEGUNKA!!!- 38 TC (TO NORMALNE?) 16.09.05, 16:10
      dzieki za wszystkie podpowiedzi. wlasnie sie dziwilam bo jem normalnie i czuje
      sie ok, gorączki nie mam a tu takie coś...do tej pory to raczej zaparcia mialam
      a teraz taka odmiana.I to od kilku dni...lepsze to niz lewatywa w szpitalu...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka