Dodaj do ulubionych

gwaltowne ruchy...

22.09.05, 13:32
czesc przyszle mamusie mam pytanie czy wy rowniez podczas skurczow odczuwacie
gwaltowniejsze ruchy waszej dzidzi zastanawiam sie czy to normalne...prosze o
wasze opinie...i z gory dziekuje za odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • wiolk Re: gwaltowne ruchy... 22.09.05, 19:31
      Mam podobne wrażenie tj. od 1,5 tyg. dzidziuś rusza się bardzo gwałtownie,
      (upodobał sobie 2 godz. pomiędzy 18:00 a 22:00) i podczas tych róchów boli mnie
      brzuch jak na okres i twardnieje. Zastanawiam się czy to są skurcze czy tylko
      te ruchy sprawiają ten ból z twardnieniem... dodam że teraz jestem w 40 tyg.
      jutro idę po raz pierwszy na KTG to moze sie dowiem czy te ruch dzidzusia są
      normalne i czy coś się dzieje...
      • paris4 Re: gwaltowne ruchy... 22.09.05, 19:36
        U mnie raz zdarzyły się takie gwałtowne ruchy wieczorem. To był 40tc. Na drugi
        dzień urodziłamsmile
        • moniquev Re: gwaltowne ruchy... 22.09.05, 19:41
          dziewczyny ale ja tak mam od 37 tyg. teraz jestem dwa dni po terminie a te
          ruchy sa najgwaltowniejsze tak jak u was wieczorami...jutro mam wizyte u
          lekarza zapytam sie czy to normalne...ale najgorsze ze jak jestem u niego to
          zawsze zapomne zapytac o najwazniejsze sprawy...dziekuje za odpowiedzi
          • kira_koslin Re: gwaltowne ruchy... 22.09.05, 20:16
            W czasie skurczy, mozemy odczuwac gwaltowniejsze ruchy dzidzi, to normalne
            • patoga Re: gwaltowne ruchy... 22.09.05, 20:31
              Moja mała rusza się teraz dość gwałtownie właśnie wieczorami, i te ruchy
              wywołują u mnie właśnie skurczyki, jak tylko uśnie to i te skurcze mijają.
              Natomiast podczas samego skurczu nieruchomieje, jak skurcz mija to znowu
              rozciąga swój domek...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka