aga1004 21.09.05, 11:10 WŁAŚNIE LEŻE I NIE MOGE WYTRZYMAĆ TEGO BÓLU CZY WIECIE JAK TO WYLECZYĆ W CIĄŻY ,JESTEM W 4 TYGODNIU Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mala.ela Re: CHORE KOŻONKI NA POCZĄTKU CIĄŻY 21.09.05, 11:43 niestety muszę cie zmartwic - tego się w ciaży nie leczy... Sama przecierpiałam potworny atak, co prawda już ok. 12 tc, ale nie mogłam się ruszac, budziłam męża w nocy zeby pomógł mi się obrócic na drugi bok Ginka przepisała mi maśc, ale dwóch innych lekarzy całkowicie mi odradziło stosowanie maści, wiec olałam ginkę (któą zreszta potem zmieniłam na innego lekarza ale to inna historia). Co na pewno można: okłady z maści borowinowej. Ja ją kupuję w sklepie zielarskim. Zaznaczam: nie wolno robic kąpieli, ale okłady - jak najbardziej. Mi pomagają, chociaż proces leczenia i tak trwa jakiś tydzień. Niestety, musisz liczyc sie z tym ze co jakiś czas bnędzie cię atak korzonków łapał - do teraz co jakis czas mam z tym wielkie problemy. Aha, jak cię boli tak bardzo, to weź sobie apap. Odpowiedz Link Zgłoś